Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedefler Makaleler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/)
-   -   HEDEFLERİMİZE DOĞRU BÜYÜK BİR HIZLA GİTMEK İSTERMİSİNİZ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedefler-makaleler/371748-hedeflerimize-dogru-buyuk-bir-hizla-gitmek-istermisiniz.html)

gurbetci 24-02-2010 11:59 PM

Cevap: HEDEFLERİMİZE DOĞRU BÜYÜK BİR HIZLA GİTMEK İSTERMİSİNİZ?

cok guzel bir paylasim intercol.
Bu arada kendim hakkinda biraz da bilgi vermis oldum. Cok haklisin. Esimi es olarak sectigimde imkansiz gibi gorunuyordu. Isim cevrem ailem herseyi arkamda birakmam gerekiyordu.Ustelik annem de bu evlilige karsiydi. Gercekten cok sevdim ve istedim. Butun enerjimle dua ettim. Bu iki uc yil boyle devam etti. Sonra vazgectim yani yorulmustum imkansizliklarla mucadele etmekten. Ve hatta artik onu dusunmuyordum birgun uzun zamandir hic onu dusunmedigimi ve artik ozlem ve aci cekmedigimi farkettim cok rahattim isime konsantre olabiliyordum, guluyordum, geziyordum iste tam da o sirada isler kendiliginden tikir tikir isledi ve biz nisanlandik. Gerci dugunde biraz uzucu olaylar oldu ama sonucta evlendik. Yani ben bilmeyerek enerjiye yogunlastim uzun bir sure ve sonra serbest biraktim.

Evet peki hikayenin obur kismi. On yil oldu isimi ozluyorum. Ve yukarda yazdigim gibi is kariyerim surekli asagiya cekildi. Ve suan bir hedefe yogunlasamiyorum. Para akisini acmak icin olumlamalar yapmaya calisiyorum belki hakettigimisin de kapisini acar bilmiyorum. R.Sanal Bey'in dedigi gibi isin beni bulmasini bekliyorum artik aramaktan da vazgectim.Ama bu arada temizlik yapiyorum.
Iste benim hikayem yorumunuzu ve yonlendirmelerinizi bekliyorum. Tesekkur ederim,tesekkur ederim, tesekkur ederim.

"Yuksek ve pozitif enerjileri sevgi ile kabul ediyorum."

kinetix 25-02-2010 12:55 AM

Sevdiği insanla evlenmek, mutlu bir yuva sahibi olmak yaşanabilecek en güzel şeylerden birisi. Siz bunu başarmışsınız, ne mutlu..

İş ve para hayatın gerçekleri malesef, çünkü herkes istediği işte çalışamıyor. Bulunduğumuz duruma şükretmek çoğu zaman daha iyi durumları çekmiştir. İşsizlikten yakınan birisi eğer sürekli yakınıyor ise; işsiz olduğunu sürekli anlatıyor ve stres yaşadığında bunu derinleştiriyorsa muhtemelen kuantum sıçraması yapmış oluyordur ve de olduğu halden daha kötü durumları kendine çekiyordur. İnsan hangi durumda olursa olsun haline şükretmeli ve bunu alışkanlık etmeli.

Hayatta daha iyisine layık olunduğu düşünülen birşey varsa; bunu hissetmeye çalışmak yardımcı olabilir. Hayrınıza ne varsa ".....hakediyorum" diye dileklerde bulunabilirsiniz.

"Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum"

"Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

gunesim 25-02-2010 11:35 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586419)
"Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum"

"Yüksek bolluk enrjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

bu olumlamalar çok hoşuma gitti. profil mesajım yapmak istiyorumki hergün okuyum.

kinetix 25-02-2010 01:07 PM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586500)
bu olumlamalar çok hoşuma gitti. profil mesajım yapmak istiyorumki hergün okuyum.

Neden olmasın? Bu tür olumlamaların farkında olunması çok yararlı.
Herkese faydalı olması dileklerimle..

gurbetci 26-02-2010 12:45 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586419)
Sevdiği insanla evlenmek, mutlu bir yuva sahibi olmak yaşanabilecek en güzel şeylerden birisi. Siz bunu başarmışsınız, ne mutlu..

İş ve para hayatın gerçekleri malesef, çünkü herkes istediği işte çalışamıyor. Bulunduğumuz duruma şükretmek çoğu zaman daha iyi durumları çekmiştir. İşsizlikten yakınan birisi eğer sürekli yakınıyor ise; işsiz olduğunu sürekli anlatıyor ve stres yaşadığında bunu derinleştiriyorsa muhtemelen kuantum sıçraması yapmış oluyordur ve de olduğu halden daha kötü durumları kendine çekiyordur. İnsan hangi durumda olursa olsun haline şükretmeli ve bunu alışkanlık etmeli.

Hayatta daha iyisine layık olunduğu düşünülen birşey varsa; bunu hissetmeye çalışmak yardımcı olabilir. Hayrınıza ne varsa ".....hakediyorum" diye dileklerde bulunabilirsiniz.

cok tesekkur ederim basladim bileO0

kinetix 26-02-2010 12:49 AM

Alıntı:

gurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586670)

cok tesekkur ederim basladim bileO0

İlerleyen zamanlarda sonuçları bizlerle paylaşırsanız sevinirim superxy

gurbetci 27-02-2010 01:55 AM

mutlaka payalasacagim en kucukten basladim bile.
Bu sabah saatin azizligine ugradik ve kendim olmasi gerekendne on bes dakika gec uyandim. Sabah icin onbes dakika cok onemli hele birde trafigin yogun oldugu bir saat oldugunu dusunursek. Kizi okula biraktim oglani da babaanneye isbasi saati geldi ve ben hala yoldayim aklima'once bir kahve iste' olumlamasi geldi ve kontorumun cok az hatta yetersiz oldugunu saniyordum ve isverenin de numarasinin yanimda oldugumdan emin degildim kendimi telefonla gorusurken imgeledim. Ve aradim EVET KONTORUM TAM DA SON BIR ARAMALIK KALMISTI VE NUMARA CANTAMDA IDI super bir kontor o an icin kurtarici melegim oldu. Ve ikincisi uzun zamandir gitmeyi planladigim bir yakinima neredeyse iki aydir her hafta sonu niyetleniyorum ve finansal nedenlerden dolayi gidemiyordum ve kendimi onlardaymis gibi imgeledim istedim ve yarin insallah Allahin da izni ile gidiyoruz. Super tabi bu arada ben heyecana kapilip herseyi imgelemeye basladigim icin arada hedefi tutturamayanlar da oldu ama olsun. Insallah daha buyuk hedeflere dogru yol aliyorum.

Sevgiler Interkol iyiki varsin.

gurbetci 27-02-2010 01:59 AM

Ben hayatin sunudugu butun guzellikleri hak ediyorum ve su an kendime cekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolasabilmesi icin simdi izin veriyorum.
Yuksek bolluk enerjisini hak ediyorum ve vucudumu sarsmasina izin veriyorum.Bu enerji ile uyum sagliyorum.

Turhan 27-02-2010 06:59 AM

Gerçekten çok güzel bir paylaşım, hemel model aramaya başlıyorum.

derya88 27-02-2010 11:41 AM

sevgili gurbetçi senin adına çok sevindim.umarım herşey gönlünce olur bu olumlamayı bende yazdım hatta cep tel.sesimle kayıt yaptım sevgilerrr...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM.