Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bi tarafta yakışıklı, sempatik,bilgili, kültürlü, kariyer sahibi, ailemin çok sevdiği ve bana aşık biri. Diğer tarafta barı olan, hala okulunu bitirememiş, yakışıklı, mutlu olmam için her şeyi yapan ve ailemin istemediği biri. Siz de ilk etapta ilk anlattığım kişiyi mi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:25 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz

Bi tarafta yakışıklı, sempatik,bilgili, kültürlü, kariyer sahibi, ailemin çok sevdiği ve bana aşık biri. Diğer tarafta barı olan, hala okulunu bitirememiş, yakışıklı, mutlu olmam için her şeyi yapan ve ailemin istemediği biri.



Siz de ilk etapta ilk anlattığım kişiyi mi seçeceksinzi.. Belki de mantıklı ve doğru olan bu herkesin söylediği gibi. Ama ben ikinci anlattığım kişiye aşığım. Bir çok olumsuzlukları var istemediğim bir sürü şey onun yaşamında. Biliyorum ki olursa da sorunlu bir beraberliğimiz olacak ama onu çok seviyorum. Onu unutup ilk anlattığım kişiye aşık olmayı çok isterdiğim ama sadece beğeniyorum ve benimle çok evlenmek istediğini bildiğim halde içimdekiler beni nikah masasına oturtamaz. Ama hayatım boyunca hep kalbimin sesini dinledim ve pek de iyi sonuçlar yaşamadım.bu sefer mantıklı bi karar vermek istiyorum ama mutlu olmak da istiyorum... Sadece beğendiğim ama beni asla üzmeyeceğinden emin olduğum biriyle bi gelecek sağlıklı olabilir mi? lütfen yardım edin yolumu kaybettim kayboluyorum...



Sevgili Bembeyaz



Hiç kimse (ben dahil) kimin doğru insan olduğunu sana söyleyemez. Bu seçim sana ait. Sonuçta seçeceğin insan ile bir ömür boyu yaşayacak ve karşılaşacağın sorunlarla baş edecek kişi sadece sensin. Evleneceğin insanı seçerken, doğru ve yanlış olarak değerlendirmek yerine, ne istediğini ve istemediğini iyice düşünüp kendi kriterlerini belirlemeni öneririm.



“Yakışıklı, sempatik, bilgili, kültürlü, kariyer sahibi, ailemin çok sevdiği ve bana aşık birisi”



“Barı olan, hala okulunu bitirmemiş, yakışıklı, mutlu olmam için her şeyi yapan ve ailemin istemediği biri”



Yukaridaki tanımlamalarına baktığımda bu özelliklerin hiç birisinin senin duygularını yansıtmadığını farkettim. Örneğin karşındaki insanın yakışıklı, eğitimli, kariyer sahibi olmasının yada ailenin sevip sevmemesinin evliliğinde mutlu olman ile nasıl bir bağlantısı olduğunu düşünüyorsun? Bir insan ile evlendiğinde, yaşamından mutlu olman için ne olması gerekiyor?

Çok sevdiğin birisini kaybettiğinde, büyük bir yenilgi yaşadığında, utanç duyduğunda, büyük bir acı çektiğinde hangisinin omuzunda ağlamak istersin? Hangisinin gerçekten senin yanında olacağına güvenebilirsin?

Hangisi senin için fedakarlık yapabilir? Örneğin depresyonda olduğun bir zaman işini bırakıp bir süre dinlenmek istersen hangisi sana karşı anlayışla yaklaşır?

Hasta olduğunda hangisi senin başında bekler ve sana özenle, şefkatle bakar?

Çok sinirlendiğinde, kontrolünü kaybettiğinde, hangisi seni sakinleştirebilir, kendini iyi hissetmeni sağlayabilir?

Hangisi seni güldürebilir, seninle oyun oynayabilir, çocuklaşabilir...

Hangisi sen ağladığında yanında kalabilir?

Peki sen bu insanlardan hangisini mutlu etmek istiyorsun? Hangisi için, fedakarlık yapabilirsin? Hangisini anlayışla karşılayabilir ve zor günlerde destek verebilirsin?

Hangisinin çocuklarını doğurmak istersin? Hangisinin çocuklarının babası olmasını istersin?

Hasta olduğunda hangisinin başında günlerce bekler, bakar, özen gösterirsin?

Günlük hayatın getirdiği zorluklar karşısında senden öfkesini çıkardığında hangisine karşı şefkat ve anlayış ile yaklaşabilirsin?

Hangisinden gurur duyarsın? İnsanların içinde yürürken başın yukarda, göğsünü kabartarak hangisinin koluna girmek istersin?

Senin için doğru olmasa bile, karşındaki için doğru olan ve belkide daha iyi olan bir davranışı hangisi için yapabilirsin? Örneğin başka bir şehire taşınmak gibi...

Hangisine gerçekten saygı duyarsın?

Yukarıdaki gibi daha yüzlerce farklı soru çıkarabilirim sana ama bunlar sadece benim kriterlerimi gösterir. Önemli olan bir ilişkide senin mutlu olabilmen için gereken kriterleri belirleyebilmektir. Bunun için sana önerim acele karar vermemen ve iyice düşünmendir. Etrafındaki evliliklere bak, bu sitede yayınlanan evlilik ile ilgili problemleri, cevapları ve diğer yayınlanan yazıları oku. Yakınındaki insanlarla konuş ve evlilikleri hakkında konuşmalarını iste. Ne beklediklerini ve umduklarını bulup bulmadıklarını, nelerin farklılaştığını sor. Ne tür sorunlarla karşılaştıklarını ve bu sorunları nasıl aştıklarını öğren. Bu sana bir evlilikten ne beklediğine, ne tür ihtiyaçların olduğuna ve karşındaki insandan neler beklemen gerektiğine dair bazı fikirler verecektir.



İkinci adım olarak, evlenmeyi düşündüğün bu insanların aileleri ile konuş. Anne ve babalarının evliliklerine bak, yetiştirdikleri çocuklara ve varsa onların evliliğine bak. Her iki insanın aile, çocuk, kariyer, kadının aile içindeki rolü, çocuk eğitimi, karı koca arasındaki ilişki gibi kavramlara nasıl yaklaştıklarını öğrenmeye çalış. Bütün bunlar sana evlenmeyi düşündüğün insan hakkında genel bir fikir verecektir. Unutma evleneceğin insan bu aile içinde yetişti ve o insanların değerlerini taşıyor. Dolayısıyla babası annesine nasıl davranıyorsa, muhtemelen bazı özellikleri seninle olan ilişkisine de taşıyacaktır. Sadece tek bir insan ile evlenmediğini, başka bir aileninde parçası olacağınıda göz önünde bulundur. Kendine sor, bu ailenin bir parçası olmak istiyor muyum diye... Bu insanlar ile birlikte zaman geçirmekten, sohbet etmekten hoşlanıyor muyum? Çocuklarımın babanesi, dedesi, halası, amcası olarak bu insanlarla olmasını ister miyim?



Üçüncü ve son adım olarak, kendine neden şimdi evlenmek istediğini sor? Bu iki insandan birini gerçektende şu anda seçmen gerekiyor mu? Kararsızlığının nedenini sor, acaba doğru kişi henüz karşına çıkmamış olabilir mi? Yada bu iki insandan birisi doğru kişi olsa bile acaba henüz doğru zaman gelmemiş olabilir mi? Bir an için gözlerini kapat ve hayatında bir şeyden çok emin olduğun bir anı düşün. Kim ne derse desin, doğru cevabı bildiğin o anı hatırla... Neden şu anda bu duyguyu yaşayamadığını bulmayaca çalış... “Hah! Kesinlikle evleneceğim insan bu!” diyememenin nedeni olarak acaba her ikisininde tam olarak istediğin yada hayal ettiğin kişi olmamaları söylenebilir mi?



Sevgili Bembeyaz



Kafandaki karmaşaya yanıt vermek yerine üstüne pek çok yeni soru eklediğim için özür dilerim. İlk bakışta bu soruların senin istediğin yanıtı vermeyeceğini düşünebilir ve bu yazıyı tamamiyle göz ardı edebilirsin. Fakat burada sana anlatmaya çalıştığım temel mesaj,



Evleneceğin insanı seçerken sadece fiziksel özelliklerinin, kariyerinin, ailenin fikirlerinin ve karşılıklı bir birinizi seviyor olmanızın yeterli olmadığını, daha pek çok etkeni dikkatlice düşünmen gerektiğini anlatmaya çalıştım.



Umarım evlilik kavramını, bütün bu soruları düşünecek kadar ciddiyetle ele alırsın ve gerçekten istediğinin ne olduğunu bularak bir seçim yapabilirsin.



Saygılarımla



Çiğdem Alper

Kaynak: HamileBilgi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Yolumu kaybettim, Rumuz: bembeyaz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bi tarafta yakışıklı, sempatik,bilgili, kültürlü, kariyer sahibi, ailemin çok sevdiği ve bana aşık biri. Diğer tarafta barı olan, hala okulunu bitirememiş, yakışıklı, mutlu olmam için her şeyi yapan ve ailemin istemediği biri. Siz de ilk etapta ilk anlattığım kişiyi mi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.