![]() |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında Ben de şu ana kadar yaşadığım her türlü acı ve zorluk için şükrediyorum. Yaşadığım her kötü olay, en sonunda bana bugün sahip olduğum güzelliklerden birini getirdi. Kimi edinilmiş iyi huylar, kimi kazanılmış dostluklar, kimi de bu siteyi getirdi bana. Artık tüm bunların bilincinde olabilecek kadar şanslı olduğum için şükürler olsun !!!! |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında İnsanların kötü bir durumdan kurtulabilmeleri, mevcut hallerinden daha iyi hallere gelebilmelerinin başlangıç yeri bence şükretmenin hazzını hissetmelerinde saklıdır. Her şükran duygusunun ardından insanlar bir öncekinden daha derin bir şekilde iyiliğini kabul etmiş ve bu durumunu onaylamış olmaktadır. Kelimelerle onaylanan her şükran hissi daha iyi bir durumu çekim yasasına uygun bir biçimde hayatınızı olumlu şekillendirir ve şüphesiz iyilikleri getirir. |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında Alıntı:
|
sevgi ve ışıkla...... |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında Hayatim degisti sukurler olsun |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında kendi işime ve eşime bakacak gücüm olduğu için,kimseye muhtaç olmadan yaşayabildiğim için,hergün beni arayıp gönlümü alan oğlum ve gelinim için,anneme ve kardeşlerime elimden geldiğince yardım edebildiğim için,sokakta ki hayvanları farkedip onlar için üzülebildiğim için,başkalarının derdiyle dertlenebildiğim ve duyarlılığımı kaybetmediğim için ve bu siteyi bulduğum için...o kadar çok varki şükredilecek nimetler,,ve bana yaşama şansı veren rabbime beni kullarından biri yaptığı için elimden geldiğince şükrediyorum. |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında sevdiklerimle,sağlıklı,huzurlu bolluk bereket içinde yaşamayı sağladığın için hamd'olsun sana rabbim (arkadaşlar bu ara duyduğum küçük bir not ,şükretmek nimetin sonu demekmiş hamd etmek nimetin devamını istemek demekmiş bu yüzden ben böyle yazdım:)) |
şükretmek ve hamdetmek,sahip olduklarımızın Yüce Yaratıcıdan geldiğini bilmek olsa da farklı anlamlara sahiptirler.. Şükretmek sahip olduklarımızın farkında olarak, daha fazlasını istemeyi belirtir..Dolayısıyle nimetin sonu değildir.Her varlığa her şekilde ifade edilebilir..İnsanlara teşekkür etmek şükrün bir ifadesidir..Öğretmek öğrenmenin,sadaka vermek mal sahibi olmanın bir şükrüdür.. Hamdetmek ise sadece Yaratıcıya kalple ve dille söylenebilecek bir söylemdir..Daha çok evrensel ve manevi değerler içerir.. Bunun için bilgimizin,zenginliğimizin artması için şükrederiz.. Hastalığımız için hamdederiz.. |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında kendimi koruma altında hissettiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: Şükretme Bölümü Hakkında Teşekkürler tanrım sahip olduğum ve almaya devam ettiğim tüm nimetler için956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 PM. |