![]() |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın... |
Cevap: güne başlarken Süper bir gün geçirmeniz dileklerimlee:) http://i189.photobucket.com/albums/z...ice-day006.gif |
Cevap: güne başlarken Günaydın. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnn :))) |
Cevap: güne başlarken herkese gönlünce güzel bir gün diliyorum 956k günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydıııııııııınnnnnnnnn yeniden ;)) Bu şiir bizim için iyi ki varııızzzzzzzzzz :)))) Bu sabah mutluluğa aç pencereni Bir güzel arın dünkü kederinden Bahar geldi bahar geldi güneşin doğduğu yerden Çocuğum uzat ellerini Şu güzelim bulut gözlü buzağıyı Duy böyle koşturan sevinci Dinle nasıl telaş telaş çarpıyor Toprak ananın kalbi Şöyle yanıbaşıma çimenlere uzan Kulak ver gümbürtüsüne dünyanın Baharın gençliğin ve aşkın Türküsünü söyliyelim bir ağızdan ATAOL BEHRAMOĞLU |
Cevap: güne başlarken Günaydın herkese. Mutlu bir gün diliyorum... |
Cevap: güne başlarken Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben çok mutluyum iyiki varsınız |
Cevap: güne başlarken Günaydınnn. hepinizin isteklerinizi kolayca çekeceğiniz bir gün diliyorum. smileydancehappy6 |
Cevap: güne başlarken sevgi güneşinin içinizi ıssttığı bir gün olsunactionsmilegünaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM. |