derya88 | 27-12-2009 11:22 AM | görme özürlülere sizde yardım edin.... sevgili arkadaşlar ben yeni başladıgım ve yapmaktan çok haz aldıgım bir iş ilgili size bilgi vermek istedim .görme özürlüler için sesli kitap okuyorum bu sayede onların dünyasına bir pencere açılmış oluyor eger sizde ses tonunuza ve diksiyonunuza güveniyorsanız (sesli kitap gönüllüleri.com ) adresinden tüm bilgiler ve yapmanız gerekenler mevcut kendi bilgisayar ortamınızda yüklediginiz ses düzeniyle bu işi çok kolaca yapabilirsiniz.geçen yıl diksiyon egitimi almıştım ben bunu kendim için egitim olsun diye almıştım ama yolum onlarla kesişti.bu inanılmaz haz verici bir duygu anlatamam.bu işle ilgilenen arkadaşım yolda birgün yürürken görme özürlü birisine yardım için koluna girip geçmesine yardım ediyormuş, o kişi sesinden sesli kitap okudugunu bilmiş, tanımış ve ismini söylemiş inanamadım ne güzel mucize degilmi eger ilgilenirseniz tüm detaylar sitede mevcut oradan bilgi alırsınız sevgiyle sizde yardım elinizi uzatın sevgiler..... |