![]() |
Forum çıkış mesajlarınız... çıkarken buraya kısa bi hismiley (bye) yazmak isteyen arkadaşlara... (uzun bi bye da olabilir) f678h sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... herkese iyi geceler... tatlı rüyalar... demeden çıkmak istemedim... İyi Geceler... Tatlı Rüyalar... ttli3 hismiley hismiley kiss3 kiss3 |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... herkese mutlu günler... hismiley hismiley hismiley |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... bu başlık pek kimsenin ilgisini çekmemiş galiba y789 dusun ama olsun mesajlarımı gören görmeyen, okuyan okumayan herkese iyi akşamlar, iyi günler dilemeden çıkmak istemiyorum... sadanim aslında başka bir yerde çıkarken veda ediliyorda olabilir... ama ben bulamadım...kendimce sitedeki heeeeeeeeerkese iyi akşamlar dilemek öyle çıkmaya devam etmek istiyorum... uy897 smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface heeeeeeerkese iyi akşamlaaaaaaaaaaaaar.... kiss3 kiss3 |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... İyi Akşamlar, İyi geceler meryemi... hismiley |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... iyi günler hayatimdegisti.com, iyi haftalar heeeeeeeeerkese... mutlu ve güzel değişimle kalın.... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Forum çıkış mesajlarınız... eve gidene kadar ayrı kalacağız ama. eve de gitmek lazım. görüşürüz. t678 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 AM. |