![]() |
Benim durumumda olan var mı merhaba arkadaşlar. ben bu akşam kuzenimin doğum günü partisindeydim. beni ablası davet etti. bütün gün ona hediye aradım ve aldım da. doğum gününde beni pek kale almadı. ablası ilgilendi saolsun. doğum gününün sonunda aceleyle sadece kuzenlerime veda ederek çıktım. benim ailem bana böyle sevgi vermedi hiç. ona ablası doğum günü yapar her yere götürür. ben annemden bir sevgi sözü bile duymadım. annem daha dün akşam yaptığı kompostoyu içmek yerine dolaptaki vişne suyunu içtim diye başımdan aşağı öyle bağırdı çağırdı ki anlatamam. kardeşim desen onun da umrunda değilim ancak arkadaşlarıyla gezer her yere gider. o doğum gününe gittiğim kuzenimle bile benden daha çok ilgileniyor. çok mutsuzum kimsenin umrunda değilim. depresyondasın demeyin depresyonda değilim Allah'a şükür. sadece bu durum devamlı olarak önüme geliyor. ben genel anlamda her şeye olumlu bakmaya çalışıyorum ama her seferinde annem bana bağırıp çağırıyor ve kardeşimin umrunda değilim. neyse arkadaşlar görüşmek üzere iyi akşamlar. |
Cevap: Benim durumumda olan var mı Ben de aynı durumdaydım hatta çok daha beteri güzelcim , sen güçlendikçe geçiyor inan bana ... Annen kızarken haklısın annecim ama komposto canım çekmedi ya da unutmuştum komposto olduğunu ya da içmeme nedenin her neyse onu diyebilirsin. Sen kendini ifade etmedikçe her şey senin yetişmen için üst üste gelecek. Kardeşine gelince seninle ilgilenmek zorunda değil ki , herkesin hayatı kendine , artık sen de kendine kendince bir hayat kursan iyi olur gibi geliyor ne dersin , başkalarına mutluluğunu bağlamadan... |
Cevap: Benim durumumda olan var mı vitamin61 sen bizim için değerlisin. biliyorum insan sevdiklerinden, en yakından duymak istiyor bunu, ama belki de onlar da duymamışlardır ve bilmiyorlardır nasıl söylenildiğini. bu sana değer vermedikleri anlamına gelmez ki.... duymak istediklerini sen söylemeyi deneyebilirsin, bakarsın bir gün yankısını duyarsın kendi sesinin.. sevgiler.... |
Cevap: Benim durumumda olan var mı annen sana bağırıp çağırıyorsa onun umrundasın demektir. evin içindeki hesaplaşmalara çok fazla takılma, onların olması gerekiyor. arada sende annene veya kardeşine bağır... dolapta vişne suyu varken annen neden komposto yaptı veya annen komposto yaptığı gün kim neden meyve suyu aldı? |
Cevap: Benim durumumda olan var mı Genel bir durum aslında bu.Bende çok yaşıyorum.Hatta bugün söyledim bile. beni dikkate almıyosunuz.birşeyler başarsam umrunuzda geğil diye.... Herkes kendi işlerine kaptırdığı zaman kendini iletişim kopuyor oluyor arada böle şeyler. |
Cevap: Benim durumumda olan var mı boyle durum cogu insnn yasadigi durum diyebilirm.artk bunun bilincindesn ve sende kendi hayatini kurmalsn bunun sonucnda cok kayiplr yasiyrz belki ama iyi sonclarida ola bilir .artl bir seyler yapdgn zamn kimsenin destegini beklemiyrsn ve birazda insn kendine daha da guveni artyr .yalnz basardm bir seyler kimsenin destegi olmadn.insn yannda birileri oldugu zaman her seyin iyi olmasi guzel ama onemli olan yannda kimse olmadigi zamn bir seyler basarmk.ve bide annenin gecmisine bakabilirsn belkide gecmisde o da oyle yasamisdr ondn oyle etkisi kalmis olabilir |
Cevap: Benim durumumda olan var mı meraba vitamin61 senin durumunda olmak isteyen çok kişi var keşke annem kardeşim yanımda olsaydıda bana ilgi alaka göstermeseydi dien bir sürü kişi olduğuna eminim |
Cevap: Benim durumumda olan var mı takma kafanı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |