Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   ~HuZuRLu GeCCeLeR~ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/2518-huzurlu-gecceler.html)

dilekcik 20-11-2007 12:10 AM

~HuZuRLu GeCCeLeR~

herkese iyi geceler sağlıklı kalın

öptüm :) ttli3

jaunty 20-11-2007 12:26 AM

Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~

ay ay ne güzel bir başlik olmuş ..buranin enerjini şimdiden alabildim..
nefis uyku enerjisi. ttli3
sanada iyi geceler..
ben de gidemedim bi türlü
banada iyi geceler ttli3
herkese iyi geceler ttli3
t678

eylulx 20-11-2007 05:35 AM

uykumu

bu gece ne uyutabilir ki beni canim bu kadar acirken.kalbim uzulmekten parcalanacak mis gibiyken.ne uyutabilir ki...

shamanic 20-11-2007 11:32 AM

sümbülcüm hayırdır niye böyle hüzünlü bir mesaj yazdın kuzum.... >:(

o kalp öyle değerli öyle özelki... ark5 kim onu parçalamaya cürret eder sen ona izin vermessen.... n9598

dilekcik 20-11-2007 09:04 PM

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
uykumu

bu gece ne uyutabilir ki beni canim bu kadar acirken.kalbim uzulmekten parcalanacak mis gibiyken.ne uyutabilir ki...

Allah allah çok merak ettim bende şaşkın noldu ki sana sadanim

suzzy 20-11-2007 09:12 PM

Alıntı:

uykumu

sümbül umarım ciddi bi sorun yoktur..... yaaaa merak ettik bak şimdi... sadanim dusun

dilekcik 20-11-2007 11:43 PM

herkese huzurlu geceler kiss3

ben gittim

iyilikler ttli3

eylulx 21-11-2007 12:07 AM

bugun birazcik daha iyiyim.en azindan baska carem yok biliyorum.merak etmeyin .oyle bir sorun iste.sagligim yerinde hayati bir sorun degil sadece bi insan beni gercekten yikmak istiyordu ve yapabilecegi en kotu seyi yapti hepsi bu

dilekcik 22-11-2007 05:55 PM

Alıntı:

bugun birazcik daha iyiyim.en azindan baska carem yok biliyorum.merak etmeyin .oyle bir sorun iste.sagligim yerinde hayati bir sorun degil sadece bi insan beni gercekten yikmak istiyordu ve yapabilecegi en kotu seyi yapti hepsi bu

yanına kalmaz sen üzülme ark5

eylulx 22-11-2007 06:06 PM

Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yanina kalsa ne farkeder kalmasa ne farkeder artik benim canimi yaktiktan sonra.istediginin ne oldugunu biliyorum kendine mecbur birakmak oyle zor durumlara duseyim ki ona gitmekten baska carem kalmasin istiyor cunku biliyorki ben hayatimin kararlarini kendim veririm ve benim zaten bir hayatim var.bu yuzden yapabilecegi hicbirsey kalmadigi iicn eninden gelen ne kadar cirkins ey varsa yapmaya basladi.caresizliginden iste

yanına kalmaz sen üzülme ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM.