![]() |
şahane bir gün.. Bu gün buraya ilk kez yazıyom .. Paylaşmak istediklerim var çünkü... Şahane bir gün yaşadım bugün .Ben ,kardeşim hayal, canların canı Burcu Gelegen ,dünya yalar tatlısı Bugle. ile birlikte muhteşem birgün geçirdik. önce Kordonda sakızlı kahvelerimizi içtik .Kahvelerle gelen niyetler okundu hepimizinki de denk geld. bir süre orada otuduktan sonra acıktık. Konak Pier'e geçtik . Birşeyler yedik ,içtik. Bizim ufalık Umutcanın bile keyfine diycek yoktu.. Gerçekten doyumsuz bir sohbet vardı. Sağolun kızlar gönüllerinize sağlık . ..Şahane bir gündü şahane.. Ta ki evin yakınına gelinceye kadar.. Tam eve yaklaştık ...Yolun ortasında irikıyım bir köpek yatıyordu .Ben yanından geçmeyim yolun kenerındaki park etmiş arabanın yanından dolanayım dedim . Tam dolandım çıkıcam bir baktım başka bir araba yolun ortasında yatan köpeği kaldırdı bir de ne göreyim köpek benden yana geliyor ( oda arabadan kaçıyor) ama ben ...ben inanılmaz korktum .( zatEn korkarım elimde değil. sandım beni parçalıycak) canhıraş kaçtım tabi .Çığlık çığlığa. Bunun haricinde herşey çok güzeldi. Sevgiler hepinize sevgili arkadaşlar... |
Ynt: şahane bir gün.. Ah canııııım.....neler geldi başına...kıyamam yaa...neyseki bir şey olmamış.Çok geçmiş olsun uğurcanım.. Gerçekten çok güzel bir gündü..Özellikle sakız adasının ikramı ve zarifliği vurdu beni..izmirde oturan arkadaşlara tavsiye ederim burayı..sakız likörlü kahve için..Gülizim sayemizde buranın reklamı da oldu değil mi?öpüyorum..sevgiler.. kiss3 |
Ynt: şahane bir gün.. ablam şöyle söyler ,hayal sana kurşun atsalar önüne geçerim...el kadar köpek göreyim arkana geçerim... aslında zavallı köpek ablamdan çok korktu ama nereye kaçacağını bilemedi...ablam kaçarken bunu fark etmedi tabii...ben güldüğümü görmesin diye elli metre arkasından yürüdüm..ablacığım benim o böyle korkunca içim acır ama bir türlü g,ülmemi tutamam..hani düşenede güleriz ya içimizin yanmasına rağmen..köpekte büyüktü canım bizim sokağın köpeği..ablam onu bakkalın pitbuluyla karıştırdı...o zaten hep zincire bağlı...ama o anda ablamın bunları dinleyecek hali yoktu neyse geçmiş olsun ablacığımaaa...günümüz gerçekten muhteşemdi...sağolun kızlaaar. |
Ynt: şahane bir gün.. ooo67 benim nie haberim oolmadııııııııııııı yu89 |
Ynt: şahane bir gün.. Ayşeciiiiim gelebilir miydin yoksaaaaaaaaaa..... 88aönümüzdeki hafta cumartesi tekrar bir toplantı yapma planımız var..Ayarlayabilir misin?Biz pek bi alıştık ve sevdik bu toplantıları...Hadi gel madem!!!! art56art56 |
Ynt: şahane bir gün.. gelirdimm tabeeee... alla aallaaa. c.tesini ayarlamaya çalışcam.. |
Ynt: şahane bir gün.. Gel tabiii.....ne güzel olur valla...halkayı genişletelim,sinerji yaratalım değil mi ya?!!!! art56art56 |
Ynt: şahane bir gün.. c twesi buluşuyoruz, oğluşlarda gelsiiiin yer sadece onlar için seçildi.. |
Ynt: şahane bir gün.. harbimiiii.. sevindimm bennn. oğluşu getiremicem ama ben gelirim sanırım. yer nireeeee |
Ynt: şahane bir gün.. ayşe üçkuyular vapur iskelesine gel biz seni oradan yönlendiririz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |