Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/)
-   -   Şişedeki Cin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/462869-sisedeki-cin.html)

Nazli27 19-01-2010 05:12 PM

Cevap: Şişedeki Cin

1-Sağlık
2-Huzur
3-Para

Çok genel oldu ama bence 3'ü bir arada olunca olmayacak birşey yok gibi haksızmıyım y789s456

Neptün 19-01-2010 11:02 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580161)
Ya çıkarsaa actionsmile

Doğru! Ya çıkarsa... ;) Hepimiz umutluyuz, hepimiz Nasreddin Hocayız

suyahapsettim 05-03-2010 10:09 PM

benim dileklerim
1-)ailemin huzurlu ve mutlu olması,
2-)gerçek ve karşılıklı bir aşk
3-)ilerde kendime ait bir restaurant açabilmek
bunlar olsun fazlasına gerek yok canım:-)

ebru197528 16-03-2010 08:42 PM

1) 20.00 tl yirmi milyar nakit para bilmediğim ummadığım bir yerden bir hafta için de bana gelsin bunu seçiyorum
2)kendi işim olsun insanlığa faydalı istediğim zaman yapacağım istemediğim zaman yapmayacağım huzurlu mutlu bol para kazanacağım refah ve zenginlik,bolluk ve bereket, sıhhatli mutlu sağlıklı yapacağım bir işimin olmasını seçiyorum
3)kendime ait bir evim olsun,işim olsun,arabam olsun,refah ve zenginlik,sağlıklı ,mutlu ,zengin, bolluk ve bereket için de bir yaşamı ailemle birlikte yaşamayı seçiyorum...

YESHAPPY 16-03-2010 08:55 PM

1. Dilek hakkım hiç bitmesin :)
2. Benim için gerçekten hayırlı olmayan birşeyi asla dilemeyeyim.
3. Ömrümce herşeyi aşkla yapayım.
Gerçi 1. sinden sonra diğerlerini yazmama gerek yoktu :)

Teşekkürler konu için

doremifasolasi 16-03-2010 09:51 PM

ben de herkesin offline olduğu bir zamanda geliyorum hep off len:)))
önce bir cine hal hatır sormak iyi olurdusevincli
kardeş kaç zamandır şişedesin?
nerden gelir, nereye gidersin?
sevinclitılsım filmindeki cinle bir akrabalığın var mı?sevincli

asayiş berkamilse eminsem şunları dilerdim:sevincli

1.(razı ve merzı olarak Allaha ulaşmak)
2.hayatıma bir anlam bir ideal katmak,
3.vucudumu saran tembellik ve hımbıllıktan kurtulmak,f678h

Merto 30-03-2010 11:55 AM

Pekiiiiiii,
Tüm bu zaman içerisine dileklerini dilgetirenlerden kimler geri dönüş aldı.
Kimler bu dilekleri için küçük adımlar attı?

Cin dileklerinizi gerçekleştirdiii, peki siz bunu farkedip aldınızmı?

Belgin ∞ 30-03-2010 12:10 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573135)
1. İstanbul'da sıcacık bir yuvam olsun istiyorum, evime gittikçe içim huzur dolsun, istediğimiz gibi çok şirin ve konforlu olsun.

2. İşimi ilerletmek istiyorum, her yeni günde bir adım ileriye gitmemi sağlayacak doğru insanlarla karşılaşmayı diliyorum. Beraber büyüdüğümüz, büyüdükçe büyüttüğümüz, aklı fikirlerle dolu insanlar :)

3. Bir de kandırıkçılardan bıktım y789 Mümkünse gerçek ruh kopyamı istiyorum. Hayatıma girip kaderim olan aşkı yaşatmasın, aşkıyla kaderimi değiştirsin istiyorum.

Bir de çok değerli cin efendi, bunların hepsini çabuk çabuk istiyorum..

İstanbul'da evim gibi rahat ettiğim bir evim oldu :) Henüz ben taşınamadım, sanki biraz da vazgeçtim gibi ama istediğim gibi şirin ve konforlu.

2. Dileğim eksiksiz hatta fazlasıyla gerçekleşti. Beraber büyüdüğümüz ve büyüdükçe büyüttüğümüz bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Zevk aldığım diğer işlerimle de ilgilenmeye vakit ayırabiliyorum.

3. dilekten henüz haber yok. Aşık olmak istemiyorum bu aralar, kafamı işlerime vermek daha cazip geliyor sanırım.

Sultan 30-03-2010 12:15 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573107)
birinci dileğim mutluluğumun daim olması(mutluluk daimse sağlık ve bolluk peşinden gelir)sevincli
ikinci dileğim iyi bir yaşam koçu olmak
üçüncü dileğim ise ailemle gezip görülecek bütün yerleri dolaşmak
sevgiyle mutlu kalıny789

birinci dileğim gerçekleşti.
ikinci dileğim için kendimi yetiştiriyorum.yol almaya başladım..
üçüncü dileğim gerçekleşti.ailem ile gezip görülecek yerleri dolaşmaya başladık...
iyi ki varsınız mert bey sevgiyle mutlu kalın actionsmile

doremifasolasi 30-03-2010 06:13 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590312)
ben de herkesin offline olduğu bir zamanda geliyorum hep off len:)))
önce bir cine hal hatır sormak iyi olurdusevincli
kardeş kaç zamandır şişedesin?
nerden gelir, nereye gidersin?
sevinclitılsım filmindeki cinle bir akrabalığın var mı?sevincli

asayiş berkamilse eminsem şunları dilerdim:sevincli

1.(razı ve merzı olarak Allaha ulaşmak)
2.hayatıma bir anlam bir ideal katmak,
3.vucudumu saran tembellik ve hımbıllıktan kurtulmak,f678h

1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.

Merto 30-03-2010 06:19 PM

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592482)
1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.

1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

doremifasolasi 30-03-2010 11:12 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592483)
1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

aman tanrım 2'de şöyle bir replik vardı:
"Tanrıdan sabırlı olmayı istediğimizde acaba Tanrı bize sabırlı olma yı mı verir yoksa bu beceriyi geliştirecek bir dizi yaşantı mı sunar bize"
replik tam olarak bu değildi ama meali bu şekildeydi.:)
y789aslında bana bu dileklerimi geliştirecek fırsatlar(sorunlar,imtihanlar) gelmeye başladı. umarım değerlendirebilirim.
sağolun.

Merto 31-03-2010 10:02 AM

Filmlere replik olan sözlerin kaynağını mistisizm ve kutsal kitaplarda buluruz, Allahtan sabır istemeyin, eğer isterseniz sabretmeniz gereken şeylerle karşılaşırsınız der din büyükleri.

Aslında "sabr" kelimesinin anlamı üzerine düşünmemiz gerekir belkide.

İşin özünü kaçırmıyalım biz yinede; Şişedeki cin yada dualarımız sonuçta "İsteyin verilecektir" bilgisiyle haraket ettiğimizde istediğimiz alınmıştır.
Peki biz üzerimize düşeni ne derece yapıyoruz?

İsteklerimizi gerçekleştirecek yolları farkedip onaylıyormuyuz?

En çok talep edilen şey olan PARAyı ne için kullanacağız, sonuçta asıl istediğimiz gerçektende PARAmı?

Eyleme geçmemizi engelleyen nedir?

gunesim 31-03-2010 10:52 AM

geç kaldım ama bende dileklerimi yazmak istiyorum.

1- Açıköğretimde bu yıl önlisansımı almak istiyorum
2- İngilizceyi artık rahat bir şekilde konuşmak istiyorum.
3- her istediğimi kolayca alabileceğim bol param olmasını istiyorum.
y789

Merto 31-03-2010 11:10 AM

Selamlar sevgili güneşim ve diğer para dileyen arkadaşlar,

Nakit çalışmıyoruz maalesef biz cinler olarak :).
Lütfen parayı somut olarak yada soyut neler için istediğinize karar verirmisiniz.
Dilekleri gerçekleştirirken bu konuya takılıp kalıyoruz :).

İstediğim her şey derken nedir bu istediğiniz "her şey"açıklarmısınız lütfen?

hayallerimgerçekleşiyor 31-03-2010 11:15 AM

Ben diğer dileklerimi çekim yasası yoluyla gerçekleştiriyorum. Şimdi öyle bir dilek dileyeceğimki herşeyi kapsayacak.

sadece ve sadece tüm evren için, içindeki herşey için SEVGİ gerçek sevgi diliyorum. Dileğim kabul olduğu için çok teşekkür ederim.

pimpinella anisum 31-03-2010 12:04 PM

Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

melodiss 31-03-2010 12:23 PM

aaaaaaaa niye 3 taneymiş cnm ala ala koooocaaaa hayatta sadece 3 dilek mi yok cin kardeş gel bi anlaşma yapalım şöyle bi ayda 3 olsun söz bak basit şeyler isteyecemkahvesmiley

tamam çok anlayışlısın zaten koca cin öle cimrimi olurmuş cnm...sevincli

31 martı olduğuna göre...

nisan için dileklerim; 1. bu hafta sonumu merkezde bir arkadaşımın evinde geçirip biraz kafa dinlemek istiyorum ama pürüzler var lütfen şu pürüzleri ortadan kaldırır mısın ben bu kısa tatili hak ettim ama dimisad456

2.bu ay ortasında kardeşim için ve benim için çok önemli bir sınav var bunun süper ötesi güzel geçmesini diliyorum.

3.tüm nisan boyunca ailemle ve çevremle huzurlu ve bol gülücüklü günler geçirmek istiyorum.smil56

hadi bakalım gelecek ay görüşürüz bi durum değerlendirmesi yaparız ...yeni dilekleri yazarız.

sevgilerrr...

Merto 31-03-2010 12:47 PM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592568)
Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

pimpinella anisum 31-03-2010 01:58 PM

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim actionsmile
Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592577)
Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

cymbella 31-03-2010 06:31 PM

actionsmiledün gece formda gezinirken arkadaşlar süper bi konu hakkında tartışmışlar bayaa ilgimi çekti inceledim.iki nokta arası işaretleme yapmadan ve kuantum düşünceden bahsediyolardı.ben bunu yapabilmeyi istiyorum.aslında bugün bi de deneme yaptım birazcık tutturdum gibiu859.babaneme yemek götürüyodum arabaya binmeden 4 yol ağzında uzun saçlı bi bayanın kullandığı kırmızı bi araba düşündüm.araba sağdan geliyodu ve ben durup geçmesini bekliyodum.o 4 yol ağzına geldiğimde gerçekten bi kırmızı araba geldi sağdan ve ben durdum ama kullanan bayan değildismil56kıyısından döndüm yani neutrali5 ama olsun başlangıç için fena değil çok mutluoldumblissybunu başarırsak sevgili cin arkadaştan başka bişey dilemeye pek de geek kalmıyo sanırımy789sevgiyle kalıngirlhahagirlhaha

doremifasolasi 03-04-2010 01:49 AM

istemek kalkarsa ortadan
sen ben biz kalmazsak ortada
ne olur o zaman en orta
isteyelim o zaman demek istemek te bir incelikmiş... kim derdi istemenin, ustalik ve hüner gerektirdiğini?

papirus 03-04-2010 04:14 AM

Bende bendeee
cinden dileklerim var geç kaldım galiba ama istiycem. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü

1.Harika,keyifle çalışacağım bir iş
2.Çocuklarımın mutlu,sağlıklı ve başarılı olmaları
3.Bol para ve bereket

Hepinize sevgiler

Merto 05-04-2010 10:25 AM

Alıntı:

papirus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593064)
Bende bendeee
cinden dileklerim var geç kaldım galiba ama istiycem. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü

1.Harika,keyifle çalışacağım bir iş
2.Çocuklarımın mutlu,sağlıklı ve başarılı olmaları
3.Bol para ve bereket

Hepinize sevgiler

Selamlar,
Çocuklarınızla ilgili dileklerinizde çok haklı olmakla birlikte, onlar için yapabilecekleriniz olabilir ancak. Dileklerimizi kendimiz için dilemeli ve çocuklarımızında kendi dileklerini desteklemeliyiz diye düşünüyorum.

Sevgiler MERT.

the desert 06-05-2010 11:29 PM

hımmm sevgili cincanım ben de sendne 3 şey ısteyebılırmıyım?cıncanım şimdiii huzurr ıstıorum,duygusallımdan kurtulmak ıstıorum,para ıstıorum....

beertouch 07-05-2010 12:55 AM

1. mutlu,huzurlu ve sevgi dolu bir evlilik.
2. çalışmaktan zevk alacağım bir iş.
3. deniz kıyısında iki katlı bir ev.

Merto 07-05-2010 12:55 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738680)
hımmm sevgili cincanım ben de sendne 3 şey ısteyebılırmıyım?cıncanım şimdiii huzurr ıstıorum,duygusallımdan kurtulmak ıstıorum,para ıstıorum....

Duygusallığını kabul edip, ona dışarıdan bakarak yaşamaya başlayınca zaten huzuru bulacaksın... Huzur ve mutluluk hissinin senden kaynaklandığını dışarıdaki herhangi bir şeyin bunu sana veremeyeceğini deneyimleyincede bolluk ve para gelecek sevgili desertcanım :)

Merto 07-05-2010 12:57 PM

Alıntı:

beertouch Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738684)
1. mutlu,huzurlu ve sevgi dolu bir evlilik.
2. çalışmaktan zevk alacağım bir iş.
3. deniz kıyısında iki katlı bir ev.

Zevk alacağın işi tespit edip, hayatımda bir gün bile çalışmadım :) dedirtecek işi yapmak için eyleme geçtiğinde, sevgi dolu evliliğe hazır olacaksın ve buna uygun eşi çekeceksin, bunlarda sana evi getirecek :).

beertouch 07-05-2010 01:00 PM

tesekkur ederim yorumlarınız icin :)

tülsüm 07-05-2010 07:03 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739900)
Zevk alacağın işi tespit edip, hayatımda bir gün bile çalışmadım :) dedirtecek işi yapmak için eyleme geçtiğinde, sevgi dolu evliliğe hazır olacaksın ve buna uygun eşi çekeceksin, bunlarda sana evi getirecek :).

gerçekten umut vadedn şeylerden bahsediyorsunuz.eğer ki dileklerimi gerçekleştireceğini bilsem bu sevimli ve insan dostu cinden istediğim tek ama tek bişey var.

lütfen bana yıllar önce kaybettiğim yaşam enerjimi,özgüvenimi,mutluluğumu,irademi ve inançlarımı geri verebilirmisin?
yani kısacacı kendimi bulmak istiyorum.çünkü 13 yaşından sonra kendimi öyle bi dağıttım ki anlatamam.şu an tam 27 yaşındayım ve hala hayattan hiç bi şekilde keyif almıyorum.bu zamana kadar nasıl yaşadığımı bile bilmiyorum.hiç bir şeyin benim için bi anlamı yok.kısacası ölmek istiyorum artık çünkü ruhum beni terketmiş zaten boş bi bedende yaşıyorum.peki bu cin yıllardır ona yalvarışlarımı hiç duymadı mı?sanırım çok meşguldu evrenin cini beni kaile bile almadı.agl34insan umutsuz yaşayamazmış belkide beni bu güne kadar küçücükte olsa umudum yaşattı.ama artık gücüm yok.tükendiğimi hissediyorum.bu yüzden ne ev ne iş nede falan filan ben kendimi bulduğum zaman zaten hepsi sırayla olur işki önce kendimi bi bulayım tabi bu sefer duyarsa...........

the desert 07-05-2010 07:44 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739899)
Duygusallığını kabul edip, ona dışarıdan bakarak yaşamaya başlayınca zaten huzuru bulacaksın... Huzur ve mutluluk hissinin senden kaynaklandığını dışarıdaki herhangi bir şeyin bunu sana veremeyeceğini deneyimleyincede bolluk ve para gelecek sevgili desertcanım :)

hımm mertom akıl defterım benımsevincli sen dıosun ki yani aslında şişedeki cin kendınızsınız?y789blissyblissyblissyblissyblissybl issy

the desert 07-05-2010 07:47 PM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743793)
gerçekten umut vadedn şeylerden bahsediyorsunuz.eğer ki dileklerimi gerçekleştireceğini bilsem bu sevimli ve insan dostu cinden istediğim tek ama tek bişey var.

lütfen bana yıllar önce kaybettiğim yaşam enerjimi,özgüvenimi,mutluluğumu,irademi ve inançlarımı geri verebilirmisin?
yani kısacacı kendimi bulmak istiyorum.çünkü 13 yaşından sonra kendimi öyle bi dağıttım ki anlatamam.şu an tam 27 yaşındayım ve hala hayattan hiç bi şekilde keyif almıyorum.bu zamana kadar nasıl yaşadığımı bile bilmiyorum.hiç bir şeyin benim için bi anlamı yok.kısacası ölmek istiyorum artık çünkü ruhum beni terketmiş zaten boş bi bedende yaşıyorum.peki bu cin yıllardır ona yalvarışlarımı hiç duymadı mı?sanırım çok meşguldu evrenin cini beni kaile bile almadı.agl34insan umutsuz yaşayamazmış belkide beni bu güne kadar küçücükte olsa umudum yaşattı.ama artık gücüm yok.tükendiğimi hissediyorum.bu yüzden ne ev ne iş nede falan filan ben kendimi bulduğum zaman zaten hepsi sırayla olur işki önce kendimi bi bulayım tabi bu sefer duyarsa...........

duyar bence....ama sen once terketmış dediğin ruhunu kumların tozların toprakların arasından bı cıkar hele....şolee ustunu temızle yerıne gerı koy bakem..bedenıneee şolee yenı bır elbıse gıyer gıbı içine yerleştir...yenı yıkanmış mıs çamaşırları koklar gıbı bı kokla bakim...bı ozdeşleş onunla..sakın yok deme..sen oyle dedıkçe sana nasıl kırılıo haberın var mı?sadece derınlıkelrde kaybolmuş......yardım et ona.....O0O0

Müşfik 07-05-2010 08:15 PM

sınavı kazanmak,kendimi geliştirmek,ve huzur ::)

tülsüm 08-05-2010 01:21 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743797)
duyar bence....ama sen once terketmış dediğin ruhunu kumların tozların toprakların arasından bı cıkar hele....şolee ustunu temızle yerıne gerı koy bakem..bedenıneee şolee yenı bır elbıse gıyer gıbı içine yerleştir...yenı yıkanmış mıs çamaşırları koklar gıbı bı kokla bakim...bı ozdeşleş onunla..sakın yok deme..sen oyle dedıkçe sana nasıl kırılıo haberın var mı?sadece derınlıkelrde kaybolmuş......yardım et ona.....O0O0

çok teşekkür ederim desteğin için.aslında bu kadar umutsuz biri değilim ama artık gerçekten çok yoruldum kendimle uğraşmaktan.sorunum aslında tamamiyle kararsızlık.hayatta nasıl bi amacım olmalı kararsızlığıyla yaşıyorum ben.
yaşamın amacı,amacı olan bi yaşamdır.bunu bilmeme rağmen neyi nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum.dolayısıyla psikolojik sorunlarım artıyor.ben bu siteyi şizofren ile ilgili araştırma yapayım derken keşfettim.şuan olmasa bile bi 30 dan 40 tan sonra ben ufak ufak şizofrene doğru gidiyorum.bir ben var ki benim içimde ah onunla bi temesa geçebilsem.neyse senin kafanıda şişirmeyeyim şimdi.tekrar teşekkür ederim.sevgilerle....t678

the desert 08-05-2010 03:47 PM

sen azımlı oldukça şizofren olursun tabi..bence bu ıcındeki azmı hayatın guzlelıklerını gormek ıcın kullan..:))--yanlız lutfen dıyene bır bakın--:))))

tülsüm 08-05-2010 04:10 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746081)
sen azımlı oldukça şizofren olursun tabi..bence bu ıcındeki azmı hayatın guzlelıklerını gormek ıcın kullan..:))--yanlız lutfen dıyene bır bakın--:))))

ayyyyyy canım benim sanırım burdaki herkezin ortak noktası bu galiba.burda bulunma amacımız sorunlarımıza biraz daha başkalarının gözüyle bakabilmek ve ortaklaşa bi çözüm yolu üretebilmek.aslında deiğin okadar doğruki sanırım yaşam kalitemiz hayata bakış açımızla birebir uyum içinde ilerliyor.insan dediğin varlık kaderini kendi yazıyor.umarım hepimiz kendimize güzel kaderler yazabilmeyi öğreniriz de bizden sonraki nesillerede bi ışık tutmuş oluruz.25889

sudem8 09-05-2010 02:24 AM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746081)

desertcim, hatta the desertçimy789bazen yazdıklarımız kendimize uyarı oluyor.başakasına yazdıklarımı okuduğum zaman kendi dikkat etmem gerekenler olduğunu görüyorum.yazmaya devam et ne mesajlar gelecek kendine dekrzm67 çok sevindim ilerleme var sende.şişedeki cinden ne isteyeceğimi bilemedim klasik isteklerden hoşlanmıyorum.ev araba gibi zaten düşüncelerimle çekiyorum.şişedeki cinle iletişim içinde olmayı seçiyorum desem.y789

derya88 09-05-2010 06:46 PM

ben hayatımdaki her güzel şeyin ve her olayın farkındalık kazanmayı seçiyorummm.sevgili cinden istegim=)sevgiyle kalın...

Merto 10-05-2010 09:29 AM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743839)
çok teşekkür ederim desteğin için.aslında bu kadar umutsuz biri değilim ama artık gerçekten çok yoruldum kendimle uğraşmaktan.sorunum aslında tamamiyle kararsızlık.hayatta nasıl bi amacım olmalı kararsızlığıyla yaşıyorum ben.
yaşamın amacı,amacı olan bi yaşamdır.bunu bilmeme rağmen neyi nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum.dolayısıyla psikolojik sorunlarım artıyor.ben bu siteyi şizofren ile ilgili araştırma yapayım derken keşfettim.şuan olmasa bile bi 30 dan 40 tan sonra ben ufak ufak şizofrene doğru gidiyorum.bir ben var ki benim içimde ah onunla bi temesa geçebilsem.neyse senin kafanıda şişirmeyeyim şimdi.tekrar teşekkür ederim.sevgilerle....t678

Bir çok kişi, amacın belirli bir kişi olmak ya da belirli bir mesleğe sahip olmak olduğunu düşünecek şekilde yetiştirilir ve bu amaca ulaşması için de ailesi ve toplum tarafından dikkatle izlenir. Ne kadar acı… Bir de insanlığa büyük bir öğretmen, kurtarıcı ya da şifacı olarak gönderildiklerini hayal edenler vardır. Ne kadar asil… Bazılar ise dikkatle çizilmiş, dar ve kutsal bir yoldan çaba ve sebatla Tanrı’ya ulaşmak için burada bulunduklarını düşünürler…Ne kadar sıkıcı…

Bu dünyaya hiç kimse bir amaçla gelmez.

Tanrı – bir şey dışında - size ya da herhangi bir kimseye yaşamının nasıl olması gerektiği konusunda bir direktif vermemiştir. Onun sizden tek isteği, var olmanın doruğuna erişmenizdir. Bu sizin - büyük mutluluk sizin için ne anlama geliyorsa - büyük bir mutluluk hali içerisinde olmanızdır. Çünkü değerli ve tanrısal benliğiniz içinde ne kadar mutlu ve haz doluysanız, Tanrı’ya o kadar benzer ve tüm yaşamla uyum içerisinde olursunuz.

Tanrı’nın sizin için tek arzusu mutlu ve haz dolu olmanızdır. Bu gerçekten de var olan en büyük duygusal değerdir. Hayattaki en büyük başarıdır. Mutluluğu anlamak ve mutluluk olmak, Tanrı’nın-hangi katta bulunuyorlarsa bulunsunlar, hangi anlayış düzeyine erişmiş olurlarsa olsunlar insanlığa sunduğu tek kaderdir.;çünkü mutluluk ve haz haline ulaştığınız zaman, Tanrı haline de ulaşırsınız, çünkü Tanrı büyük mutluluktur. O her zaman mutluluk ve haz içinde bulunan bir Oluş’tur.

Tanrı size, en çirkininden en güzeline, istediğiniz her şeyi yaratma gücü vermiştir. O sizin mutluluğu anlama arayışınızda olmasını istediğiniz her şey olacaktır. Peki, O sizin eylemlerinizi ya da arzularınızın gerçekleşmesini yargılayacak mıdır? Hayır, bunu asla yapmayacaktır. Bu Baba’nın çocuğuna, yaşam gücünün yaşam gücüne olan sevgisidir.O’nun yapmanızı istediği tek şey, mutlu olmak için ne gerekiyorsa onu yapmanızdır., çünkü ancak bu yolla Tanrı’yı bilebilir ve onun gibi olabilirsiniz.

...............................

devamı olacak :)

Merto 10-05-2010 09:32 AM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746201)
ben hayatımdaki her güzel şeyin ve her olayın farkındalık kazanmayı seçiyorummm.sevgili cinden istegim=)sevgiyle kalın...

Hayatındaki herşeyin senin en yüksek hayrına olduğunu kabul ve farkettiğinde......
Neye göre güzel neye göre çirkin?

Hayatın her anı son derece özel ve güzel değilmi zaten....

As you wishes :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM.