Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hatalı Alanlarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/)
-   -   Neden Yanlış anlaşılıyorum... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hatali-alanlarimiz/622429-neden-yanlis-anlasiliyorum.html)

azraist_24 25-12-2012 02:06 PM

Neden Yanlış anlaşılıyorum...
 
Bilemiyorum nerde hata yapıyorum...

Ama yoruldum insanlara kendimi anlatmaktan... Her defasında yanlış anlaşılan taraf ben olmaktan...

Sanırım hata bende... Ya çok sahipleniyorum aslında benim olmayan şeyleri ya da çok değer verip kayıtsız kalamıyorum haksızlığa uğradığını düşündüğüm değer verdiğim herşey için...

Ama yoruldum... Artık kendimi anlatmama kararı aldım... Kim nasıl bilirse öyle bilsin... Çünkü kendimi anlatmaya çalıştıkça ve bunun için özel bir çaba sarfettikçe daha da yanlış anlaşıldığını görmek daha çok üzüyor insanı..

Evet serbest bırakıyorum herşeyi... Herkes kendine göre haklı...

Saygı duyuyorum sadece...

Ve saygı duyarak gidiyorum...

Hoşçakalın....sigrt56


maviinci 25-12-2012 07:16 PM

Cevap: Neden Yanlış anlaşılıyorum...
 
Aslında insanların bizim hakkımızda bizim istediğimiz şeyleri düşünmelerini beklemek garip olur çünkü dünya üzerinde 6 milyarı aşkın insan var, bu da 6 milyarı aşkın irade olduğu anlamına geliyor. Aslında her insan bir resmi andırıyor. Ona bakan herkes farklı bir şey buluyor, kendindekilerden baktığı şeyde bulduklarına göre onu yargılıyor, değerlendiriyor. Ama bir resim ya da ressam kimseye kendisinden ne anlaması gerektiğini, ne hissetmesi gerektiğini söylemiyor. Dileyen dilediği şekilde davransın, biri bir yaptığını yanlış ya da haksız olarak değerlendirip başka yaptığınızı doğru olarak değerlendirebilir, bu insan olmanın gereği olsa gerek. Eğer böyle değilse, sırf kin gütmek ya da benzeri bir amaçlı tavırlar sergiliyorsa bu onun henüz tam olmadığını, olgunlaşmadığını gösterir. Tam da burada eskilerin asil insana atfettiği nitelik geliyor aklıma: Asil insan, idare eder.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.