Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   o gün bu gündür (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/462221-o-gun-bu-gundur.html)

Sultan 31-10-2009 08:18 PM

o gün bu gündür

hani gardrobunuzda küflenen o en sevdiğiniz elbiseniz var ya;o "çok özel gün"için beklettiğiniz giymelere kıyamadığınız o alımlı tuvalet,o cakalı takım,o göz alıcı kazak....
bu gün giyin onu!
beklediğiniz "o özel gün"hiç gelmeyebilir çünkü...

değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı çıkarın dolaptan;en yakınlarınızla için çayınızı;kimseniz yoksa kendinize çıkarın,şık bir takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini...

haydi açın,nicedir kapalı duran misafir odanızın kapısını...yıpranır diye korktuğunuz koltuklara serilin gönlünüzce....

çalın,çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz eski plakları bu gece..

açmaya vesile beklerken salondaki büfede yıllandırdığınız şarabı geçiktirmeden açın ve kana kana için...sakladığınıza değecek biri hiç gelmeyebilir;sizden değerlisi bulunmayabilir..

çimlerle buluşmak için düzgün havayı,kırda öpüşmek için doğru sevdalıyı beklemeyin.
hep ertelediğiniz pikniğin günü bu gün

"haftaya giderim" dediklerinizi ziyarete gidin acilen...haftaya orada olmayabilirler.

babanızın elini öpecekseniz,oğlunuzu lunaparka götürecekseniz,aşkınızı ilan edeceksiniz;şimdi yapın!

ve söylemek için "özel bir an beklediğiniz o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize....

ne olur
söylemeye niyetlendiğinizde, çok geç olabilir.

daha kaç bahar olacak ki hayatınızda.....
yaşamı ertelemeyin!

beklediğiniz o gün; işte bu gün....

can dündar

sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 31-10-2009 08:22 PM

Cevap: o gün bu gündür

y789can dündarın bu yazısı okuduğumda çok hoşuma gitti daha önce paylaşıldımı diye baktım bulamadım sizlerle paylaşmak istedim
gerçekten her şey için o gün bu gündür ne dersiniz
sevgiyle mutlu kalın

aybükem 01-11-2009 04:53 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569341)
hani gardrobunuzda küflenen o en sevdiğiniz elbiseniz var ya;o "çok özel gün"için beklettiğiniz giymelere kıyamadığınız o alımlı tuvalet,o cakalı takım,o göz alıcı kazak....
bu gün giyin onu!
beklediğiniz "o özel gün"hiç gelmeyebilir çünkü...

değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı çıkarın dolaptan;en yakınlarınızla için çayınızı;kimseniz yoksa kendinize çıkarın,şık bir takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini...

haydi açın,nicedir kapalı duran misafir odanızın kapısını...yıpranır diye korktuğunuz koltuklara serilin gönlünüzce....

çalın,çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz eski plakları bu gece..

açmaya vesile beklerken salondaki büfede yıllandırdığınız şarabı geçiktirmeden açın ve kana kana için...sakladığınıza değecek biri hiç gelmeyebilir;sizden değerlisi bulunmayabilir..

çimlerle buluşmak için düzgün havayı,kırda öpüşmek için doğru sevdalıyı beklemeyin.
hep ertelediğiniz pikniğin günü bu gün

"haftaya giderim" dediklerinizi ziyarete gidin acilen...haftaya orada olmayabilirler.

babanızın elini öpecekseniz,oğlunuzu lunaparka götürecekseniz,aşkınızı ilan edeceksiniz;şimdi yapın!

ve söylemek için "özel bir an beklediğiniz o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize....

ne olur
söylemeye niyetlendiğinizde, çok geç olabilir.

daha kaç bahar olacak ki hayatınızda.....
yaşamı ertelemeyin!

beklediğiniz o gün; işte bu gün....

can dündar

sevgiyle mutlu kalıny789

gerçekten güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim yazıda bahsedilen bir çok seyi ben yapıyordum.çocukları salondan çıkarmaya çalıştığım,çok severek alıp bir türlü giyemediğim kiyafetler,yarın ararım diye ertelediğim dostlar ellerinize sağlık sevgileralk78

gulumser 01-11-2009 06:54 PM

türk milletinin karakteristik özelliği!!!
kendimizi değil hep başkalarını düşünürüz,başkalarını herşeyin en iyisine layık görürüz hep!!!

Sultan 01-11-2009 08:03 PM

artık değişme zamanı değilmi canım iyiki varım iyiki varsın iyiki varız o gün bu gündür sevgiyle hep mutlu kalıny789

Elektra 01-11-2009 08:17 PM

paylaşım için teşekkürler şeker harika bir yazı =)

Sultan 01-11-2009 08:22 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569438)
paylaşım için teşekkürler şeker harika bir yazı =)

bu yazıyı okuyunca yapamadığım her şey için harekete geçtim.hayatı yaşamayı erteleyen her kesin okuması lazım değilmi iyiki varsın sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 07-11-2009 08:10 PM

yapamadığım her şey için bu gün harekete geçiyorum.o kıyafeti giydim o semineri verdim.çocuklar kırarmı diye kullanamadığım o fincanlarda çayı yudumladım. ertelediğim gün yok artık her şey için o gün bu gündür.iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789

sarıpapatyam 02-03-2010 02:27 PM

her şey için o gün bu gündür teşekkür ederim

prenses1 13-03-2010 10:06 AM

yapmak istediğim her şey için o gün bu gündür hemen harekete geçiyorumO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM.