Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Öncesi Şükretme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-oncesi-sukretme/)
-   -   Şükretme Bölümü Hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-oncesi-sukretme/462837-sukretme-bolumu-hakkinda.html)

Belgin ∞ 15-02-2010 03:29 PM

Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583192)
Arkadaşlar,
şükretmek ve hamdetmek,sahip olduklarımızın Yüce Yaratıcıdan geldiğini bilmek olsa da farklı anlamlara sahiptirler..
Şükretmek sahip olduklarımızın farkında olarak, daha fazlasını istemeyi belirtir..Dolayısıyle nimetin sonu değildir.Her varlığa her şekilde ifade edilebilir..İnsanlara teşekkür etmek şükrün bir ifadesidir..Öğretmek öğrenmenin,sadaka vermek mal sahibi olmanın bir şükrüdür..
Hamdetmek ise sadece Yaratıcıya kalple ve dille söylenebilecek bir söylemdir..Daha çok evrensel ve manevi değerler içerir..
Bunun için bilgimizin,zenginliğimizin artması için şükrederiz..
Hastalığımız için hamdederiz..

Kafam karışmıştı, doğru hatırlıyormuşum demek :) sağol canım

Bilgiyi esirgemeyen dostlarım olduğu için şükürler olsun.

mocha 18-03-2010 05:57 PM

ÖNCELİKLE ŞÜKREDERİM HİÇ YOKTAN VAROLDUĞUM İÇİN
O'NUN BENDEKİ ÖZÜNE ŞÜKREDERİM
BENİ ÖZENE BEZENE YARATTIĞI VE BANA AKIL VERDİĞİ İÇİN
ALEMLERDE KİMSEYE VERMEDİĞİNİ BANA VERDİĞİ İÇİN, SEÇME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ
AKLIMDA TASARLAYABİLDİĞİM PLAN YAPIP HAYAL KURABİLDİĞİM İÇİN
BANA DENEY YAPMA İMKANI VERDİĞİ İÇİN
İSTEDİĞİM KİŞİ OLMA İMKANI VERDİĞİ İÇİN
BAZEN KADIN BAZEN ERKEK
BAZEN ZENGİN BAZEN FAKİR
DENEYEBİLDİĞİM İÇİN BANA BU DENEYLERİ YAPACAK BİR ALAN DÜNYA VE YAŞAM VERDİĞİ İÇİN
BENLE BİRLİKTE GELİŞEN YOL ARKADAŞLARIM İÇİN
ONLAR OLMASAYDI KENDİMİ TANIYAMAZDIM
BANA YARDIMCI OLAN MELEKLER İÇİN
ÇEVREMDEKİ BİNLERCE ÇEŞİT HAYVAN İÇİN
BİZ ONLARLA BİRLİKTE BU YOLCULUĞU YAPIYORUZ
KEDİLER, KUŞLAR, BÖCEKLER, ATLAR VE DİĞERLERİ İÇİN
DÜŞÜNEBİLDİĞİM İÇİN GÜLEBİLDİĞİM İÇİN AĞLAYABİLDİĞİM İÇİN
KAHKAHA ATABİLDİĞİM İÇİN ÇÜNKÜ BÖYLECE HER ŞEY BİRDEN ANLAM KAZANIYOR
AĞLAYABİLDİĞİM İÇİN ÇÜNKÜ BÖYLECE KİRLERİMDEN ARINIYORUM
ACILARIM VE SEVİNÇLERİM İÇİN ÇÜNKÜ ONLAR BENİM KALBİMİM GÜÇLÜ OLMASINI SAĞLIYORLAR
AİLEM İÇİN, ÇÜNKÜ ONLARLA YALNIZLIĞIMI PAYLAŞIYOR VEKENDİ BENLİĞİME ANLAM VERİYORUM
GÖZLERİM İÇİN, ONLARLA ÇEVREMİ AÇIK, BERRAK VE RENKLİ GÖRÜYORUM
YANLIŞLARIM İÇİN ŞÜKREDERİM ÇÜNKÜ ONLAR SAYESİNDE ÖĞRENİYORUM
KIYAFETLERİM İÇİN KİTAPLARIM İÇİN SEYRETTİĞİM GÜZEL FİLMLER İÇİN GÜZEL GÖSTERİLER İÇİN ŞÜKREDERİM
ÇOCUKLAR İÇİN ŞÜKREDİYORUMONLAR BANA HAYATI SEVDİRİYORLAR
YETENEKLERİM İÇİN ŞÜKREDERİM, ONLAR KENDİME SAYGI DUYMAMI SAĞLIYORLAR
APTALLIKLARIM İÇİN ŞÜKREDERİM ONLAR BANA AKILLI YAPIYORLAR
ŞÜKREDEBİLDİĞİM İÇİN ŞÜKREDERİM
BANA ACI VEREN İNSANLAR İÇİN ŞÜKREDERİM ONLAR SAYESİNDE KENDİMİ TANIYORUM
ELLERİM İÇİN KOLLARIM İÇİN AĞZIM VE BURNUM İÇİN ŞÜKREDERİM
ONLAR BENİM HARİKA ARAÇLARIM
AYAKLARIM İÇİN, ONLAR BENİ İSTEDİĞİM YERE GÖTÜRÜYORLAR
DOSTLARIM İÇİN ŞÜKREDERİM ONLARLA ACILARI KÜÇÜLTÜYOR SEVİNÇLERİ ÇOĞALTIYORUZ
BANA DÜŞMANLIK YAPANLAR İÇİN ŞÜKREDERİM ONLAR BANA KİRLERİMİ GÖSTERİYORLAR
ŞÜKRETTİKÇE ÇEVREMDE YÜKSEK NİTELİKLİ BİR ALAN YARATIYOR VE BÜTÜN YÜKSEK NİTELİKLİ ARAÇLARI KENDİME ÇEKİYORUM
MUTLULUĞU GÜCÜ SEVGİYİ NEŞEYİ YARATACAK ARAÇLARI KENDİME ÇEKİYORUM
ŞÜKRETTİKÇE SAĞLIKLI OLUYORUM VE GÜCÜM ARTIYOR
VE YİNE ŞÜKRETTİĞİM İÇİN ŞÜKREDİYORUM
RÜZGAR İÇİN YÜZÜMÜ YALAYIP GEÇEN ESİNTİYE ŞÜKÜR
AĞAÇLAR İÇİN , YÜCE DAĞLAR VE KÜÇÜK TEPELER İÇİN
GÜNEŞİN SICAKLIĞI İÇİN İÇİMİ ISITAN AYDINLATAN GÜNEŞ VE AY İÇİN
BULUTLAR İÇİN VE MASMAVİ GÖKYÜZÜNE ŞÜKÜRLER
TADABİLDİĞİM İÇİN
KOŞABİLDİĞİM VE OTURABİLDİĞİM İÇİN
HER BİR EYLEMİ YAPARKEN HİSSETTİĞİM ÖZGÜRLÜK DUYGUSU İÇİN
ETRAFIMDAKİ İNSANLAR İÇİN
ONLARIN YÜZLERİ SESLERİ VE ORADA OLUŞLARI BİLE ANLAMLI BENİM İÇİN
HEPSİ AYRI BİR DÜNYANIN KAPILARINI AÇIYOR BANA
HEPSİ BANA BİR ŞEY ÖĞRETİYOR
ÜZERİNDE RAHATÇA DOLAŞTIĞIMIZ DÜNYA İÇİN
VAROLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA
HATA YAPABİLDİĞİM İÇİN ŞEÇEBİLDİĞİM İÇİN VE SEÇİMLERİMİN SONUÇLARINI YAŞADIĞIM İÇİN DUYGULARIM İÇİN
AĞLADIĞIM VE GÜLDÜĞÜM İÇİN ŞÜKREDERİM
ÖZEL YETENEKLERİM İÇİN
FARKINA VARDIKLARIM VE VARAMADIKLARIM İÇİN
VE ŞÜKREDERİM ŞÜKREDEBİLDİĞİM İÇİN...

R. ŞANAL'IN KUANTUM OLUMLAMA ADLI KİTABINDAN ALINTIDIR.

gulumser 18-03-2010 09:35 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590723)
Şükretmeyi alışkanlık haline getirdiğim için şükürler olsun Rabbime:)

superxy işte budurart56art56

piila 23-10-2010 02:03 AM

yaa bu nasıl bişey anlayamıyorum evde kendi kendinize şükrettiğinizde tatmin olamıyomusunuz eyleminizden o sizi duyar emin olun burada hava atılası bişey gibi birileri şükrediyo birileri kutluyo
siz ne yaptığınızın farkında değilsiniz...
şükretmek bi nevi pollyannacılıktır ve iyi hissettirir ama dinende yapılan eylemler tanrı ve kişi arasındadır bu işi evinizde yapın bizim bilmemize gerek yok.

Neptün 23-10-2010 11:34 AM

piila iyi niyetli olduğu için ve burda paylaşılan şükürlerin insanları şüküre teşvik ettiğini anladığı için şükrediyorum.

altın saçlı kız 23-10-2010 11:46 AM

dusun2Şükürler olsun evrende her şey zıttıyla var olduğu için..

piila 25-10-2010 12:57 AM

benim iyi yada kötü niyetli olmam bişey değiştirmez ki
bu sitenin amacını çözmeye çalışıyorum ben bende telkinleri dinliyorum bende bi çok insan gibi kendimde bazı eksiklikler hissettim ve bi arayışla burayı buldum
inanmak istiyorum ama bazı şeyler de ister istemez dikkatimi çekiyo tuhaf geliyo belli kurallardan bahsediliyo neden ısrarla çiğnendiğini anlayamıyorum ben tarafsızlıktan yanayım buradaki amaç şükrü öğretmekse tamamen dini bi amaçtır ve yeri burası değil diye düşünüyorum ama eğer site kurallarında yazdığı gibi değil buranın böyle bi amacı varsa benim yerim burası değildir ben bu siteyi yanlış anlamışımdır.

Neptün 25-10-2010 01:05 AM

Alıntı:

piila Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775274)
bu sitenin amacını çözmeye çalışıyorum ben bende telkinleri dinliyorum bende bi çok insan gibi kendimde bazı eksiklikler hissettim ve bi arayışla burayı buldum
inanmak istiyorum ama bazı şeyler de ister istemez dikkatimi çekiyo tuhaf geliyo belli kurallardan bahsediliyo neden ısrarla çiğnendiğini anlayamıyorum ben tarafsızlıktan yanayım buradaki amaç şükrü öğretmekse tamamen dini bi amaçtır ve yeri burası değil diye düşünüyorum ama eğer site kurallarında yazdığı gibi değil buranın böyle bi amacı varsa benim yerim burası değildir ben bu siteyi yanlış anlamışımdır.

özele gel ben sana anlatıcam

Işıldayan Safir 25-10-2010 01:11 AM

Alıntı:

piila Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775274)

Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayabilirsiniz. Kimse kimseye şükretmeyi öğretemez. Bu insanın içinden gelen bir şeydir. Herhangi bir dinin propagandası da yapılmıyor. Öyle bir şeye asla izin verilmez burada. Tanrı, allah ya da yaratıcı güç, adına ne derseniz deyin birçok insanın inandığı bir şey bu. Her allah diyenin, her tanrı diyenin, her şükürler olsun diyenin mesajlarını silemeyiz. Burada zaten amaç sevginin girebileceği bir boşluk yaratmaktır. İnsanların bunu yaparken en çok güç aldığı şeylerden birisi de bu inanç ve şükretme duygusudur. Bunun da kimseye bir zararı olmadığını düşünüyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

vittoria è nostra 30-12-2010 12:33 PM

şükürler olsun yaradana, her saniye kendimi, geleceğimi, dolayısı ile evreni iyiye/güzele/huzura/doğruya/başarıya doğru yenileme/değiştirme farkındalığını sağladığı için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 AM.