![]() |
Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :) Arkadaşlar Bursa'da iyi bir uyku araştırma merkezi arıyorum. İnternetten baktım ama sadece fakültenin uyku merkezini bulabildim. Orası araştırma hastanesi olduğu için çok sıcak bakmadım, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum. Sevgiler. |
Cevap: Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :) Redflowers bende bursada olduğumdan mesajın ilgimi çekti, bursalıyım ama bilmiyorum bende nerde var doğrusu ama netten şoyle bir bakınca bir kaç adres buldum. Çekirge Uyku Merkezi Çekirge Cad. No:15 Kültürpark Karşısı Kırcı Otel Yanı Çekirge Bursa ( 0.224.224 19 14 İzmir Yolu Uyku Merkezi İzmir Yolu. No:91/B Bursa ( 0.224.452 99 88 Yalova Yolu Uyku Merkezi Yalova Yolu 2.Km Real Karşısı Bursa ( 0.224.216 16 26 merak ettim doğrusu neden uyku araştırma merkezine ihtiyaç duydun? |
Cevap: Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :) DiLeK-ChE ilgin için çok teşekkür ederim ttli3 Bu adresleri gördüm ama merkez hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadığım için çok fazla dikkate almadım. Ben Bandırma'dayım, Bursa'yı çok iyi bilmiyorum. Bu yüzden birebir araştırma şansım yok. Gelin kaynana toprağından yapılırmış derler ya, sanırım damat da kayınpeder toprağından yapılıyor :) Nişanlımda da babam gibi uyku apnesi problemi var ve bir an önce çözmemiz lazım girlhahaBugün bu konudan çok rahatsız olduğunu söyledi ve benden araştırmamı rica etti, bende bu yüzden araştırmaya giriştim. Bir kaç özel klinik varmış, doktoruna danışmış ama tam adres belirtememiş doktoruda. İş başa düştü kısacası :) Vakit ayırıp arama yaptığın için çok teşekkür ederim ark5 Sevgiler. |
Cevap: Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :) Alıntı:
|
Cevap: Bursa'da Yardıma İhtiyaç Var :) Alıntı:
Uyku apnesi araştırması için gerekli merkezler , uyku merkezi.. Uyku apnesi ise uykudayken tekrarlanan soluk kesilmesi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM. |