![]() |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. Mutlu günler...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Herkese bol güzel mucizeli bir gün diliyorum. günaydın.smileydanceblissyk8908O0kiss3 |
Cevap: güne başlarken Günaydın herkese. Bugün herkesin, istediği bir şey gerçekleşsin (benimde inşallah y789) |
Cevap: güne başlarken sürprizlerle dolu bir gün olsun bugün. Günaydın... |
Cevap: güne başlarken bencede süprizlerle dopdolu bir gün olsun günaydın |
Cevap: güne başlarken bütün dileklerin gerçekleştiği bir hafta olsun....actionsmile günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günaydın956k |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. hayatınızdaki her şeyin pozitifliğe dönüşeceği bir hafta diliyorum.8977blissykiss3 |
Cevap: güne başlarken Güne başlarken Başlarken yeni bir güne Her sabah pencerem de Oldukça erken bir saatte Önce görünüyor Yavaş yavaş gelen Atlı arabası ile ekmekçi Ne kadardır yaşı Belli ki geçmiş sekseni Kendi yorgun,atı yorgun Yanından hiç ayrılmayan Sadık köpeği Kuyruğunu sallaya sallaya Yokuşu nasıl çıkacaklarını Hesaplaya hesaplaya Öylece köşede dinlenirler Sonra caddenin emekçisi Gerçekten titizlikle çalışan Her küçük çöp parçasını toplayan Tertemiz temizlik işçisi Başlarken yeni güne Çevre yolları birbirine bağlayan Alabildiğine yoğun trafik altında Göze çarpar bu iki küçük manzara Otobüsler ,minibüsler ,otolar Okula giden çocuklar İşe giden beyler,hatunlar Sabah saat yedi otuz Trafik yoğun şaşıyorum Pencerenden dünyaya bakıyorum Alıntı serap ertence[gönülle sohbet]1992 Hepinize bol mucizeli güzel bir hafta diliyorum. actionsmileGünaydın.actionsmile |
Cevap: güne başlarken bütün dileklerin gerçekleştiği bir hafta olsun.......... günaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |