![]() |
~HuZuRLu GeCCeLeR~ herkese iyi geceler sağlıklı kalın öptüm :) ttli3 |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ ay ay ne güzel bir başlik olmuş ..buranin enerjini şimdiden alabildim.. nefis uyku enerjisi. ttli3 sanada iyi geceler.. ben de gidemedim bi türlü banada iyi geceler ttli3 herkese iyi geceler ttli3 t678 |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ uykumu bu gece ne uyutabilir ki beni canim bu kadar acirken.kalbim uzulmekten parcalanacak mis gibiyken.ne uyutabilir ki... |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ sümbülcüm hayırdır niye böyle hüzünlü bir mesaj yazdın kuzum.... >:( o kalp öyle değerli öyle özelki... ark5 kim onu parçalamaya cürret eder sen ona izin vermessen.... n9598 |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ Alıntı:
|
sümbül umarım ciddi bi sorun yoktur..... yaaaa merak ettik bak şimdi... sadanim dusun |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ herkese huzurlu geceler kiss3 ben gittim iyilikler ttli3 |
Ynt: ~HuZuRLu GeCCeLeR~ bugun birazcik daha iyiyim.en azindan baska carem yok biliyorum.merak etmeyin .oyle bir sorun iste.sagligim yerinde hayati bir sorun degil sadece bi insan beni gercekten yikmak istiyordu ve yapabilecegi en kotu seyi yapti hepsi bu |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |