Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Daralıyorum, Rumuz: Freak

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Daralıyorum, Rumuz: Freak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ya anlamadığımm konu şu 22 yaşındayım ve yıllardır dikkatimi çekmedi, bu yaşıma geldim anca farketmeye başladım bazen aşırı unutkanlık oluyor. Mesela birşey söyleniyor bi işim iki dakika geçmeden unutuyorum, dikkatimi bi türlü birşey üzerine veremiyorum. 98 yılından beri nete giriyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Daralıyorum, Rumuz: Freak

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:26 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Daralıyorum, Rumuz: Freak

Ya anlamadığımm konu şu 22 yaşındayım ve yıllardır dikkatimi çekmedi, bu yaşıma geldim anca farketmeye başladım bazen aşırı unutkanlık oluyor. Mesela birşey söyleniyor bi işim iki dakika geçmeden unutuyorum, dikkatimi bi türlü birşey üzerine veremiyorum. 98 yılından beri nete giriyorum nette de tanıştığım iki kızla birisiyle 4 yıl bi iLlişkim oldu birisiylede başlamadan bitti. Bu son biten ilişkimde çok yıprattı beni sürekli aklım onda napıcam ben ?



Freak



Sevgili Freak



22 yaşındaki bir insanın zihninde çok şey olur. Bir yandan büyüme ile artan sorumluluklar, yaşanan ilişkiler, gelecek ile ilgili kaygılar ve daha pek çok sorun ile başetmek zorunda kalır genç bir insan. Zihin böyle bir ortamda sağlıklı kalabilmek için sadece önemli olan bilgileri tutar ve göreceli olarak önemsiz olanları geriye atar.



Mesajında üç soru olduğu dikkatimi çekti? Birincisi hafızanın zayıf olması ve bunu nasıl geliştirebileceğin, ikincisi dikkatini nasıl bir noktaya yoğunlaştırabileceğin ve üçüncüsü aklından bitmiş olan bir ilişkiyi nasıl çıkarabileceğin?



Aşırı unutkanlığının yıllardan beri devam ettiğini söylediğin için, bunun şimdiki bitmiş ilişkin ile bir bağlantısı olmadığını düşünüyorum (muhtemelen etkisi vardır). Fakat dikkat eksikliğinin unutkanlığınla ilişkili olduğunu tahmin ediyorum. Dikkatini yoğunlaştırmayı başardığında, hafızanında gelişeceğini düşünüyorum. Bu durumda sorulması gereken soru neden dikkatini yoğunlaştıramadığın olmalıdır... Bunun pek çok nedeni olabilir: Eğer aldığın bilgiler ilgini çekmiyorsa, dikkatini vermekte zorlanırsın. Örneğin ders dinlemek gibi.

Eğer gelen bilgi daha önceden bildiğin bir konu ile ilgili ise, dikkatini vermekte zorlanırsın. Çünkü konuyu zaten bildiğin için ilgi duymazsın.

Eğer gelen bilgiyi anlamıyorsan, dikkatini vermekte zorlanırsın. Çünkü anlayamadığın için bir süre sonra sıkılırsın.

Eğer gelen bilgi senin için hayati bir öneme sahip değilse, yada işine yaramıyor ise dikkatini vermekte zorlanırsın. Çünkü gelen bilginin önemsiz olduğunu düşünürsün.

Eğer zihninde aynı anda bir çok konu var ise dikkatini yoğunlaştırmakta zorlanırsın, çünkü enerjin pek çok konuya dağılmış olur. Örneğin bir taraftan birlikte olduğun insan ile ettiğin kavgayı düşünürken, diğer taraftan yolda yürüyor isen, yanından geçtiğin insanın üzerinde ne renk kıyafet olduğuna dikkat etmemek gibi...

Eğer travmatik bir olay yaşamış isen, mesela sevdiğin birini kaybetmek gibi, yada işini yitirmek, ayrılmak vb gibi yada psikolojik problemler yaşıyor isen, örneğin depresyon gibi, unutkanlık bir tür savunma mekanizması haline gelmiş olabilir. Zihnin acı veren anılarla birlikte tüm anıları bilinçaltının gerisine atmış olabilir. Kısaca sorununa çözüm bulabilmek için önce dikkat eksikliğinin nereden kaynaklandığını bulmak gerekir. Eğer gelen bilgiler ilgini çekmiyorsa, o zaman daha ilgi çekici ve seni heyecanlandıran konulara yönelmen önerilebilir. Eğer konular kolay geliyorsa, o zaman zekanı zorlayacak daha kapsamlı çalışmalar ile ilgilenmeyi düşünebilirsin. Eğer çevrendeki bilgilerin önemsiz olduğunu düşünüyorsan, belki senin için söz konusu konuyu bilmenin neden önemli olabileceğini keşfetmen gerekir. Eğer zihninde aynı anda bir çok konu var ise, o zaman bir seferde sadece bir konuya yoğunlaşma çalışmaları yapabilirsin. Belki meditasyon yapmaya başlamak, spor yapmak yada tek bir konu dışında başka hiç bir konu düşünmemek için pratik yapmak çözüm olabilir.



Son seçenek ise biraz daha kapasamlı bir sorun. Eğer psikolojik bir sorundan dolayı unutkanlığın bir savunma mekanizması olarak çalışıyor ise, o zaman bir psikoloğa gitmek faydalı olabilir.



İkinci sorun bitmiş ilişkinden başka bir şey düşünemiyor olmandı. Bu sorunun çözümü için bir kaç öneride bulunabilirim. İstemesen bile, kendini zorlayarak arkadaşların ile zaman geçirmek. Çoğunlukla arkadaş desteği, bu tür problemlerin aşılması için çok önemli bir etkendir.

Diğer bir önerim sevdiğin bir aktivite ile uğraşmak. Örneğin spor yapmak, resim yapmak, müzik yada dans ile ilgilenmek, kitap okumak, resim çekmek yada benzeri şekillerde ilgini çeken bir aktivite ile kendini meşgul etmek.

Bir başka seçenek, düşünmeyi bırakmak... Bitmiş olan bu ilişki ile ilgili her hangi bir düşünce aklına geldiğinde, kendi kendine dur deyip hemen hiç ilgisi olmayan başka bir şey düşünmek, mesela çok paran olsa ve bu parayı 1 haftada harcamak zorunda kalsan nasıl harcardın? Yada dünyanın en zeki insanı olsan ne tür bir icat yapardın? Gibi tamamiyle alakasız bir konuyu düşünmeye başla... İstersen çocukluğundan ve seni mutlu eden bir anıyı düşün yada gelecekte sahip olmak istediğin evini planla. Kısaca bilinçli olarak bu ilişkiyi düşünmeye başladığın anda kendine dur demeye çalış.

Diğer bir seçenek, eğer kendini hazır hissediyorsan, bu ilişkiye neden bu kadar saplandığını sorgulamak olabilir. Örneğin bitmiş bir ilişkiyi düşünmenin sana ne kazandırdığını sor... İlişkinin bitmesinden dolayı ne hissettiğini sor.. Kızgın mısın, üzgün müsün, pişman mısın yoksa utanç mı duyuyorsun? Eğer geri dönme şansın olsa, bu ilişkide neyi farklı yapardın? Peki bir gün bu kişi sana geri dönmek istese sen gerçekten geri dönmek istermiydin? Eğer bu kişi şimdi karşında olsa ona ne söylemek isterdin? Niçin bitti? Bu ilişkiyi özel yapan neydi? Gibi sorular sorarak duygularının analizini yapmaya çalışabilirsin. Fakat bu tür bir analizi objektif olarak yapabilmen için, değer verdiğin ve güvendiğin bir arkadaşının yardımını almak faydalı olabilir. Yada Hatunca.net içinde kendinize yakın hissettiğiniz yazarlardan biri ile özel olarak görüşebilirsiniz. Umarım yukarıda verdiğim bilgilerin size faydası olur.



Sorunlarınızın çözümlenmesini dilerim



Saygılarımla



Çiğdem Alper

Kaynak: HamileBilgi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Daralıyorum, Rumuz: Freak

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Daralıyorum, Rumuz: Freak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ya anlamadığımm konu şu 22 yaşındayım ve yıllardır dikkatimi çekmedi, bu yaşıma geldim anca farketmeye başladım bazen aşırı unutkanlık oluyor. Mesela birşey söyleniyor bi işim iki dakika geçmeden unutuyorum, dikkatimi bi türlü birşey üzerine veremiyorum. 98 yılından beri nete giriyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.