Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/463820-bugunlerde-guzel-seyler-mi-olcak-ne.html)

gnr 14-02-2010 11:31 AM

Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne?

İçimde bi kıpırtı var hayrolaaderty
hiç pazarları sevmeyen ben bugün bi başkayımf678h
Çünkü bugün çıktım traş falan... yıllardır konuşmadığım ve traş için önünde sığır gibi oturan ben adamla sohbet ettik .Ve abi bana koruma kalkanlığı yaptıwave44Bana telkin verdi inanabilyormusunuzhpm1E e bende alışkınım bende ona telkin verdimy789.Sınav falan iştebisiklet

gnr 14-02-2010 11:35 AM

Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne?

Sizde böyle şeyler oluyomu?
Burda olupta olmaması garip olury789
Herkese iyi bir gün,güzel bir hafta.mükemmel bir ay,anlatılamayacak bir yıl..Ve aşk dolu bir hayat diliyorummcilgin897

maviinci 14-02-2010 03:40 PM

ne güzell ::))) hepp böyle kalasınn sevincli

daLqa 14-02-2010 03:46 PM

dün banada olmuştu. Aslında mutluluğun bir gerçeğide havanın kokusu. Dün hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi içime çektim tüm gün mutlu ve enerjik oldum sanki dünyaya bu şehire yeni gelmiş gibiydim. tabi telkinlerin etkiside var :)

gnr 14-02-2010 04:01 PM

Alıntı:

daLqa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584595)
dün banada olmuştu. Aslında mutluluğun bir gerçeğide havanın kokusu. Dün hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi içime çektim tüm gün mutlu ve enerjik oldum sanki dünyaya bu şehire yeni gelmiş gibiydim. tabi telkinlerin etkiside var :)

Bugün burdada hava mükemmeldi.Ben sahile gitmek istedim arkadaşlarla hepsi hayattan soğumuşş.bad45Onlarıda buraya davet edicemm.Onlarda benim gibi olsunlar!!wave44
f678hBöyle sürmez... tek başımada mutlu olamam ki!!blissy

muraturkom 14-02-2010 04:40 PM

Elbettezaman yaşama enerjimiz daha da bir yükseldiği bende de oluyor. Sığır gibi lafı biraz ağır kaçmış, ama çok güldüm yine de. Ancak vurguladığın konu sığırlık meselesi gerçekten de önemliydi. Bizim doğamızda birlikte yaşamak var, öyleyse kapıcının, çöpçünün, berberin, komşularımızın yada tanımadıklarımızın bile hatırını sormak aynı bir bumerank gibi bize mutluluk olarak geri dönüyor hem de misliyle.

derya88 14-02-2010 05:01 PM

muraturkoma tamamen katılıyorum sevgiyle verdigin tüm şeyler katlanarak geri dönüşüm yapıyor bunu yüzlerce kez denedim sevgiyle kalın günleriniz aydın olsun...

gnr 14-02-2010 05:03 PM

Alıntı:

muraturkom Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584606)
Elbettezaman yaşama enerjimiz daha da bir yükseldiği bende de oluyor. Sığır gibi lafı biraz ağır kaçmış, ama çok güldüm yine de. Ancak vurguladığın konu sığırlık meselesi gerçekten de önemliydi. Bizim doğamızda birlikte yaşamak var, öyleyse kapıcının, çöpçünün, berberin, komşularımızın yada tanımadıklarımızın bile hatırını sormak aynı bir bumerank gibi bize mutluluk olarak geri dönüyor hem de misliyle.

Ama gerçektende öyle traş olurken.Berber nasl osun diye soraar sen söylersin.Muhabbet orda kopar taki traş bitene kadar.İşte bende sizin çok güldüğünz tabirle oturrumm.Aslında içler acısı bi durummdu bizamanlar.Tam açılmasamda herzamankinden iyiiym.derty
Teşekkürler...

vitamin61 14-02-2010 05:17 PM

Hep güzel şeyler olsa...

gnr 14-02-2010 07:09 PM

Bizim temennnimizde öyle ama herşeyin güzel olmasını beklemek biraz garip olmazmı.Güzel olmayan şeylerde olmalıki hayatta güzelin,iyyinin kymetini bilelim,değerini anlıyalım!!!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.