| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Göz Temasında Daha mı Rahatsınız Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Göz temasında bi problemim yoktu ama bu gün şöyle bişey yaşadım söylemek isterim ki; yolda yalnız yürüyen ve yanında kimse yokken şarkı mırıldanan insanlara gıptayla bakardım (başkalarının düşüncelerini önemsememelerine). Bu akşam minibüsle evime gelirken radyodaki şarkıya alçak sesle eşlik ettiğimi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Temasında Daha mı Rahatsınız telkin cd indir izle İstanbul Göz Temasında Daha mı Rahatsınız nerededir kimdir Göz Temasında Daha mı Rahatsınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hipnoz Göz Temasında Daha mı Rahatsınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Temasında Daha mı Rahatsınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Göz Temasından Kaçardım Şimdi Gözlerimi Kaçırmıyorum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 129 | 31.16% |
Bu konuda bir sorun yoktu ama şimdi bakışlarım daha kendinden emin | ![]() ![]() ![]() ![]() | 120 | 28.99% |
Azda olsa bir fark var | ![]() ![]() ![]() ![]() | 95 | 22.95% |
Hiç Fark Yok | ![]() ![]() ![]() ![]() | 70 | 16.91% |
Katılımcı sayısı: 414. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Göz temasında bi problemim yoktu ama bu gün şöyle bişey yaşadım söylemek isterim ki; yolda yalnız yürüyen ve yanında kimse yokken şarkı mırıldanan insanlara gıptayla bakardım (başkalarının düşüncelerini önemsememelerine). Bu akşam minibüsle evime gelirken radyodaki şarkıya alçak sesle eşlik ettiğimi farkettim ama önümde oturan kişi duyabilecek şekilde. "napıyom ben yaa" dedim kendi kendime ![]() ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Göz Temasında Daha mı Rahatsınız Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Göz temasında bi problemim yoktu ama bu gün şöyle bişey yaşadım söylemek isterim ki; yolda yalnız yürüyen ve yanında kimse yokken şarkı mırıldanan insanlara gıptayla bakardım (başkalarının düşüncelerini önemsememelerine). Bu akşam minibüsle evime gelirken radyodaki şarkıya alçak sesle eşlik ettiğimi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Temasında Daha mı Rahatsınız telkin cd indir izle İstanbul Göz Temasında Daha mı Rahatsınız nerededir kimdir Göz Temasında Daha mı Rahatsınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hipnoz Göz Temasında Daha mı Rahatsınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Temasında Daha mı Rahatsınız kuantum düşünce kitap haberi