![]() |
Herkesin yardımına ihtiyacım var Bugün kendime bir hedef belirledim ve bunu yazılı hale getirdim. Ancak bu hedefimin gerçekleşmesi için sizin yardımınıza ihtiyacım var. Daha doğrusu sizin iyi dileklerinize, bol şans demenize ve benim için dua etmenizi rica ediyorum. Eğer sizinde benim yanımda olduğunuzu görürsen kendimi şu an hissettiğimden çok daha güçlü hissedeceğim ve yanlız olmadığımı görerek dünyanın en mutlu insanı ben olacağım. Benim mutluluğumda sizin de payınızın olması isterseniz beni destekleyin lütfen, biliyorsunuz birlikten güç doğarO0. Sizi seviyorum ve teşekkür ediyorum. |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Hoşgeldin. Tabi ki desteklerimiz seninle. Bu sitenin güzel insanları, sana yardımcı olacağız. Sorabilir, yardım alabilirsin. Desteğimiz seninle ... |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Alıntı:
|
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Merhabalar mertmis, Kendime çok bir hayrım olmasa da senin için yapabileceğim bir şey olursa seve seve yardımcı olmak isterim. Hedefini yazılı hale getirmen oldukça güzel. Bunu sürekli hale getirirsen gerçekleşmesi de o kadar kolay olur. Yani şu şekilde: Hedeflerimizi gerçekleşmiş gibi yazıp bunu alışkanlık haline getirmeliyiz. Eğer bir şeyi defalarca başarırsan bir sonraki seferde başarman hiç de zor olmayacaktır değil mi? Biz kocaman bir aileyiz. Aile fertleri birbirlerinin yanında olmaktan mutluluk duyarlar. Bil ki ailemizdeki herkes hedefini destekleyecek ve ellerinden geldiğince her ihtiyaç duyduğunda yardımına koşacaklardır. Tabii ki buradaki en büyük yardımcının yine kendin olduğunu unutma. Senin kendine vereceğin gücü ve desteği hiçbirimiz sağlayamayız. Hedeflerinin en hayırlı olacak şekilde gerçeğin olmasını dilerim. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. http://img23.imageshack.us/img23/5817/img2167rg1.gif |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var yanındayız tabiki terli345 dualarımız ve pozitif düşüncelerimiz seninle,ama keşke hedefinin ne olduğunu da söyleseydin..bu arada unutmadan çok isteyen değil bedelini ödeyen hedefe ulaşırmış.. bir yerde okumuştum sevgilerimle.. |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Gerçekten sizin yanımda olduğunuzu bilmek bana çok iyi geliyor, hedefim bir mal aldım ve bunun karşılığında senet verdim. Yarın bu senedin parasını ödediğimi gözlerimin önünde canlandırıyorum ve çok mutluyum, şarkılar söyleyipmusic45 dans ediyorum.uy897Sizi seviyorum ve teşekkür ediyorum . Bunu kabullendim ve bunu senedi ödediğim için kendimi takdir ediyorum. Şükürler olsun yarabbim . |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Bugüne kadar burada hedefimi gerçekleştirdiğimi bildirmeyi unuttum. İnanılmaz bir duygu ve çok rahatım, huzurluyum, mutluyum. Duygularımı anlatacak kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum..... Herkese bolluk, refah, zenginlik, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum..................dertydertydertydertyder tyderty |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Tebrikler. Gözünüz aydın. actionsmile |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var Çok sevindim gerçekleştirmene seni elbetteki destekleriz ama en büyük destek sensin biliyor musun... Kendine güven ve inan hepsi bu... |
Cevap: Herkesin yardımına ihtiyacım var bu harika! tebrik ederimmm gözünüz aydınn :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 AM. |