![]() |
Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu [youtube=425,350]O-qdc2BbLKM[/youtube] İnsanları yapmacık yada doğal olarak nitelendirmek aslında pek faydali bir eylem değildir.Bir süre sonra kendinizi sorgulamaya başlarsınız acaba ben ne kadar doğalım diye. Öyle ise insanlarda olumluyu görmek kolay kolay kimseyi yapmacık olarak nitelendirmemek en güzelidir. Çevrenizi ne kadar az didiklerseniz kendinizi o kadar kolay kabul edersiniz. Benimde kolay kolay yapmacık olarak nitelendirdiğim kimse yoktur. Ebru Akel hariç 12389 Fis kos fis kos y789 Peki sizin var mi böyle doğal olmadığını düşündüğünüz kimseler.Yada doğal olmak nedir yapmacık olmak nedir. dusun |
Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu Lerzan sitemizde "Buraların Adamı" ünvanını s456 olan ilk üyemiz oldu...Mesaj sayısı dolayısı ile.. Artık bu aşamdan sonra bırakmıyoruz.Kim ne derse desin 12389 |
Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu Doğru aslında bize ne doğalsa doğal değilse değil...Video komik geldi bende öyle bir içerik ekleyeyim sade video eklemeyeyim dedim.. Yaaa tamam anladik dedikodu sevmiyorsunuz dl67 |
Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu 1) yapmacık olan insanı sevmem bide nefret ederim... :< guitar ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu lerzan hanımın ünvanı ilk kez veriliyo demek ? peki benim ünvanım nasıl olmuş tüm dünyada forum sitelerinde bir ilk ilk ve tekk :):) yok böle bi ünvannnnn blissy cilgin897 8977 cilgin897 8977 cilgin897 8977 cilgin897 8977 cilgin897 8977 8977 cilgin897 8977 cilgin897 |
Cevap: Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu Ben kendimi yapmacık görüyorum :S Hani bazı insanlar çok ister ya sevilmek benimde tek isteğim doğal olmak evde farklı okulda farklı bıktım artık ailemle nasılsam her yerde öyle olmak isterdim.Bana tavsiye edeceğiniz telkin varmı acaba? |
Cevap: Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu Oznr00;adını bilmediğim için nick name inle hitap ediyorum :) Ayna tekniğini denersen,kendini kabul edersen,bazı özelliklerini geliştirip kendini doğal halinle başkalaranıda kabul ettirirsen bu sorunun ortadan kalkacı düşüncesindeyim :) SEVGİYLE KAL... |
Cevap: Yapmacıklık ve Doğal Olmak Biraz Dedikodu Yapmacık insanlardan nefret ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |