Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/12592-hayal-ormanina-hos-geldiniz.html)

cedrus48 14-08-2008 05:42 AM

HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ

vien1 Efendim hoşgeldiniz.Dünyamız okadar hızla dönüyorki inanın gelişmelere ayakuydurmak koşuşturmaya bu hıza yetişmekte baya bir zorlanıyoruz.Bu hızla dönün koşuşuran dünyada hergün çeşitli kampanyalar başlatılıyor.Bende farklı bir kanpanya başlatmak istiyorum.KENDİ HAYAL ORMANINI KURMAK İSTERMİSİN? Evet canlar buyrun size bir kampanya daha Haydi hayal gücünüzü biraz tembellikten kurtarın.dusun Sizi kampanyamıza destek için bekliyorum.Evet ilk hayal ormanını kuracak şanslı insanı arıyorum. 9078

cedrus48 15-08-2008 03:10 AM

Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ

Neyse galiba şu orman konusunu biraz abarttım.Orman diye diye milleti ormandan ağaçlardan yeşilden uzaklaştıracağız.Neyse bu orman konusunu burada kapatıyorum.İnsanaların o kadar srunları varki hayatla savaşmaktan ekmek iş aş derdinden sıkıntılardan öyle bunalıyorlarki bu forumda rahatlıyorlar.Kendilerini ifade ediyorlar.Özgürce gerçek hayattta yazamadıklarını söyleyemediklerini burdan iletiyorlar.İşte bende forma bir yeşil renk katmayı düşünmüştüm galiba beceremedim.Beceremedik.Hayırlısı olsun.

Mustang 15-08-2008 07:49 AM

Biz bu sitede bir hayal ormanı kursakta hangi ağaç olmak istediğimizi yazsak .Bakalım bizim ormanda ne ağaçlar olacak.

Ben çınar ağacı olmak isterdim hemde ulu bir çınar her dalım her yapragımla birilerine faydam dokunsun ve gölgemde oturanları dinlemek isterdim. smiliyface

MuminOKAN 15-08-2008 08:57 AM

selam cedrus48 sanırım seninle tanışmadık. ama olsun burda yazmamın bir sakıncası yok sanırım.
öncelikle hoşgeldin.
kendimiz bir orman yaratacağız değilmi? içine ne istersek kondurabileceğiz??
doğrumudur? sapkal89

cedrus48 15-08-2008 09:12 AM

Sevgili dostum nurhanza işlemlerini halledip orman kurmaya başlayna kadar burda hayal ormanı oluşturacağız.Herkesin kendi ormanı olacak.İstediğini koyabilirisin.Ağaçlar çiçekler kuşlar böcekler

MuminOKAN 15-08-2008 09:24 AM

şuan anlatamadım ama bu foto biraz anlatabilir.

http://www.resimvadisi.com/data/medi...knar_orman.JPG

melodiss 15-08-2008 09:32 AM

http://www.masaustu-resimleri.com/d/...+Resimleri.jpg

işte benim ki... sevincli

http://www.thewallpapers.us/data/media/787/orman.jpg

cedrus48 15-08-2008 11:26 AM

spy game ve melodis siz ikiniz ormancı olmadığınıza eminmisiniz.Şimdi ormancılıkta iki çeşit orma vardır.Birinci ibreli orman spy game in ormanıı ikincisi yapraklı orman melodisin ormanı.Gerçekten ormanlarınız çok güzel.İnşallah nurhanzanın yardımıyla bu forumunda gerçek bir ormanı olacak.Tıpkı hayallerimizdeki gibi yemyeşil kuşların uçuştuğu börtü böceklerin olduğu bir hayatimdegisti ormanı

bigci 15-08-2008 11:26 AM

benim saten bu ormanım vardı babam dogumum şerefine adımı vermişdi ama kendini yönetici sanan insan hayvan kırması belediye baskanları asırlık yıllık agaçları köklerinden kazıdılar bizede 3 5 kurus para verdiler susduracaklarını sandılar ama arsla susmadık susmuycazda
buda benim ormanım olsun
http://www.hizliresim.com/2008/8/15/1046.jpg

MuminOKAN 15-08-2008 12:08 PM

Alıntı:

cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
spy game ve melodis siz ikiniz ormancı olmadığınıza eminmisiniz.Şimdi ormancılıkta iki çeşit orma vardır.Birinci ibreli orman spy game in ormanıı ikincisi yapraklı orman melodisin ormanı.Gerçekten ormanlarınız çok güzel.İnşallah nurhanzanın yardımıyla bu forumunda gerçek bir ormanı olacak.Tıpkı hayallerimizdeki gibi yemyeşil kuşların uçuştuğu börtü böceklerin olduğu bir hayatimdegisti ormanı

bugünlerde deli gibi fotoğraf ve fotoğrafçılık sardı. bu yüzden içlerinden bana hitap edeni seçtim. sapkal89
biraz zaman sonra kendi çektiğim fotoları da ekleyeceğim. bikaç kurs buldum istanbulda. birde dslr makine oldumu tam süper olacak kanımca smiliyface

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Belgin ∞ 15-08-2008 01:19 PM

http://www.resimvadisi.com/data/medi...ital-art04.jpg

Bu da benim ormanım ve yazlığım.Sabah olunca kuşlar ötmeye başlıyor ağaçların dalında.

Lier22 15-08-2008 01:32 PM

ne güzel söylemiş üstad N.H.RAN

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

ormansız bir dağ düşünemiyorum...

http://www.harikaresim.com/data/media/138/dag3_4.jpg

suzzy 15-08-2008 03:21 PM

http://www.asilkan.org/bahar-orman.jpg

orman hayat demektir...keşke kıymeti bilinebilse...

bu konuda duyarlı arkadaşları tebrik ediyorum....keşke toplum olarakta ormanlarımızın kıymeti bilinip yeteri kadar duyarlı olunabilse....resimler çok güzel gerçekten...ellerinize sağlık...

Akulina 15-08-2008 03:47 PM

http://img366.imageshack.us/img366/4...0e14aebkg8.jpg
http://img366.imageshack.us/img366/4...e967d3ea5f.jpg

Benim ormanımda biraz puslu...Seviyorum böyle yerleri...

cedrus48 15-08-2008 10:18 PM

Fotoğraflar için sağolun gerçekten ormanlar çok güzel herkesin bir ormanı oldu.Hangi orman daha güzel seçim yapamıyorum.Hepsi birbirinden güzel.Herkesin ormanı var amaaaaaa benim yok.Çünkü resim avatar ve ifade ekliyemiyorum.Mustang bu hayal ormanında ulu bir çınar ağacı olmak istiyor.Ya Siz? siz hangi ağaç olmak istersiniz.? Bu ağacı seçmenizin sebebi nedir? Ha bana soracak olursanız ben sedir ağacı olmak isterdim.Zaten sedir ağacını çok sevdiğim için forumların ve sitelerin çoğunda nik olarak cedrus' u kullanırım.Cedrus sedirin latincesidir.

Pamukk 16-08-2008 12:26 AM

Merhaba cedrus hismiley ben de dağları kaplayan doğal ,yabani hayatı içinde barındıran ,insan eli değimemiş hatta ulaşılmamış bile olan bir çam ormanı olmak istiyorum ttli3 O Antalya 'da kaybettiğimiz ormanlar gibi aynı sad456 ağla

http://fc03.deviantart.com/fs7/i/200..._Titania91.jpg

Mustang 16-08-2008 08:25 AM

Ben insanları ağaçlara benzetirim ve kednimde çınar gibi olamak isterim.Çünki çınar ağacı herkoşulda yaşar her ne yaşarsa yaşasın dallarını sınırsızca uzatır .Bende herkesin bana sığınacağı ve sınırsızca sevebileceğim insanlarım olsun isterim .Şu anda orta yaşlı bir çınarım ve umarım ulu bir çınar olurum .Bu ara çınlayan sediri okudum ve sağaltıcı etkisi olduğunu biliyorum.

Sizden bir ricam olacak lütfen yangın resmini kaldıra bilirmisiniz gördükçe içim yanıyor sanki .

cedrus48 16-08-2008 08:59 AM

Mustang günaydın kusura bakma özür dilerim benim amacım insanları üzmek veya içine acıtmak değildi.Orman yangınlarına karşı duyarlı olmasını sağlamak için hep gözümüzün önünde olmasını istedim.Yani ilemezsiniz o yangın o kadar kötü ki.Yangın sırasında ormanda öyle bir ses çıkıyorki sanki birisi ağlıyor.İnsanın içi gidiyor.Hele birde rüzgar varsa yangını söndürmek için elinizden birşey gelmiyorsa kahroluyorsunuz.Geçen sene orman yangınını söndürüyoruz.O sırada can havli ile kendini kurtamak için bir tavşan çıktı ortaya .Ama o kadar şaşırmışki kaçarken yanmayan yere doğru kaçacağını yangının içine doğru kaçtı .İçim acıdı.Sonra o yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması yaparken gördüğüm kaplumbağa beni çok etkiledi.Yangın çıktığında kaplumbağa canını kurtarmak için kaçmaya çalışmış.Ama o hızla kaçmayı başaramamaış.Yangında yanmış ama dumandan boğulmuş.Garibim.Kafasını uzatmış.Kabuğundan çıkarabileceği son noktaya kadar kafasını çıkarmış o şekilde kalmış.Birde başının üzerine gözünün altında göz yaşı gibi bir damla kan.Sanki ağlarken göz yaşında kan gelmiş.Beni baya etilemişti. sad456 Lütfen dostlarım dikkat edelim.Biraz dikkat sizden fazla bişey istemiyoruz.Birde hatalı davranan insanları uyarmak.djj

Mustang 16-08-2008 09:30 AM

Sizinin bu söylediklerine aynen katılıyorum ve bende orman yangın haberi aldığımda sanki içimde hissediyorum .Bu seneki yangınlarda hepimizi çok üzdü .Buraya orman kuruyoruzya hergün bakıyorum neler var diye .Bizler burada çekim yasasını uygulamaya çalışıyoruz çekimlerimizde nekadar pozitif olursak okadar gerçek olacağına inanıyorum .

Rahibe teresa hiç savaş karşıtı bir toplantıya katılmamış .Hep barış yanlısı toplantılara katılmış .Bizlerde buradan ülkemizdeki her yerde orman olduğunun düşünü kuralım ve tabiki çevremize bu bilinci yerleştirelim.

Ayrıca sizi bu konudaki çalışmalarınızıdan dolayı kutluyorum .Hiç bir canlı yanarak ölmesin her nerede olursa olsun yangın kötü bir olay .

Pamukk 16-08-2008 12:54 PM

Bu konuyla dolaylı yoldan ilgili ama buraya hediye etmek istedim bu videoyu ;

Şarkı 1995 yılına ait ,13 yıl geçti ama 13 yıl önceki dünyaya yaptıklarımızdan ne değişti sad456 sadanim

Tam ekran izlerseniz daha iyi ,

http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...ideoID=6917957

* Earth Song *

What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain...

What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine...

Did you ever stop to notice
All the blood we've shed before
Did you ever stop this notice
This crying Earth this we make sure?

What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace
That you pledge your only son...
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine...

All the children dead from war
This crying Earth this we make sure?

I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far

Hey, what about yesterday
What about the seas
The heavens are falling down
I can't even breathe
What about everything
I have given you
What about nature's worth
It's our planet's womb

What about animals
We've turned kingdoms to dust
What about elephants
Have we lost their trust
What about crying whales
We're ravaging the seas
What about forest trails
Burnt despite our pleas

What about the holy land
Torn apart by creed
What about the common man
Can't we set him free
What about children dying
Can't you hear them cry
Where do we go wrong
Someone tell me why

What about baby boy
What about the days
What about all their joy
What about the men
What about the crying man
What about Abraham
What about death again

cedrus48 16-08-2008 01:22 PM

Pamuk çok güzel bir parça burda herşeyi anlatıyor bize bişey söylemeye gerek kalmıyor.Sizden hepinizden bir ricam var bir orman yangını bir duman gördüğünüzde ücretsiz ALO 177 hattını arayın.Lütfen o telefonunuz belki binlerce ağacı ve milyonlarca canlıyı yok olmaktan kurtarabilir.Lütfen bana neci olmayalım. lütfen
-“Koca orman şu benim küçücük sigara izmaritimden mi yanacak yani” demeyi bir yana bırakın ve bu konuda biraz dikkatli olun…

- “Ohh karnımız doydu, kene ısırmadan bitirdik bir pikniği daha, şu mangalın külünü boşaltayım hemen gideriz” demeyin ve ateşin söndüğüne iyice emin olmadan oradan ayrılmayın…

- Bir yerde yangın gördüğünüz zaman “aman kaçıp paçayı kurtaralım” demek yerine her gün onlarca kişiyi aradığınız cep telefonunuzu elinize alın ve bir zahmet 177’yi arayın… (177’nin ne olduğunu bilmeyen yoktur sanırım ama ben yine de söyleyeyim, yangın ihbar hattı…)

- Gecenin bir vakti ormanda arkadaşlarınızla kafaları çektikten sonra gaza gelip de şişeyi fırlatıp yere atmayın çünkü o cam kırıkları, sabah olup güneş doğduğunda, güneş ışınlarını çimlere yansıtacak ve ateş haline gelecektir…

- Ormanlık alanlara yakın olan tarlalarınızdaki birikmiş otları da tutuşturmaktan vazgeçerseniz ayrıca sevineceğimizi bildirmek isterim…

- Haydi başlamışken tam yapalım işimizi ve bir zahmet orman yangıları konusunda çevremizdekileri bilinçlendirelim, hatta mümkünse yakın çevremizdeki okullarda bu konuda tanıtıcı broşür dağıtılmasında öncü olalım…

cedrus48 17-08-2008 11:41 AM

OOO ormanımız bugün bomboş kimsecikler yok dünden beri kimse ziyaret etmemiş.Buradaki ağaçların çiçelerin böceklerin kuşların sımcıcak dostların sevgilerine ihtiyacı var.Ben sizden bir ricam var kendinizin veya arkadaşlarınızın sitese ana sayfasına reklamların olduğu yere bu benim imzamda buluna ALO 177 logosunu koyarmısınız.İnanın bu numara çok önemli bu sayede belki siz binlerce ağacı ve milyonlarca canlıyı kurtaracaksınız.Şimdiden çabalarınız için teşekkür ederim super

cedrus48 19-08-2008 07:52 AM

Dünyada ilk olacak heralde ziyaret edilmeyen ilk orman vede bundan dolayı kapatılan sad456 ilk orman nurhanza sana hak vermeye başladım.Alooo arkadaşlar yazmış olduğum öneriye kimseden destek gelmedi.Hani şu ALO 177 neyse galiba bende nurhanza gibi çok hayal kurmuşum kendimi kandırmışım Benimde bu son mesajım bu konu başlığımı kapatıyorum sad456

umelihad 25-08-2008 01:32 PM

Ben çam ağacı olmak isterim. Büyük ve ulu. Gördüğüm herkese yardımcı olurdum. Dinlerdim herkese anlatmaya çalışırdım doğanın güzelliklerini.......Ama herkes duymak ve görmek istediğini anlıyor.........
Kazanılan birkiş bile bin kişi demektir. Yılmak yok, kırılmak yok, Umut var, Güzellikler var.........

Önce biz değişelim bizi gören gelir ,sevgiyle kalın........

cedrus48 25-08-2008 05:14 PM

Selam arkadaşlar muğla yılanlı yangınında yangın içinde 5 meslektaşım ve 10 işçi arkadaşlarımız yangın içinde kaldı. 88a Şu anda onları kurtarmaya çalışıyorlar.Lütfen hepinizden ricam onlar için dua edelim.rabbim hepsini sevdiklerine bağışlasın.Sağsalim ailelerine kavuştursun.

zamanhırsızı 25-08-2008 05:43 PM

Hep ormanda bir kulübede yaşadığımı hayal ederim, canım çok sıkıldığı zamanlarda.
Bir masa olacak içinde yazılarımı yazacağım.. Yerlerde minderler.. Ufak bir soba ortada, üstünde çaydanlık... ağla

Novos 03-09-2008 10:22 PM

http://e-resimler.net/upload/galeri/...r_ve_orman.jpg

işte bu da benim ormanım

cedrus48 04-09-2008 05:47 AM

Novosibir ormanın çok güzel

zamanhırsızı 13-09-2008 01:23 PM

... Temiz hava, oksijen deposu..
Sabahları erkenden uyanıp yürüyüş yapacağım, serin serin.
Kahvaltıdan sonra bir ağacın gövdesine vereceğim sırtımı; derin derin düşünüp yazacağım super
İkindi vakti, ellerimi kavuşturup başımın altında, uzanacağım ulu ağaçların arasında yeşil rüyalara... ağla

cedrus48 13-09-2008 01:44 PM

OOOO yaklaşık 10 gündür ormanımıza ziyaret eden yokmuş.zamanhırsızı ormanımıza Hoşgeldin . vien1 inşallah düşlerindeki öyle bir ormana en yakın zamanda gerçek hayattada kavuşursun. smiliyface

zamanhırsızı 21-09-2008 08:54 PM

Hoş buldum cedrus48:) iyi dileğin için teşekkürler.

Işıklı yol 10-01-2013 12:02 PM

Cevap: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ

Bu hayal ormanından kasıt, hayalimizdeki orman resmi mi? Yoksa hayallerimizden oluşan bir orman mı anlamadım ben bunu! Sanırım sizin hayal ormanından kastınız bu değildi gibi geldi bana..

Işıklı yol 10-01-2013 12:08 PM

"İnsanların o kadar sorunları var ki hayatla savaşmaktan ekmek iş aş derdinden sıkıntılardan öyle bunalıyorlar ki" Bu hayata bakışınızsa sizi zor bir hayat bekliyor bilesiniz cedrus48

umutluemre 13-11-2018 10:30 AM

Ormanınıza bir fidede olsa katkım olmasını çok isterim :)

hytarmagan 12-12-2018 05:03 PM

Nereden ekiyoruz bir info verseydiniz :P

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 PM.