![]() |
o gün bu gündür hani gardrobunuzda küflenen o en sevdiğiniz elbiseniz var ya;o "çok özel gün"için beklettiğiniz giymelere kıyamadığınız o alımlı tuvalet,o cakalı takım,o göz alıcı kazak.... bu gün giyin onu! beklediğiniz "o özel gün"hiç gelmeyebilir çünkü... değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı çıkarın dolaptan;en yakınlarınızla için çayınızı;kimseniz yoksa kendinize çıkarın,şık bir takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini... haydi açın,nicedir kapalı duran misafir odanızın kapısını...yıpranır diye korktuğunuz koltuklara serilin gönlünüzce.... çalın,çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz eski plakları bu gece.. açmaya vesile beklerken salondaki büfede yıllandırdığınız şarabı geçiktirmeden açın ve kana kana için...sakladığınıza değecek biri hiç gelmeyebilir;sizden değerlisi bulunmayabilir.. çimlerle buluşmak için düzgün havayı,kırda öpüşmek için doğru sevdalıyı beklemeyin. hep ertelediğiniz pikniğin günü bu gün "haftaya giderim" dediklerinizi ziyarete gidin acilen...haftaya orada olmayabilirler. babanızın elini öpecekseniz,oğlunuzu lunaparka götürecekseniz,aşkınızı ilan edeceksiniz;şimdi yapın! ve söylemek için "özel bir an beklediğiniz o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize.... ne olur söylemeye niyetlendiğinizde, çok geç olabilir. daha kaç bahar olacak ki hayatınızda..... yaşamı ertelemeyin! beklediğiniz o gün; işte bu gün.... can dündar sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: o gün bu gündür y789can dündarın bu yazısı okuduğumda çok hoşuma gitti daha önce paylaşıldımı diye baktım bulamadım sizlerle paylaşmak istedim gerçekten her şey için o gün bu gündür ne dersiniz sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: o gün bu gündür Alıntı:
|
Cevap: o gün bu gündür türk milletinin karakteristik özelliği!!! kendimizi değil hep başkalarını düşünürüz,başkalarını herşeyin en iyisine layık görürüz hep!!! |
Cevap: o gün bu gündür artık değişme zamanı değilmi canım iyiki varım iyiki varsın iyiki varız o gün bu gündür sevgiyle hep mutlu kalıny789 |
Cevap: o gün bu gündür paylaşım için teşekkürler şeker harika bir yazı =) |
Cevap: o gün bu gündür Alıntı:
|
Cevap: o gün bu gündür yapamadığım her şey için bu gün harekete geçiyorum.o kıyafeti giydim o semineri verdim.çocuklar kırarmı diye kullanamadığım o fincanlarda çayı yudumladım. ertelediğim gün yok artık her şey için o gün bu gündür.iyiki varım iyiki varsın iyiki varsınızy789 |
Cevap: o gün bu gündür her şey için o gün bu gündür teşekkür ederim |
Cevap: o gün bu gündür yapmak istediğim her şey için o gün bu gündür hemen harekete geçiyorumO0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM. |