![]() |
Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post819942 Burada yazılanlarda işinize yarayacaktır. Hedeflerinizi belirlemek için yol gösterici olacaktır. Ve tüm başlığı da okumanızı öneririm. |
Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Böyle bir karara almıştım ama aslında tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. y789 yazılar çok güzel oldu yardımların için teşekkürler sweet. yeni yıl için son bir hafta. Bu hafta yeni hedefler haftası olacak sanırım.smileydance tekrar teşekkürler actionsmile |
Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) sonunda yaptıııım. Yazıda belirtildiği gibi hedeflerimi oluşturdum aslıda hep aklımda olan şeylerdi ama yazıya dökmek iyi oldu 2014 e hazırım. Bu kararı alalı çok olmuştu ama şimdi yapmak nasipmiş ( hep şu erteleme huyum y789 ) ama olsun 2014 e girmeden yetiştirdim. Bekle beni 2014 bomba gibi geliyorum derty |
Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Hayırlı olsun. İnşallah hedeflerine ulaştığını da okuruz. Sevgiler. |
Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Teşekkür ederim inşallah ulaşırsam paylaşıcam :) girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 PM. |