| ||||||||||
|
Hedefleriniz Orta ve uzun vadeli her hedefiniz için formata göre konu açabilirsiniz. |
Hedeflerimiz ve Biz ve Hedefleriniz Garip Hedefim :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geleceğin çevirmenine merhaba:) Ben bir ingilizce çevirmen olarak çevirmen olmak istiyorsan bu meslekte başarılı olabileceğini düşünüyorum. Sabırlı, azimli olmak ve sebat etmek çok önemli. Gerçekten çevirmen olup da maddi sıkıntı çeken ya da işsiz kalan birine rastlamadım. İşini seversen ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefleriniz telkin cd indir izle İstanbul Hedefleriniz nerededir kimdir Hedefleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefleriniz hipnoz Hedefleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefleriniz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Geleceğin çevirmenine merhaba:) Ben bir ingilizce çevirmen olarak çevirmen olmak istiyorsan bu meslekte başarılı olabileceğini düşünüyorum. Sabırlı, azimli olmak ve sebat etmek çok önemli. Gerçekten çevirmen olup da maddi sıkıntı çeken ya da işsiz kalan birine rastlamadım. İşini seversen ve hakkıyla yaparsan gerçekten maddi yönden hiç sıkıntısız bir hayat yaşayabilirsin. Serbest çalışmayı tercih edersen çevirmenlerin çalışma saatleri esnektir. Ama bir ofis ortamında da çalışabilirsin, boş zamanların da bateri çalarsın, neden olmasın değil mi:)) Ya da yurtdışı bağlantılı bir firmada çalışabilirsin o zaman da yurtdışı gezilerine gidebilirsin.. Çevirmenlik mesleğinin yelpazesi çok geniş yani iş olanakları çok fazla olan bir meslek..Kendini geliştirmek istersen internetteki çeşitli çeviri sitelerindeki örnek cümleleri incelemeni ve basit cümle çevirileri yapmanı öneririm. Başarılar dilerim şimdiden.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedeflerimiz ve Biz ve Hedefleriniz Garip Hedefim :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Geleceğin çevirmenine merhaba:) Ben bir ingilizce çevirmen olarak çevirmen olmak istiyorsan bu meslekte başarılı olabileceğini düşünüyorum. Sabırlı, azimli olmak ve sebat etmek çok önemli. Gerçekten çevirmen olup da maddi sıkıntı çeken ya da işsiz kalan birine rastlamadım. İşini seversen ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefleriniz telkin cd indir izle İstanbul Hedefleriniz nerededir kimdir Hedefleriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefleriniz hipnoz Hedefleriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefleriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefleriniz kuantum düşünce kitap haberi