Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :)

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hep ciddi, sosyal ya da siyasal içerikli bir şeyler karalamaktan biraz daha uzakta mizahi bir şeyler yaptığımı da bazen kendim de unutuyorum. Ziyanı yok. İşte bir fırsat: Yaklaşan sevgililer günü… Üstelik bir çok siyasi, toplumsal ya da bilimsel karalamalarıma yaptığım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 05:21 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :)

Hep ciddi, sosyal ya da siyasal içerikli bir şeyler karalamaktan biraz daha uzakta mizahi bir şeyler yaptığımı da bazen kendim de unutuyorum. Ziyanı yok. İşte bir fırsat: Yaklaşan sevgililer günü…



Üstelik bir çok siyasi, toplumsal ya da bilimsel karalamalarıma yaptığım gibi bir giriş de yapayım istedim:



Bu yazımızda sevgililer gününe üç gün kalmasının sağlayacağı anlam gücüyle, kimin ne beklentisi olduğuna taksonomik bir yaklaşım getirelim istedik. 14 Şubatın varlığından memnuniyet dereceleri ve bu varlıktan etkilenme biçimlerine göre elde edilen sınıflandırma aşağıda listelenmiştir:



Sevgilisi olmayanların bir kısmı sevgililer günü olmasın derler…



Bu grup yapacak çok işi olanların, ancak o iş aralarında çok fazla iş yapmaya alıştıkları için kendilerini fazla boşlukta hisseden bir gruptur. Sevgililer gününden nefret eden kitlenin ana gurbudur ve muhtemelen 15 Şubat sabahı bu kitlenin bir kısmı üstlerinden buldozer geçmiş gibi hissedecektir. Yaşları 15 ila 22 arasında değişen ve insan hayatının yaş/kişilik simetrisine göre doğal olarak yaşları 48 ila 55 arasında değişen bu grup üyeleri, kendileri gibi yalnız olan partnerleriyle şu sıralar tanışmayı ümit ederler. 13 Şubat akşamı bir kafede bu ümit tavan yapacaktır, hatta 14 şubat sabahı da devam edecektir. Barlara gidebilecek yaştaki olan kısmı ise yine de 14 Şubat gecesini kerametli sayacaktır ancak sadece %0,1 (binde bir) hayal kırıklığına uğramayacaktır.



İnci, boncuk, çinçi, çanak satanlar da keşke sevgililer günü senede iki gün olsaydı derler…



Çünkü bu arkadaşlarımız ticaretin sırrını çözmüşlerdir. Bir çok belirli gün ve haftanın aslında belirli alışveriş günleri ve belirli alışveriş haftaları olduğunu da çoktan idrak etmişlerdir. Bir kısmı sevgililer gününün senede iki gün olsa daha iyi olacağını düşünür. Bir kısmı daha olası olan sevgililer haftasını hayal etmeyi tercih ederler. Akıllı olanları sevgililer günü fiyatları küçük oranlarda arttırır, vitrinleri gül ve kalplerle süslerler. Genelde erkekler kadınlara hediye alacağından kadınlara yönelik hediyelik malzemeler vitrinde en ön sırayı kapacaktır.



Bir çoğu dükkanı geç kapamayı tercih edeceklerdir çünkü daima o gün hediye almayı unutan unutkanlar da olacaktır.



Sevgilisi ile aşkı gerçekten yakaladığına inanan bir kimseler, bize her gün sevgililer günü derler… ve bu güne pek ehemmiyet vermezler. Ya da en azından öyle söylerler.



Hatta kimileri o gün inadına buluşmayacaklardır. Buluşsalar da özel bir şey yapmayacaklardır. Bir kısmı sürü psikolojisine uyarak birbirlerine hediye alacaklardır ama muhakkak hediyeyi verirken, aslında biliyorsun, sevgililer günü pek de mühim bir şey değil gibi ya da gibisinden bir cümle zikredecektir.



Zaten her gün aynı evde yaşayanlar dışarıda yemek yemek için iyi bir fırsat olarak değerlendireceklerdir…



Açıklama gerekmeyecek kadar açık bir başlık olduğu için bir şey yazmama da gerek olmayacaktır.



Ortaokul ve Liseliler, henüz özelini oluşturamadıkları sevgilileriyle beraber sevgililer gününü özel sayarlar.



En büyük kaygı düzeyine ulaşan grup 17 yaş ve altıdır ve bunların da büyük çoğunluğu sırf sevgililer gününü yalnız geçirmemek için büyük ihtimalle şu sıralar birileriyle çıkmaya başlamışlardır.



Dişi olanları Ay sevgililer günü yaklaşıyo ve ben daha cana ne alacağıma karar vermedim demeye başlamışlardır. Harika hediye fikirleri olanlar kapalı çevrelerinde bunun yayılmaması için ısrarla söylemeyeceklerdir ama sevgililer gününe yaklaşık bir gün kala heyecanlarına yenik düşerek, bak sadece sana söylüyorum ama kimseye söyleme tamam mı ön cümlesiyle herkese de söyleyeceklerdir. Ve bu herkes kendi arasında henüz alınmamış hediyenin dedikodusunu aynı gün yaparlarken, diğerinin bildiğine şaşıran birisi benden kaçar mı kızım cümlesini de kesin duyacaktır.



Erkek olanların bir kısmı sevgilisi olmamasına ya da ancak bir adet olmasına rağmen, hala da baba parası yiyor olmasına karşın sevgililer günü ekonomik krize girmek gibi cümleler kuracaktır. Playboy özentisi olmaktan kaynaklanan bu cümlenin altının boş olduğu sevgililer günü sonrasında sevgilisine aldığı değersiz bulunan hediyenin değersiz bulunduğunun her yerde anlatılmasıyla ortaya çıkacaktır. Ancak kimse bunun üzerinde pek durmayacaktır ve tüm fırtına 20 Şubat akşamı dinecektir.



GSM operatörleri sevgililer gününün ayrı şehirlerde geçirilmesini savunurlar.



Çünkü o gün inanılmaz bir mesaj trafiği yaşanacaktır. Telefon trafiği ise ayrı dert… Daha fazla açıklamaya gerek yok sanırım.



Bazıları o günü sebepsiz yere uyuyarak geçirirler.



Sevgilisi olmayan ve 14 Şubatın curcunasını uzaktan izlemeyi seven ve seve seve de tercih eden, bugünün anlam ve öneminin ancak yukarıda sayılmış gruplar için yukarıda sayılmış sebep ve sonuçlar kadar olduğunu düşünen benim gibileri muhtemelen 14 Şubatı uyuyarak geçireceklerdir… Gerçi haftaiçine denk geliyor ve bu da işe gitmem gerektiği anlamına geliyor ancak, ben uyanıkken de derin bir uykuda olduğumu düşünüyorum…



Tabi her ne kadar böyle söylese de insan,





Dünküyle bugünkü insan bir değildir.



Sevgililerin sevgililer gününü şimdiden kutlarım… Dünya öpüşme yarışmalarını izlemeyi unutmayın… Rekorları evinizde deneyebilirisiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :)

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Sevgililer gününe taksonomik sınıflandırma :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hep ciddi, sosyal ya da siyasal içerikli bir şeyler karalamaktan biraz daha uzakta mizahi bir şeyler yaptığımı da bazen kendim de unutuyorum. Ziyanı yok. İşte bir fırsat: Yaklaşan sevgililer günü… Üstelik bir çok siyasi, toplumsal ya da bilimsel karalamalarıma yaptığım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.