Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar Perihan Hanım bu sitenin üyelerinin çoğu kadın olduğundan burda bir konuyu gündeme getirmek istedim. 1-sizce çalışan kadın çocuğuna yeterince ilgi ve sevgi verebiliyor mu? Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirebiliyor musunuz? 2-Zaten siz kadınların üstünde yeterince büyük bir sorumluluk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:23 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın

Selamlar Perihan Hanım



bu sitenin üyelerinin çoğu kadın olduğundan burda bir konuyu gündeme getirmek istedim.



1-sizce çalışan kadın çocuğuna yeterince ilgi ve sevgi verebiliyor mu? Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirebiliyor musunuz?



2-Zaten siz kadınların üstünde yeterince büyük bir sorumluluk var.Sizler birde çalıştığınızda bu yük 2 katına çıkıyor.Sizce kadınlar bu yükün altından kalkabiliyorlar mı?



3-Toplumun ahlaki açıdan bozulmasının nedeni sizce nedir?



Bu soruları kesinlikle tartışma yaratmak için filan sormadım, sadece siz çalışan kadınların neler düşündüğünüzü öğrenmek istedim.



Selamlar Sevgili Okurum,



Çalışan kadın konusunu gündeme getirdiğiniz için teşekkür ederim.



Sorularınızı teker teker yanıtlamaya çalışayım.



1-sizce çalışan kadın çoçuğuna yeterince ilgi ve sevgi verebiliyor mü? Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirebiliyor musunuz?



- Her çalışan kadının çocuğuna yeterince ilgi ve sevgi verebildiğini söylemek pek doğru olmaz sanırım ama aynı şekilde her çalışmayan kadının da bunu başardığını acaba söyleyebilir miyiz? Bildiğim kadarı ile toplumumuzda çalışan kadın sayısında artış olmasına karşın hala daha çalışmayan kadın oldukça fazla. Bu durumda yetişen neslin sağlıklı olup olmadığını acaba salt çalışan kadınlara bağlamak sizce doğru olur mu? Bu konuya tüm çalışan kadınlar aynı sonucu yaratıyor diye bir mantıkla yaklaşmak yerine sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek için nelere bakmak gerekir onu incelemeliyiz diye düşünüyorum. Eğer çocuklar anne çalıştığı için yeterli ilgiyi göremiyorsa acaba evde anne baba arasında olması gereken yeterli paylaşım var mı diye düşünmek gerekiyor.



Ayakları üzerinde durabilen, sorumluluk bilinci olan sağlıklı, saygılı bir nesil yetiştirebilmek için çocuklarla sürekli beraber olunması gerektiğine inanmıyorum. Bizim görevimizin onlara yaşamları boyunca kullanabilecekleri yetenek ve becerileri kazandırmak olduğunu düşünüyorum. Bunun için de çocuklar ile kaliteli zaman geçirilmesinden yanayim. Çalışan anne eğer iş ve ev hayatını dengeleme başarısını gösterebilirse bunun çok da büyük sorunlar yaratmadığını biliyorum. Çalışan anne durumunda sorumluluk tüm aile tarafından paylaşılması zorunluluğu doguyor, bu durumda evin ve çocukların tüm sorumluluğu tek bir kişi üzerinde toplanmıyor. İnanıyorum ki aile yükü hep birlikte üstlenirse ve çalışan anne destek görürse çocuklar da istenen sonuçta yetişebilirler.



2-Zaten siz kadınların üstünde yeterince büyük bir sorumluluk var.Sizler birde çalıştığınızda bu yük 2 katına çıkıyor.Sizce kadınlar bu yükün altından kalkabiliyorlar mı?



- Bu konuda bazı yönlerden çok haklısınız. Özellikle ülkemizdeki kadınlardan beklentiler oldukça ağırdır. Her nekadar istisnalar gün geçtikçe artsa da kadının ve erkeğin iş tanımları adeta kesin çizgiler ile ayrılmıştır. Eğer bir kadın hem tüm ev işlerinden, çocuklardan sorumlu ise ve hem de dışarda çalışmak zorunda kalıyorsa ve hiçbir yardım görmüyorsa bunun altından kalkmasının kolay olduğunu hiç sanmıyorum. Böyle durumlarda kadının ne evinde ne de işinde başarılı olabileceğine inanmıyorum. Evlilik, aile kavramı paylaşım üzerine kurulmalıdır. Eğer kadın dışarda çalışmaya karar vermiş ise ve bu aile bireyleri tarafından kabul edilmiş ise o zaman bu durum aile tarafından belli bir sisteme oturtulmalı ve görevler paylaşılmalıdır. Kadın çalıştığı zaman eve maddi destek sağlamaya başlamış demektir, bu durumda erkeğin dış dünyadaki sorumluluğunu paylaşıyor anlamına gelir. O halde evdeki işlerinde paylaşılması ve eşit olarak dağıtılması gayet doğal bir durumdur.



Evet kadınlar bu yükün altından kalkabilir sevgili okurum ama aileden destek görmeleri gerekiyor. Örneğin, Alman olan iş arkadaşlarımdan birisi yeni bebek sahibi oldu. Her ikisi de avukat ve eşi de çalışan bir kadın. Birlikte çocukları ile ilgili oturup bir plan yaptılar. Geceleri bile çocuğa nöbetleşe uyanıp bakıyorlar. Anne şu anda evde olduğu için birçok sorumluluk onun ama baba eve dönünce anne 1 saat dinleniyor ve baba bu sürede çocukla ilgileniyor.



3-Toplumun ahlaki açıdan bozulmasının nedeni sizce nedir?



Aşağıdaki başlıklar sorunuza kısmen bir cevap verebilir sanırım:



- Aile içi şiddet, alkol, kumar, dayak...



- Aile eğitiminin eksikliği ve anne babanın çocuklarını nasıl yetiştireceğini bilmemesi



- Kendine güvenen, sağlıklı ve dengeli nesiller yetiştirmeyi başaramamak



- Bilinçsiz, eğitimsiz, sorumsuz anne babalar



- Televizyon ve internet yayınlarının olumsuz etkileri



- Tüketime yönelik yapılar, özenti ve gösteriş



- Kendi kültür yapısını bilmemek



- Çocuklara herşeyin bir bedeli olduğunu ve emek harcamak gerektiğinin öğretilmemesi



- Aşırı sevgi ve sahiplenme duygusu, koruma içgüdüsü - Ahlak kurallarının, saygı, sorumluluk, şeref, sevgi, anlayış, hoşgörü gibi kavramların öğretilmemesi



Ve bunların sayılarını daha da artırabiliriz. Gördüğünüz gibi aile dinamiğini bozan etkenlerden biri annenin çalışması ise bunu anne ve baba masaya yatırmalı ve bir çözüm üretmelidir. İnanıyorum ki anne ve baba annenin çalsıması konusunu birlikte ele almalı getirisini ve götürüsünü öngörmeye çalışmalıdır. En azından çocuklar küçük iken bir süre evde kalmayı tercih eden anne sayısı da çoktur ama bu tamamen kişinin tercihi ile ilgilidir. Ben de kızlarım küçük iken 4-5 yıl evde oturmayı tercih etmiştim ama bir süre sonra onlar okul çağına gelince ve aile desteğini arkamda hissedince tekrar iş hayatına dönmeye karar vermiştim.



Son olarak çalışan kadınlar aile dinamiğini dengeleyebilirse sağlıklı ve ahlaklı nesiller yetiştirebilirler. Örneklerini hem olumlu hem de olumsuz şekilde gözlemlemek mümkündür.



Saygılarımla

Perihan Yazıcı

Kaynak: HamileBilgi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Rumuz: yüzleşme7, Çalışan Kadın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar Perihan Hanım bu sitenin üyelerinin çoğu kadın olduğundan burda bir konuyu gündeme getirmek istedim. 1-sizce çalışan kadın çocuğuna yeterince ilgi ve sevgi verebiliyor mu? Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirebiliyor musunuz? 2-Zaten siz kadınların üstünde yeterince büyük bir sorumluluk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.