![]() |
Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? İçimde bi kıpırtı var hayrolaaderty hiç pazarları sevmeyen ben bugün bi başkayımf678h Çünkü bugün çıktım traş falan... yıllardır konuşmadığım ve traş için önünde sığır gibi oturan ben adamla sohbet ettik .Ve abi bana koruma kalkanlığı yaptıwave44Bana telkin verdi inanabilyormusunuzhpm1E e bende alışkınım bende ona telkin verdimy789.Sınav falan iştebisiklet |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Sizde böyle şeyler oluyomu? Burda olupta olmaması garip olury789 Herkese iyi bir gün,güzel bir hafta.mükemmel bir ay,anlatılamayacak bir yıl..Ve aşk dolu bir hayat diliyorummcilgin897 |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? ne güzell ::))) hepp böyle kalasınn sevincli |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? dün banada olmuştu. Aslında mutluluğun bir gerçeğide havanın kokusu. Dün hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi içime çektim tüm gün mutlu ve enerjik oldum sanki dünyaya bu şehire yeni gelmiş gibiydim. tabi telkinlerin etkiside var :) |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Alıntı:
f678hBöyle sürmez... tek başımada mutlu olamam ki!!blissy |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Elbettezaman yaşama enerjimiz daha da bir yükseldiği bende de oluyor. Sığır gibi lafı biraz ağır kaçmış, ama çok güldüm yine de. Ancak vurguladığın konu sığırlık meselesi gerçekten de önemliydi. Bizim doğamızda birlikte yaşamak var, öyleyse kapıcının, çöpçünün, berberin, komşularımızın yada tanımadıklarımızın bile hatırını sormak aynı bir bumerank gibi bize mutluluk olarak geri dönüyor hem de misliyle. |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? muraturkoma tamamen katılıyorum sevgiyle verdigin tüm şeyler katlanarak geri dönüşüm yapıyor bunu yüzlerce kez denedim sevgiyle kalın günleriniz aydın olsun... |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Alıntı:
Teşekkürler... |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Hep güzel şeyler olsa... |
Cevap: Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne? Bizim temennnimizde öyle ama herşeyin güzel olmasını beklemek biraz garip olmazmı.Güzel olmayan şeylerde olmalıki hayatta güzelin,iyyinin kymetini bilelim,değerini anlıyalım!!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |