Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   BİRİ 2 AY ÖMRÜN KALDI DESE??????????????? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/4011-biri-2-ay-omrun-kaldi-dese.html)

mirza_ben87 28-01-2008 01:21 PM

BİRİ 2 AY ÖMRÜN KALDI DESE???????????????

Rahmetli Kemal Sunal'ın Bombacı Mülayim filmini hepimiz biliriz... haytımızda birrçokk şeyi yapmayız bazennde sürekli ertelerizz. PEKİ BİİR GÜN ZALIM BİR DOKTOR PAZARLIK PAYI OLMADAN 2 AY OMRÜMÜZKALDIĞINI SÖYLESEYYDİ??
Acaba kaç kişiden yaptıklarımız için özür dilerdik yada kaç kişiye yaptıklarından dolayı özür dilettirirdik n9598
yada hep solemek isteyipte söyleyemediğimiz birisine seni seviyorum derdik bağıra bağıra cilgin897
belki çok kıymet verdiğimiz o para bizi bulduğunda bizde mülayim gibi zamansız gelen paranın diyerek şöle görkemli bir ayak yolu yaptırırdık...
belkide öbüür tarafı düşünüp 2 ay borcumuz olan ibadetleri odemeye çalışırdık(ALLAH AFFETSİN)

ŞİMMDİ düşününki o doktor karşınızda size pazarlıksız 2 ay ömrünüz kaldığını söylüyor.
ALALIM ELİMİZE KALEMİ KAĞIDI BİR ÖMÜRÜ 2 AYA SIĞDIRALIM........... dusun terli345
acele edin 1AY 29 GÜN 23 SAAT 59 DAKİKA KALDI
kapayıp gözlerimizi hiç ölmeyecekmişiz gibi düşünmekten vaz geçelim.

özge_deniz 11-07-2008 04:28 PM

Ynt: BİRİ 2 AY ÖMRÜN KALDI DESE???????????????

asıl zalim olan sensin ya insan biraz daha uzatır ne kadar ayık ya mlk34 napim kimse ölmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

mücevher 11-07-2008 07:53 PM

sorunun soruluş amacından farklı yönde bir cevap olacak ama;
2 ay değil de ben konusunda çok uzman olarak bilinen bir profesörün tanıdığım bir kıza
3 ay ömrünün kaldığını söylediğine tanık oldum. daha sonra o arkadaşımı benim tanıdığım
başka bir doktora yönlendirdim ve o da Ankara'ya gidip ameliyatını ve tedavisini oldu.
bu olayların üzerinden 12 sene geçti ve arkadaşım hala yaşıyor. kim olursa olsun isterse
en uzmanı olsun o, size çok az ömrün kaldı dediği için öyle olacak diye bir kural yok.
hayatta ne olacağını kim bilebilir ki. olumlu düşünce bir hayatı uzatmaya yeter de artar bile.
o arkadaşım da o sıralar hayatı alt üst olmasına rağmen duruma hep olumlu yaklaştı ve hala yaşıyor.
hem de çok güzel yaşıyor.
smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

umelihad 16-07-2008 10:54 AM

hayatın nekadar olduğunu kimse bilemez. Benim çok hoşuma giden bir söz var " Hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yarın ölecekmiş gibi ibadet et" Bence en güzeli, hayatı ve anı dolu dolu her yönüyle yaşamaktır. Acısyla tatlısıyla. Hayatın acı yönleri olmasa iyi ve tatlıyı nasıl ayıracağız veya bileceğiz. Kötü davranışlı insanlar olmasa iyi niyetli ve yardım severleri bilemeyiz.benım fikim en kötünün bile iyi bir yanı ile en yakın ve en samimi arkadaşları vardır. Bazen şartlar ve koşullar insanları anlamadan tepki verdiriyor. İnsanlar yorumlayıp yanıtlasa daha iyi ve güzel olur. Biz olarak cevremize güneş gibi sevgi yayalım ki herkez nasibini alsın. bize katılsınlar..............
Sevgiyle, umutlarla dolu bir yaşam diliyorum herkese......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 PM.