Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Hamilelik > Hamilelik Sorular

Uyarılar

Hamilelik Sorular Hamilelik ile ilgili makaleler sorular

Hamilelikte 3. ay

Hamilelik ve Hamilelik Sorular Hamilelikte 3. ay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SİZDEKİ DEĞİŞİMLER 10.HAFTA<br clear="all" />Hamilelik özellikle 10. haftadan sonra fiziksel ve piskolojik değişiklikleri beraberinde getirir. Bazı kadınlar hamileliği kadınlığa geçişin bir işareti olarak görürken kimileri bunu başa çıkılması gereken bir sorun olarak görür. Nasıl yaşanırsa yaşansın hamilelik birçok beklentinizi değiştirebilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi

Hamilelikte 3. ay

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-01-2009, 03:39 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Hamilelikte 3. ay





SİZDEKİ DEĞİŞİMLER



10.HAFTA<br clear="all" />Hamilelik özellikle 10. haftadan sonra fiziksel ve piskolojik değişiklikleri beraberinde getirir. Bazı kadınlar hamileliği kadınlığa geçişin bir işareti olarak görürken kimileri bunu başa çıkılması gereken bir sorun olarak görür. Nasıl yaşanırsa yaşansın hamilelik birçok beklentinizi değiştirebilir.



Bu dönemde vücudunuzda birçok değişikliğe şahit olursunuz. Hâlâ çekici olup olmadığınızı merak edebilirsiniz. Eşiniz hâlâ sizi istiyor mu? Eşiniz size yardımcı olacak mı? Çekici gözükebilir misiniz? Uyum sağlamayı öğrenebilir misiniz? Bütün bunlar kafanızda dolaşırken unutmayın ki birçok erkek eşinin hamile kıyafetleri içinde ve karnı şişmiş halde de çok çekici göründüğünü itiraf etmektedir.



Birçok konuda fazla duygusal, karamsar olabilir, en küçük şeye bile ağlayabilir, hayaller görebilirsiniz. Duygusal çalkantılar normaldir ve hamilelik sırasında belli bir seviyeye dek devam eder.



11.HAFTA



Bebeğinizde büyük değişiklikler olurken sizdeki değişiklikler muhtemelen daha yavaş seyrediyordur. İlk devrenin sonunda rahminiz, içindeki ceninle birlikte büyümekte ve neredeyse pelvisinizi dolduracak büyüklüktedir. Hatta karnın aşağısında hissedilebilir.



Bebeğinizi hissetmenize karşın henüz bebeğinizin hareketlerini farkedemezsiniz. Eğer bu dönemde bebeğinizin hareket ettiğini sanıyorsanız hissettiğiniz ya gazdır ya da hamileliğiniz tahmininizden hızlı ilerliyordur.Bazı kadınlar saçlarında ve tırnaklarında değişiklikler fark eder. Bu değişiklikler herkeste olmaz ancak sizin başınıza gelirse endişelenmeyin. Aslında değişiklikler kimilerinde olumu kimilerinde ise olumsuzdur. Bazı şanslı kadınlar hamileyken saçlarında ve tırnaklarında uzama görürler. Diğerlerinin ise bu dönemde saçları dökülür.



Doktorlar bu değişimlerin, vücuttaki devinimin yükselmesi ya da hormonal değişimler sebebiyle meydana geldiğini belirtiyorlar. Sonuç olarak bunlar geçicidir ve bu dönemde olumlu - olumsuz değişiklikler için yapacağınız çok fazla şey yoktur.



12.HAFTA



12 haftanın sonunda rahminiz giderek büyümüştür. Hamilelikten önce 10 ml. ya da daha az olan rahim, hamilelik boyunca ince duvarlı, kaslı, cenini, plasentayı ve amnios sıvısını içerisinde tutabilecek kadar büyük bir konteyner halini alır. Kısacası rahim hamilelik süresince normalde olduğunun 500 - 1000 katına çıkar.



Rahmin boyutları gibi ağırlığı da değişir. Doğumdan önce 70 gram olan rahim bebek doğduğunda 1100 gram kadardır.



Rahim duvarı hamileliğin ilk birkaç ayı boyunca östrojen ve projeteronun hormonal uyarımıyla büyür. Daha sonra hamileliğiniz süresince bebeğin ve plasentanın büyümesi rahim duvarını gererek inceltir.



Artık kendinizi daha iyi hissediyor olmalısınız. 12. haftadan sonra, sabah bulantıları azalmaya başlar. Henüz çok büyümediniz ve büyük olasılıkla kendinizi rahat hissediyorsunuz.



Hamile kıyafetleri giyiyor olabilirsiniz. Karnınızın yanı sıra göğüsleriniz büyümeye ve hassaslaşmaya başlamıştır. Bu sürede biraz ağrı hissedebilirsiniz. Aynı zamanda kalçalarınızda, bacaklarınızda da kilo aldığınızı farkedeceksinizdir.







BEBEKTEKİ DEĞİŞİMLER



9.HAFTA



Bebeğinizin kolları ve bacakları daha da uzamıştır.Elleri dirsekten bükülmüş ve kalp bölgesinde buluşmuştur.



Parmaklar daha da uzun, parmak uçları hafifçe şişmiştir çünkü dokunma tabakaları gelişmektedir.Ayaklar gövdenin önünde buluşmak üzere uzamaktadır.Baş daha kalkıktır ve boyun daha gelişmiştir.Göz kapakları neredeyse gözleri örtmektedir. Bu zamana dek gözler örtülmemiştir.Dış kulaklar belirli ve şekillidir.Bebeğiniz vücudunu, kol ve bacaklarını hareket ettiriyor. Bu hareketler ultrason sırasında görülebilir.



Bebek henüz çok çok küçük olmasına rağmen artık bir insana benzemektedir. Hâlâ görünüşünden kız mı erkek mi olduğunu ayırt etmek imkânsızdır. Kız ve erkek dış organları (dış cinsel organlar) birbirine çok benzerler ve birkaç hafta daha bunları ayırt etmek mümkün olmayacaktır.











10.HAFTA



10. haftanın sonu embriyonik devrenin de sonudur. Bundan sonra cenin devresi başlar. Cenin hızla büyümeye ve üç başlangıç tabakası oluşmaya başlar. Bebeğiniz, bu 10 haftalık devrede gelişimini etkileyebilecek her türlü şeye karşı çok dayanıksızdı. Zaten çoğu sakatlık da 10. haftadan önce oluşur.Yani artık bebeğinizin oluşumundaki kritik dönemi ardınızda bıraktınız. Cenin devresinde pek az sakatlık olur. Yine de alkol, ilaçlar, stres ya da radyasyon gibi diğer zarar verici etkenler hamileliğin herhangi bir döneminde cenin hücrelerini imha edebilir. Bunlardan kaçınmaya devam edin. 10. haftanın sonunda organik sistemlerin ve vücudun gelişimi doğru yoldadır. Bebeğiniz bir insana daha çok benzemeye başlamaktadır.



11.HAFTA



Bu hafta bebeğinizin poposundan başına kadar olan uzunluğu 44 - 60 mm. dir. Ceninin kilosu yaklaşık 8 gramdır. Bebeğiniz boyu yaklaşık büyük bir limon kadardır.Bu haftadan sonra cenin gelişimi şimdi çok hızlıdır. Gelecek üç hafta içinde bebeğinizin popodan başına uzunluğu ikiye katlanacak.Bebeğin başı neredeyse tüm vucudun yarısı kadardır. Baş büyüdükçe çene göğüsten yükselir ve boyun gelişerek uzar. Tırnaklar ortaya çıkmaktadır.Dış üreme organları artık belirleyici özellikler göstermeye başlıyor.



Bütün embriyolar hayata birbirlerine çok benzeyerek başlarlar. Embriyonun cinsel gelişimi embriyonun içerisindeki genetik bilgilerle belirlenir.



12.HAFTA



Bebeğinizin ağırlığı 8-14 g. arasıdır ve poposundan başına uzunluğu da aşağı yukarı 61 mm. dir. Bebeğinizin ölçüleri hemen hemen son üç haftaya göre iki katına çıkmıştır! Bu dönemde bebeğin uzunluğu, cenin kilosundan daha iyi bir ölçektir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hamilelikte 3. ay

Hamilelik ve Hamilelik Sorular Hamilelikte 3. ay Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SİZDEKİ DEĞİŞİMLER 10.HAFTA<br clear="all" />Hamilelik özellikle 10. haftadan sonra fiziksel ve piskolojik değişiklikleri beraberinde getirir. Bazı kadınlar hamileliği kadınlığa geçişin bir işareti olarak görürken kimileri bunu başa çıkılması gereken bir sorun olarak görür. Nasıl yaşanırsa yaşansın hamilelik birçok beklentinizi değiştirebilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.