![]() |
Erkek gözü ile kadınlar Anneniz,ablanız ,kızkardeşiniz,nineniz,sevgiliniz hayatınızdaki kadınlar beklentileriniz istekleriniz yaşanmışlıklar anılar yaşayamadıklarınız hayal kırıklıklarınız haydi beyler buda sizin için erkek gözü ile kadınlar .... birde sizden dinleyelim dusun 44 blook sevincli |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar Hiç kimse kusura bakmasın emi khkh56 Erkeklerin gözünde kadınların değerini açıklayalımda zaaflarımızı öğrenin heee vay uyanıklar vayyyy yok öle yağma khkh56 |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar asisler bak oğlum gel otur şurayada anlatayım ben sana cat22 Ben hayatınıza giren hayatınızda olna kadınlardan beklentilerinizi neler istediğinizi neden sizi anlamdıklarını düşündüğünüzü öğrenmek istedim diğer başlıkta bu yüzden kimse senin aklındakileri yada zaaflarınla işi yok ahh ahhhh işte erkekler kuşkucu yahu dusun 44 blook |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar blook buradan anlaşiliyorki kadinlar zaaf maaf konusunda daha bi cesur blook sung66 girlhaha |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar haklısın vallaaaa bu erkekler çoçuk gibiler yhau ürkekler biraz blook |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar ben ürkmeyen erkek tipiyim aa34 kadınlar zariftir, ilgi ister, bir şeyi elde etmek istediğinde dişiliğini kullanır, çocuk gibidir sevilmek ister, başını okşamanız gerekir, tam bir muammadır erkek gözüyle onları çözemezsiniz, anlamak için sanırım kadın olmak gerekir, çok anlayışlıdırlar, sabırlıdırlar, erkeklere katlanabilecek kadar, duyarlı, hassas, kırılgandırlar, yapma dediğin bir şeyi ısrarla yaparlar. |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar Kadinlar??? Beni dünyaya getiren bir kadin. En sevdigim insan yine bir kadin, o da annem. Annem'den sonra en cok sevecegim insan yine bir kadin. Benim beklentilerim? Benden yüz metre öte'de de olsa bir bakisda bir birimizi anlayacagimiz, hayatin bütün zorluk ve güzelliklerinin beraber paylasip tasiyacagim bir insan. Benim onu sevdigim kadar oda beni sevecek, onun mutlulugu icin ugrastigim kadar o da benim icin ugrasacak...derken HERSEYDEN EN ÖNEMLISI, birbirimizi sevmek ve saymak, saygi'da kusur etmemek, birbirini yüceltecek ve birbirine deger katacak, herzaman bir bütün olacak ve herseyin temelinde sevgi olacak. Her göz göze gelisimizde ask olacak. öyle bir kadin olacak'ki SEN BENIM HAYATIMIN KADINISIN düsüncesi olacak kiss3 |
Ynt: Erkek gözü ile kadınlar Kadınlar erkeklere çok daha pratik,hızlı düşünüp uygulayan,dili iyi kullanan insanlar.ama şu kro tiplerden hoşlananları anlamıyorum doğrusu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM. |