| ||||||||||
|
Hamilelik Sorular Hamilelik ile ilgili makaleler sorular |
Hamilelik ve Hamilelik Sorular Anne â€" kız dergi okuyoruz! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anne â€" kız dergi okuyoruz! Okul yıllarımdan beri ilk kez karın yağışına bu kadar seviniyorum! Hatırlarsanız, geçen sene neredeyse yağmur bile yağmamıştı. O kadar hayal ettiğim halde İpek ile kartopu da oynayamamıştık. Kartopu oynamaktan geçtim; geçen kış o kadar çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Anne â€" kız dergi okuyoruz! Okul yıllarımdan beri ilk kez karın yağışına bu kadar seviniyorum! Hatırlarsanız, geçen sene neredeyse yağmur bile yağmamıştı. O kadar hayal ettiğim halde İpek ile kartopu da oynayamamıştık. Kartopu oynamaktan geçtim; geçen kış o kadar çok küresel ısınma sözünü duyduk ki… Artık İpek kar görebilecek mi diye düşünüyordum. Çok şükür ki bu sene daha Ocak başında kar yağdı / yağıyor. Hem barajlar doluyor, hem okulların tatil olma ihtimali sebebiyle çocuklar seviniyor hem de kızım kar ile tanışıyor! Lapa lapa kar yağarken İpek ve ablasıyla birlikte dışarıdaydık. Taksi bekliyorduk. İpek in kar üzerine yağarken yüz ifadesini görmenizi isterdim. Minik elleriyle karları yakalamaya çalışıyor. Eline gelen karlar erdikçe “anne bak, anne bak†diye ellerini gösteriyordu. Küçük bir çocuğun nasıl mutlu olabildiğine tanık olunca ben de çok mutlu oldum. O an için kar yağdığında ısınmada güçlük çeken, yollarda sefil olan insanlar aklımdan çıktı. Tıpkı çocukluğumda olduğu gibi karın yağışına sevindim. “Anne tatil yağıyor J†diye koşturduğum günlerdeki gibi mutlu oldum. Sağ olasın İpek kızım! Yazıyı okurken karda, kışta küçücük çocukla dışarıda ne işiniz vardı diye düşünebilirsiniz. İpek Hanım ın E-bebek bünyesinde yer alan Magic Park Zeka Akademisi ne gittiğinden bahsetmiştim. İpekcim de oyun grubu çıkışında taksi beklerken kar ile tanıştı. Zaten bu okul öncesi eğitim sayesinde çok şey ile tanıştı! Sosyalleşme konusunda inanılmaz yol aldık. Dil gelişimine de olumlu bir etkisi oldu. Gerçekten boşuna “7 Çok Geç†demiyorlar! Okul öncesi eğitime çok inanan biri olarak İpek İ sadece oyun grubuna götürmekle kalmadı. Kendisi için “Anaokulu Dergisiâ€ne üye oldum. 3â€"6 yaşındaki çocuklar için hazırlanmış bu yepyeni eğitici ve eğlenceli aktivite dergisi Anaokulu uygun fiyatı ile annelerin kolay bir şekilde, doğru malzeme ve içerik ile çocuklarına okul öncesi eğitim aldırmalarını hedefliyor. Bu dergi bir anlamda anaokulunu evinize getiriyor. Tam 96 dergi, 8 Klasörden oluşan Anaokulu serisinde neler var sorusunun yanıtı ise şöyle: Her bir sayı ile birlikte kelime haznesinin geliştiğini, çevresini daha iyi tanıdığını, basit şekil ve resimleri birbirinden ayırt etmeyi, canlandırma yapmayı, sorulara cevap vermeyi adım adım öğrendiğini görmeniz mümkün. Biz daha yeni aldık, umarım görürüz [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Ayrıca kesme, yapıştırma, çizme alıştırmaları ile sanatsal yönü ve el becerileri gelişiyor. Basit formlardan başlayarak zora doğru giden alıştırmalar ile çocuğunuz okumaya, yazmaya, saymaya hazırlanıyor, mantıksal düşünme yeteneğini geliştiriyor, düzenli olarak yapılan bu alıştırmalar ileride ders çalışma alışkanlığı edinmesine yardımcı oluyor. En önemlisi eğlenerek, ebeveynleri ile kaliteli zaman geçirerek geleceği için iyi bir başlangıç yapmış oluyorlar. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.anaokuludergisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 0212 444 53 53 no lu telefondan Boyut Danışma Hattı nı da arayabilirsiniz. Hafta sonunda, kar da yağarken İpek Hanım ile birlikte dergi okumanın birlikte eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacağız! Bu dergi hoşumuza giderse İpek için Britannica Keşif Kütüphanesi ne de üye olmayı planlıyorum. Internet çağında da olsak kitap gibisi yok ! Herkese İyi Haftalar! Kaynak: Bebek
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hamilelik ve Hamilelik Sorular Anne â€" kız dergi okuyoruz! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Anne â€" kız dergi okuyoruz! Okul yıllarımdan beri ilk kez karın yağışına bu kadar seviniyorum! Hatırlarsanız, geçen sene neredeyse yağmur bile yağmamıştı. O kadar hayal ettiğim halde İpek ile kartopu da oynayamamıştık. Kartopu oynamaktan geçtim; geçen kış o kadar çok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi