Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Hedefler Makaleler

Uyarılar

Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için

Başarı İçin Taktikler

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler Başarı İçin Taktikler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her zaman yazıyorum bazen bir yazı yazabilmek için 5 kitap okumam gerekiyor. Sürekli kendimi yenilemem gerektiğine inanıyorum. Yoksa yazılar hepsi birbirinin aynısı olur ve bu da sizi sıkar. Son günlerde biliyorsunuz “Sır” isimli bir kitap ortalığı kasıp kavuruyor. Aslında kuantum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi

Başarı İçin Taktikler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-08-2007, 02:00 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Başarı İçin Taktikler

Her zaman yazıyorum bazen bir yazı yazabilmek için 5 kitap okumam gerekiyor. Sürekli kendimi yenilemem gerektiğine inanıyorum. Yoksa yazılar hepsi birbirinin aynısı olur ve bu da sizi sıkar. Son günlerde biliyorsunuz “Sır” isimli bir kitap ortalığı kasıp kavuruyor. Aslında kuantum fiziğini anlatıyor. Yani çekim yasası. Kitabı okuyunca hemen aynı konu ile ilgili ne kadar kitap varsa okumaya karar verdim. En azından konu hakkında bir fikrim olsun diye.

Bir konuya el attım mı birkaç alternatif bilgiye ulaşmadan bırakamıyorum. Şimdiki ilgi alanım çekim yasası, elimdeki şu anki kitabın adı da “DÜŞÜN VE ZENGİN OL”. Zengin olmak deyince illaki parasal zenginliği algılamıyorum. İnsanın iç zenginliği daha önemli diye bakıyorum. Bugün size bu kitaptan alıntılar yapmak istiyorum.

Başarı ve başarısızlık hepimizin beynini meşgul eden bir kavram. Size daha önce başarı ile ilgili maddeler yazmıştım. Bugün de başarısızlığın nedenleri hakkında yazmak istiyorum.

1- KÖTÜ KALITIMSAL GEÇMİŞ; Bazen bunun için elimizden bir şey gelmez ama beyin gücü ile yenebiliriz.
2- HAYATTA İYİ BELİRLENMİŞ BİR AMAÇ EKSİKLİĞİ; Belki de başarısızlıklarımızın ana nedeni budur.
3- SIRADANLIĞI AŞACAK KADAR HIRSLI OLMAMAK; Eğer aldığımız kararların bedelini ödemekten kaçıyorsak içimizde başarılı olmak için bir hırs olmaz.
4- YETERSİZ EĞİTİM: Bu en kolay yoldur. Kendimizi yetersiz buluyorsak okumaktan başka çare yoktur. Üstelik bu çare sadece bizim elimizdedir.
5- DİSİPLİN YETERSİZLİĞİ: Bizleri idare eden sadece yine biziz. Hayatımızın kontrolünü elimize almazsak başarısızlık bizi kapıda bekler.
6- SAĞLIĞIN KÖTÜ OLMASI; Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşa söylenmemiş. Sağlığımız her şeyimiz.
7- ÇOCUKLUK SIRASINDAKİ ELVERİŞSİZ ÇEVRE ETKENLERİ; Bu çocukken bizim elimizde olmayan nedenler ama hayatımız boyunca bu nedene sığınarak yaşamak da doğru değildir.
8- ERTELEME; En yaygın başarısızlık nedenlerinden biridir.
9- ISRAR ETMEME: Çoğumuz başladığımız her şey de iyi başlayıcılar ama kötü tamamlayıcılarız. En küçük bir yenilgi işaretin vazgeçmeye hazırızdır. Başarısızlık kararlılıkla başa çıkamaz.
10- OLUMSUZ KİŞİLİK: Çevremizin nefretini kazanarak bir yere varamayız. Olumsuz kişilik iş birliği sağlayamaz.
11- CİNSEL İSTEĞİN KONTROL EDİLEMEMESİ; Cinsellik harika bir duygu ama karşımızdakini cinsel obje olarak görmek belki de dostluklarımıza zarar verir.
12- HİÇBİR BEDEL ÖDEMEDEN BİR ŞEY İÇİN KONTROLSÜZ ARZU; Kumar tutkunu olmak gibi bağımlılıklar insanı başarıdan uzaklaştırır.
13- İYİ BELİRLENMİŞ KARAR GÜCÜ EKSİKLİĞİ; Kararsızlık ve erteleme ikiz kardeştir. Birinin bulunduğu yerde genellikle diğeri de bulunur. Sizi tamamen aciz hale düşürmeden bu çifti öldürün.
14- KORKULARIMIZ: Yersiz korkular başarısızlığın temel taşıdır.
15- EVLİLİKTE YANLIŞ EŞ SEÇİMİ; Kararlarımızı hep mutlu olacağız diye veririz ama yanlış karar aldığımızda da bedelini ödemeye hazır olmalıyız.
16- AŞIRI TEDBİRLİ OLMAK; Hayatın tadı riske girmeden alınmaz. Sakin limanlarda yatan gemiler fırtınalardan korunur ama geminin altının durmaktan delinmesine mani olamazsınız.
17- HAYATINDA YANLIŞ ORTAK SEÇİMİ; İşteki başarısızlıkların en yaygın nedenlerinden biri de budur.
18- BATIL İNANÇ VE ÖNYARGI; Batıl inanç bir tür korkudur. Ayrıca cahillik işaretidir.
19- YANLIŞ İŞ SEÇİMİ; Hiç kimse sevmediği bir işte başarılı olamaz.
20- ÇABA YOĞUNLUĞU EKSİKLİĞİ; Bütün çabalarınızı tek bir kesin hedefe yoğunlaştırın.
21- RASTLAGELE HARCAMA ALIŞKANLIĞI; Savurganlar başarılı olamazlar. Çünkü daima yoksulluk korkusuyla yaşarlar.
22- İSTEK EKSİKLİĞİ; İstek olmaksızın kişi ikna edici olamaz. Üstelik istek bulaşıcıdır. Çevremizi seçerken dikkatli olmalıyız.
23- HOŞGÖRÜSÜZLÜK: En zararlı hoşgörüsüzlük şekilleri, dinsel, ırsal ve siyasal fikir farklılıklarına karşı gösterilendir.
24- ÖLÇÜLÜ OLMAMA: En yıkıcı aşırıya kaçma şekilleri yeme, içme cinsel faaliyetlerle ilgili olandır. Bunların herhangi birinde ölçüsüzlük başarı için öldürücüdür.
25- DİĞERLERİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPMA YETERSİZLİĞİ; Hiçbir bilgi sahibi iş adamının veya liderin katlanacağı bir hata değildir bu.
26- ÇABA GÖSTERMEDEN ELDE EDİLMİŞ GÜCE SAHİP OLMA: Zaman içinde hak ederek kazanılmamış güç çoğu zaman başarı için ölümcüldür. Ani zenginlik yoksullaktan daha tehlikelidir.
27- KASITLI SAHTEKARLIK; Dürüstlüğün yerini tutacak bir şey yoktur.
28- KENDİNİ BEĞENME VE KİBİR; Bu özellikler diğerlerini uzakta tutmaya yarayan kırmızı ışık görevi görür. Başarıyı öldürür.
29- DÜŞÜNMEK YERİNE TAHMİN ETMEK: Çoğu insan doğru bir şekilde düşünek için gerekli olan bilgiyi elde edemeyecek kadara tembel ya da ilgisizdir.
30- SERMAYE YETERSİZLİĞİ

Bir malı iyi pazarlamak için malı iyi tanımak gereklidir. Kendimizi de iyi pazarlamamız için kendimizi iyi tanımalıyız. Başarısızlık nedenlerimizi iyi bilmeliyiz. Ayrıca bu 30 maddeye sizin de ilave edecekleriniz olabilir. Tek başınıza çok açık yüreklilikle bu maddelere cevap vermenizi öneririm.

Sevgiler
Tülay Bilin


Tülay Bilin kimdir?
Tülay Bilin çok uzun yıllar Hürriyet Gazetesinde çalıştıktan sonra, Nisan 2006‘ya kadar Dünya Gazetesinde İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı. Uzun yıllardır kişisel gelişim konusunda aldığı eğitimleri 10 yıldır profesyonel olarak çevresiyle paylaşmaktadır. Şirketlere verdiği eğitimler devam etmektedir. Ayrıca kişisel olarak sorunlarını çözmekte zorlananlar için de yüz yüze görüşmeler yapmaktadır. Haftada bir gün radyo programı yapmaktadır. (Cumartesi günleri saat 11.00-12.00 arası Mavikaradeniz radyosunda canlı telefon bağlantılı. Frekansı 106.4)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 03:07 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 122
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

bir kitap sitesinde okumuştum aşağıdaki yazıyı.secret ı okuyup uygulayıp boyunun ölçüsünü alanlardanım bu yazıyı okudum daha sonra.galiba haklı. www. kitap.antoloji.com dan alıntıdır.babilde_ölüm nickli üye yazmış.
1
Babilde_ölüm 15/5/2008 11:49

Mistik felsefe, tehlikeli bir atakla karşı karşıya. Bundan haberdar olmak isteyeceğini düşündüm. Haber vermeseydim sonsuza kadar bana söylenir dururdun.
Zararsız görüntü veren bir kitap… İnsanlara istediği herşeye kavuşabileceğini “müjdeliyor”. Satış rekorları kırmakta. Ne güzel sır açıklanıyor, kitleler hayallerine kavuşuyor. Daha doğrusu siz öyle zannediyorsunuz…

Kitleler hayallerine kavuşmuyor küçüğüm. Kitleler tarihin en büyük hayal kırıklığına doğru sürükleniyor. Secret’la sırrın kendisi ifade edilmiyor. Sır sadece ima ediliyor. Sırrın gerçek hali, Tevrat’ın ve İncil’in değiştirilmesinin altında yatan “sır”dır. Kitleleri koyun sürüsü olarak yönetmenin felsefesi, kitleleri sürüleştirmek için son kozunu oynuyor. Şimdi bu oyunu deşifre etmenin vakti...

“İstersen olur” bu tanrısallığın sloganıdır. Evet, istersen olur. Tabi, sen bedelini ödemeye hazırsan… Kitapta sana verdiğim “Ama… kartı” bilgisini hatırlamalısın. Sana bu bilgiyi vermeden seni hayal kurmaya teşvik etseydim ne olurdu biliyor musun? Yıkılırdın. Kurduğun hayaller gerçek olurdu, sen onlarla ilgili ödemen gereken bedelden önceden haberdar edilmeden.

Sır bilgisi kitlelere eksik verildi. Ve insanoğlu, hayalleriyle birlikte yükleneceği yükten bihaber.

Sır Edison’dan emsal verdi. Ben sana Graham Bell’den örnek vereceğim.
Dünyayı değiştirecek ve size büyük servet kazandıracak bir icadın mucidi olmak ister misin sorusuna kitleler hep bir ağızdan Evet! yanıtını verirler.

Aynı kitlelere zorlu ve başarıya ulaşacağından asla emin olamayacağın bu yolda karşına çıkacak tüm travmaları yüklenmeye hazır mısın sorusunu sorduğunda, aynı kitleler hemen homurdanmaya başlayacaktır.

Graham Bell... Telefonun mucidi, milyonlar insanın yerinde olmak isteyeceği Graham Bell en büyük hayalini gerçekleştirmişti. Yıllarca mahkeme koridorlarında süründürüldü. Telgraf endüstrisi tarafından… Graham Bell, bu bedeli yüklenmeyi kabul ettiği için Telefonun mucidi Graham Bell oldu. Freud'un patatese talim etmeyi kabul ettiği için Freud olduğu gibi...

Talih oyunlarına düşkün bir toplum düşün. Büyüğüyle küçüğüyle istisnasız her talihli, ikramiyeyi kazandıktan sonraki bir ay içinde ölseydi… O toplum piyango bileti almaya devam eder miydi?

Küçüğüm dünyanın karanlık yüzü, mistik felsefenin temeline dinamit koydu. Bu yolun sonunda kaybeden şu an neyin olup bitmekte olduğunun farkında olmayan, tüm dünya mistikleri olacak. Hayal zannedilen hırsların gerçekleşmesiyle beraber gelen travma, öfke krizleriyle evlerde kütüphanelerin alaşağı edilmesine, evlerdeki mistik kitapların yakılmasına kadar sürecek. En büyük hırsını gerçekleştirip zengin olan baba, bedel olarak evladını verdiğinde ona iyimserlikten, olumlu düşünceden bahsetmek için sana saldırmasını göze alman gerekecek. İnsanlar spritüel olan hiçbirşeyi duymak istemeyecekler.

Kitleler hayallerine kavuşturulmuyor küçüğüm. Kitleler, tarihlerinin en büyük hayal kırıklığına hazırlanıyor. Bu yolun sonu toplumların hayal kurmaya tövbe etmesine çıkıyor.
Secret, aynı zamanda kozmik mekanizmaya dönük tarihin en büyük sabotajı... Bir insan grubu kozmik yasaları nasıl sabote edebilir? Bunu çok merak ettiğine eminim.

Kişinin beyni bir çarktır. Ben istiyorum dediğinde bu çark dönmeye başlar. Bu çark döndükçe, isteklerin ve onun bedellerini çekmeye başlarsın. Evrenin gerçek çekim yasası budur. Ve şu anda bilinçlendirilmemiş kitleler, bu çarkı neler olacağını bilmeden döndürmeye başladı. Yaşayacaklarını bilmeden, buna hazırlanmadan. Kozmik yasalar asla durmaz, daima işler. Kitleler eksik bilgilendiriliyor diyerek biz bu yasaları durduramayız. Evren “bilmiyordum”u asla mazeret olarak kabul etmeyeceği için. Tanrı’nın sistemini, Tanrı’ya karşı mücadelede kullanmak... İşte bu sabotajdır. Bugün bu sabotajı hayata geçirenler, tarihten bildiğimiz tanıdık yüzlerdir. İnsanları özgürleştirmek için Tanrı tarafından gönderilen kutsal kitapları, Tanrı’nın bu arzusunu durdurmak kullanan eski dostlarımız: Kabalacılar.

“Yüzyıllardır sizi biz yönetiyoruz. Şimdi tanrısal özgürlüğünüze kavuşmaya mı karar verdiniz? Bağımsız olmak, zincirlerinizden kurtulmak mı istiyorsunuz? Hadi durmayın! Bir süreliğine de olsa özgürsünüz. Hepiniz hayal kurun. Şunu bilin özgürlük için açtığımız bu kapıdan, bir gün mutlaka geri geleceksiniz...”

Bu durumda bizim yapabileceğimiz tek şey, çarka müdahale etmeden eksik olan bilgiyi ivedilikle farklı kanallardan bireylere ulaştırmaktır.

“Bedeller” konusunu gizlemek, kader-dua denklemini yat-kat-arabayla sınırlamak-süslemek… Bu rahmani değil şeytani bir frekansın ürünüdür ve bu şerre kanal olan herkes bunun bedelini “son kuruşuna kadar” ödeyecektir. Çekim yasası…

Tekamülün 9. basamağına ait bir bilginin, tekamülün 8. basamağındaki bir dünyaya sunulması yüzyılın ruhsal felaketidir. İstersen olur yaklaşımının bireylerle buluşturulması için, bireyin iki şeye sahip olması elzemdir; 1- Yüksek farkındalık. 2- Derinlere varan arınmışlık. 1 “Kimilerinin sesini duyuyorum. Bu yeni bir bilgi değil. Daha öncelerden yüzlerce kere yazılmış, okunmuş birşeydi. Bunda bu kadar abartacak ne var ki? ” diyorlar.

Ey yeryüzünün arınmış bilgeleri. Siz bu bilgiyle, girdiğiniz uzun bir mistik yolda kesiştiniz. Şimdi kitleler, spritüel tek satır okumamış kitleler bu bilgiyle buluşuyorlar. Daha güzel arabalara binebilmek için... İlaçların satışının süpermarketlere kaydırılmasıdır bu. Prospektüsleri yok edilerek. Yan etkili şifa haplarının, bonibon ambalajında şişelenmesidir. Mistik pazar büyüyor iyimserliğini derhal terk ediniz.

2 Çekim yasasının tekamül sürecinden bağımsız olarak, tek başına satışa sunulması… Rab bu yolu asla tercih etmez. O, kişiye kadim bir bilgi vermeden onu bilgiye hazırlar. Arındırarak.

Arınma olmadan kişi “çekmeye” başlarsa ne olur… Secret, olumlu düşün olumlu şeyler başına gelsin der. Bu mistik bir yalandır. İnsanlara bu haliyle sunulan çekim yasasının işe yarayacağı tek varlık grubu Meleklerdir. İnsanlar değil... Melekler, nefs sahibi olmadıkları için içlerinde olumsuz hiçbir zerrecik yoktur. Bu nedenle olumsuzu çekmezler. Peki ya insan? Tekamül yürüyüşündeki insanoğlu öyle midir? İnsanoğlu nefs sahibidir, zihin çarkını döndürmeye başladığında içinde arınmamışlılığın olumsuz potansiyelinden ötürü, kendine musibetleri de çekecektir. Denizde attığın oltaya, nükleer atıkların tutulmasıdır bu. Sağlıklı balıklar tutabilmen için, önce denizin temizlenmesi gerekir. Oltasının ucundan olumsuz musibetler çıkan insanlara, “Olumlu düşünseydin böyle olmazdı” demek ve işin içinden böyle çıkmak bu hiç de farkındalığı yüksek bir tavır değildir. İnsanlar için yazılmış kitapların yazarlarının, okuyucularının birer “insan” olduğunun “farkında” olmasında büyük yarar var.

Çünkü Polyannacılık, kişiyi arındırmaya yetmez. Arınma, esaslı ve derinlikli bir iştir. Kişinin Tanrı ile arasındaki mesele çözülmeden yapılacak hiçbir suni teneffüs, kişiye kalıcı bir nefes aldırmayacaktır.

Kişi neyin hırs, neyin hayal olduğunun ayırdında olmazsa, çekim yasası fitili hayalleri değil hırsları gerçekleştirmek üzere ateşlenir. Doğrusu bu çok ama çok ağır bedelleri beraberinde getirecektir.

Bu metin, iyi yada kötü niyetle Çekim Yasası’nı eksik bir şekilde toplumlara sunanlara ve onlara aracı olanlara bir uyarıdır. Bugünden, 17.07.07’den itibaren, isteyerek yada istemeyerek dünyanın karanlık yüzüne hizmet eden bu çabanın içinde olanların insanlık üzerinde yaptığı ruhsal tahribat, gene onların üzerinden telafi edilecektir. Gizledikleri “bedeller” konusu, kendilerine herkesin gözü önünde ödettirilecek bedeller üzerinden okuyucularına anlatılacaktır. Bu iyi yada kötü niyetli kişilerin yaşayacağı kişisel felaketler, ciddi ve dikkate değer bir okuyucu tepkisiyle sonlanacaktır: “Sen neden olumlu düşünmedin de tüm bunlar başına geldi? ”

***

Olumlu düşüncenin gücü, bu yola baş koymuş spritüel gönüllerin yükselttiği bir trenddir ve işte Secret bu trendin baş aşağı inişinin dönüm noktası olmak üzere tasarlanmıştır. Bir kitap değil bir proje olarak.

Hayal kurmaya tövbe ettirilmiş toplumlar, eskisinden daha da “iyi” Kabala sürüleri haline getirilmek isteniyor ki bu yeryüzünün tüm bilgelerinin rehavet uykusundan uyanıp, oyunu görüp hareket geçmesini gerektiren olağan dışı bir durumdur.

Şunu unutma küçüğüm. Gerçek sırrın kitlelere açıklanması “Sistem”in varlığına karşı çok büyük ve dayanılmaz bir tehdittir. Çünkü, Dünya endüstrileri insanoğlunun acizliği üzerine kuruludur. Hakiki sır, aczi ortadan kaldırır ve bu “sistemin” tüm silahlarıyla karşı koyması gereken bir durumdur.

Oysa Secret “sırrını” kitlelere “sistem”in kendisi ulaştırmıştır. Kitabevlerine girdiğinde seninle aynı boyda karşında duran devasa Secret panolarını hatırla. Arkasındaki bugüne dek bir kitapla ilgili görülmemiş ölçekteki reklam ve promosyon atağını da hatırla. Bu kitap sistemin göbeğinden geldi. Sistemin, kendisini samimi olarak tehdit eden birşeye bu denli destek vermesi düşünülemezdi.

Bu, İsa’nın nefesini ensesinde hisseden Kabalacıların başlattığı bir ataktır. Bu, İsa’nın gelişini haber alanların, İsa’nın önünü kesmek için başlattığı karşı bir ataktır. “İstersen olur”un gerçek ve kadim sırrını insanoğluna verecek kişi İsa’dır. İsa, toplu inisiyasyon demektir. Kabalist dehanın amacı İsa ışıl ışıl parıldayarak ortaya çıktığında, karşısında hayal kırıklığıyla yoğurulmuş, bedbaht ruhlar bulmasıdır. Tanrısal özgüvenin yok edilmesidir. İsa’ya biz bu filmi daha önceden gördük reaksiyonunun verdirtilmesidir.
Küçüğüm Sır, Sırrın dejenere edilmesidir...

İnsanlara hatırlatmamızda büyük yarar var. Tanrı’nın doğum günü, daha Secret Amerika’da piyasaya çıkmadan önce yayınlandı. Secret, kitabın son bölümündeki “Huruf-u Mukatta’yı dejenere ederlerdi. Muhammed sırrı onlara bu yüzden vermedi” satırlarının bir kehanetidir. Sırların dejenere ifşası... Bu kabalistik bir meslektir.

Sonsöz… Bu “kusursuz” plan ilk defa senin ülkende tökezledi. Bu kitabın yayınlandığı bunca ülkenin içinden bu kitap, bir 'tesadüfün' eseri olarak Türkiye’de “skandal” kelimesiyle yanyana geldi. Bu kusursuz plan sadece tek bir ülkede tökezledi küçüğüm. Tanrı’nın doğum günü ülkesi Türkiye’de…

Bu best-seller’ın Türkiye yayıncısının, bu kadar çok iyi para kazanırken durduk yerde Türkiye’nin birinci gazetesinde neden “yazarla” sahte bir röportaj düzeneği kurma yoluna gittiğini kimse anlayamamıştı...

“Bedeller” konusunun gizlenmesine aracı olursan, büyük bedel ödersin. Kendi “Secret”ını yaşayarak... Mesleki itibarını kaybederek… Çok para kazanacaksın.
“Ama” bu süreçte itibarın da yok olacak.
Bunu gerçekten istiyor musun?
Sır, hayrın sırrı olsaydı, herhalde önce kendi yayıncısını ihya ederdi, öyle değil mi?

Sanıyorum artık Tanrı’nın doğum günü’nün Secret’la neden karşı karşıya geldiğini biliyorsun. Dostların da öyle. Secret okuyan herkesi, yan etkiler konusunda bilgilendirmek. Bu, tüm bilgelere verilmiş bir görevdir. Tanrı’nın doğum günü ailesine sevgilerle.
Yazan: Dona
dum daha sonra.galiba haklı
__________________
ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın
cananderen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 03:18 PM   #3 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
bir kitap sitesinde okumuştum aşağıdaki yazıyı.secret ı okuyup uygulayıp boyunun ölçüsünü alanlardanım bu yazıyı okudum daha sonra.galiba haklı. www. kitap.antoloji.com dan alıntıdır.babilde_ölüm nickli üye yazmış.
dum daha sonra.galiba haklı
boyunuzun ölçüsünü ne şekilde aldınız. anladığım kadarıyla negatif bir sonuç alınmış. dusun yanılıyorsam lütfen uyarın.
babilde ölüm kullanıcı adlı arkadaşın yazısnı okumadım. sadece boyunuzun ölçüsü kısmına takıldığım için soruyorum.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 03:51 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 122
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

merhaba,secret ı okudktan sonra sadece gerçekten böyle birşey var mı diye merak edip ıuygulamaya karar verdim.kitabın son sayfasını okuduktan sonra dedim ki hayatım değişsin ve çekim yasası çalıştı 2 ay boyunca.daha sonra da olaylar zinciri başladı.ben güzel şeyler olması için söylemiştim ama ne mi değişti.duygularım düşüncelerim,mahallem,arkadaşlarım,hayata bakış açım,evim ve şu anda aklıma gelmeyen daha birsürü şey.değişme süreci devam ediyor.birsürü kötü olay yaşadım.ama yine de şöyle demeden duramıyorum.belki de güzel şeyler böyle başlıcaktır.bir söz var ya bazen başarı yanlış yola atılmış adımla başlar.bilmiyorum yaşayıp göreceğim.ama şu anda kötü herşey.
__________________
ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın
cananderen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 04:22 PM   #5 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,secret ı okudktan sonra sadece gerçekten böyle birşey var mı diye merak edip ıuygulamaya karar verdim.kitabın son sayfasını okuduktan sonra dedim ki hayatım değişsin ve çekim yasası çalıştı 2 ay boyunca.daha sonra da olaylar zinciri başladı.ben güzel şeyler olması için söylemiştim ama ne mi değişti.duygularım düşüncelerim,mahallem,arkadaşlarım,hayata bakış açım,evim ve şu anda aklıma gelmeyen daha birsürü şey.değişme süreci devam ediyor.birsürü kötü olay yaşadım.ama yine de şöyle demeden duramıyorum.belki de güzel şeyler böyle başlıcaktır.bir söz var ya bazen başarı yanlış yola atılmış adımla başlar.bilmiyorum yaşayıp göreceğim.ama şu anda kötü herşey.
detay vermeyi unutmuşsunuz sanırım. bu konuda detay vermek çok önemli. dediğiniz gibi "hayatım değişsin" değişecek değişiyor da. devamıda olacak. dediğim gibi detay unutulmuş ki bu da çok büyük bir unsur.

ama birde şurdan bakın. desenize Zafer Büyük Olacak super
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2008, 12:45 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 122
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,secret ı okudktan sonra sadece gerçekten böyle birşey var mı diye merak edip ıuygulamaya karar verdim.kitabın son sayfasını okuduktan sonra dedim ki hayatım değişsin ve çekim yasası çalıştı 2 ay boyunca.daha sonra da olaylar zinciri başladı.ben güzel şeyler olması için söylemiştim ama ne mi değişti.duygularım düşüncelerim,mahallem,arkadaşlarım,hayata bakış açım,evim ve şu anda aklıma gelmeyen daha birsürü şey.değişme süreci devam ediyor.birsürü kötü olay yaşadım.ama yine de şöyle demeden duramıyorum.belki de güzel şeyler böyle başlıcaktır.bir söz var ya bazen başarı yanlış yola atılmış adımla başlar.bilmiyorum yaşayıp göreceğim.ama şu anda kötü herşey.
detay vermeyi unutmuşsunuz sanırım. bu konuda detay vermek çok önemli. dediğiniz gibi "hayatım değişsin" değişecek değişiyor da. devamıda olacak. dediğim gibi detay unutulmuş ki bu da çok büyük bir unsur.

ama birde şurdan bakın. desenize Zafer Büyük Olacak super
evet acemilik yaptım.değişsin de nasıl değişsin. dusun detay önemliymiş.ama yukarıdaki yazıda şöyle diyor.bunu gerçekten istiyorsan bedelini ödersin.bedelini ödedim ödüyorum bakalım nasıl bir değişim olacak yazarım buraya.şimdi merakla bekliyorum
__________________
ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın
cananderen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2008, 06:19 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 317
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

Düşün ve zengin ol kitabını tavsiye üzerine okumuştum ilk önce isminden dolayı ne saçma demiştim ama içeriğine bakınca çok farklı konulara değindiğini gördüm şu andada elimde secret kitabı var okumaya başladım ama biraz beni çekmedi zorla okuyom gibi ama gene bitririm bende şu sır kitabını merak ettim benim yaşadığım yerde kitap yönünden baya bulma sıkıntım var ama o kitabı okumayıda çok istiyom
__________________
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor...
perilice58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2008, 11:14 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 122
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

secret ve sır aynı kitap
__________________
ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın
cananderen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2008, 11:42 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 317
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

neyse bende bu şekilde öğrenmiş oldum teşekkürler
__________________
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor...
perilice58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2008, 01:12 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 122
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başarı İçin Taktikler

hiç önemli değil canım. sora sora öğreniyoruz burda herşeyi. ben de bi çok şeyi burda öğrendim.
__________________
ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın
cananderen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Başarı İçin Taktikler

Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler Başarı İçin Taktikler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her zaman yazıyorum bazen bir yazı yazabilmek için 5 kitap okumam gerekiyor. Sürekli kendimi yenilemem gerektiğine inanıyorum. Yoksa yazılar hepsi birbirinin aynısı olur ve bu da sizi sıkar. Son günlerde biliyorsunuz “Sır” isimli bir kitap ortalığı kasıp kavuruyor. Aslında kuantum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.