![]() |
Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) çok saçma ancak ben bu İstanbul havasında grip oldum. soğuk denen bişey yok burada etrafımda böyle biri de yok ki diyeyim belki ondan geçmiştir... blook |
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) Yoksa ben grip olan ilk üye mi oluyorum??... dusun |
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) öncelikle geçmiş olsun 44 grip olduğundan emın misin? alerjikte olabilir..benim alerjim olduğu için (özelikle kavak ağaçlarından uçuşan pamukcuklar benı cok fena yapıyor kaşıntı göz kızarılığı) ilk aklıma bu geldi belki alerjiktir bu mevsimde böyle şeyler normal bi dr a görün istersen:) dusun |
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) sıcakta terlersin, o hararetle su içersin, hem de azcık soğuk olur o, grip olursun.. ice1 gece yatarsın, hava sıcaktır. uyurken de sıcaklayıp acınırsın, uykulusmile hele azcıkta terlemişsen, üstünü de acınca.. hoooop grip... bunun neresi garip.. aa34 smil56 |
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) Geçmiş olsun..İlk değilsiniz çünkü bende 2-3 gündür gribim.Nasıl becerdim bilmiyorum ama gribim. tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı tarçın çok iyi geliyor tavsiye ederim.Birde bir bayan sokakta tuzlu suyu burnuna çek iyi geliyor dedi ama doğru mu bilmem? Alıntı:
|
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) geçmiş olsun. havalar dengesiz gibi grip olman garip değil yani y789 havalar mı dengesiz ben mi bilmiyorum ama ben üşüyorum da bazen aa34 |
Ynt: Grip olan var mı aranızda??.. (hemde bu sıcakta) vallaa dediğiniz doğru olabilir de ... hepiniz saolun .. bu arada bana geçmiş olsun.. s456(diyeyim de belki faydası görülür. ne olur ne olmaz) aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |