Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Göz Temasında Daha mı Rahatsınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/goz-temasinda-daha-mi-rahatsiniz/)
-   -   Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket (http://www.hayatimdegisti.com/forum/goz-temasinda-daha-mi-rahatsiniz/63-goz-temasi-konusunda-fark-var-mi-anket.html)

ebru_li 16-03-2009 03:34 PM

bende aynı insanların göz bebeklerini yakalıyorum adeta sanki ya bana neler oluyor böyle eskiden kaçırırdımy789bu insanın kendine güvenmesi ile alakalı bir durum korkusuzca söylediğimin ifademin arkasında olduğuma işarettir.

ebru_li 16-03-2009 03:37 PM

Birde kesinlilik kararlılık kazandım herkese hayırsa hayır evetse evet ikilem yok yani ne mükemmelim25889

cemboli 28-03-2009 11:58 AM

Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket

teşekkürler redflowers ablacım seni seviyorum...

kumsal1980 28-03-2009 09:32 PM

Benimde eskiye nazaran göz temasım arttı.Çok güzel bir duygu.Ebruli'nin dediği gibi kendine güvenle alakalı sanırsam...

hayat kadere inat 28-03-2009 10:59 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 318)
Özellikle göz teması bakışlar iletişimde çok önemlidir.Kendine güvenin bir yansımasıdır.Bu konuda ki anketimize sizde katilabilirsiniz.

evet ikili konuşmalarda özellikle göz teması çok önem taşıyor bu yüzden yazın gelmesini hiç istemem çünkü insanlar gözlük takarken iletişim kuramıyorum buna bi çare bulamazlarmı acabakrz67 benim aklıma şey geliyo krz56mesela güneşemi sung66taksak gözlük

morning 30-04-2009 07:54 PM

Göz teması arttı.Ama biraz arttı.Hoca ders anlatırken yüzüne bakamazdım pek mesela.Bugün korktuğumuz :D bir hocamız derse girdi ve gözüne bakarken çekinmedim.
Biraz arttı dememin sebebi de halen bazen gözümü kaçırmam.
Ama daha çok artacağını umuyorum, sonuçta 3.5 gündür dinliyorum. Dinlemeye devam ediyorum.

sudem8 26-07-2009 07:20 PM

normalde göz temasını çok kullanan biriyim.babam'' lafı göz dinler ''derdi...bende karşımdaki kişiyi dinlerken genelde gözlerine bakardım.fakat,eşim bunun doğru olmadığını özellikle erkeklerle konuşurken fazla gözlerinin içine bakmamam gerektiğini söyledi.sonra yanlış anlaşılırmışım.ben de daha dikkat eder oldum.telkinlerden sonra dikkat ettim ki yine gözlerinin içine bakmaya başladım,karşımda ki kişilerin...beni dinlediklediklerini de genelde bu şekilde anlıyorum.y789

ESOS 27-07-2009 01:03 AM

selam arkadaşlar göz temasından bahsetmişsiniz doğru bir yaklaşım göz teması artıyor daha neler neler oluyor bi bilseniz ben tam 25 gündür dinliyorum hemde günde sekiz saat devam edin olaylara yaklaşımlarınız değişiyor dinlemeden önce gerildiğiniz olaylar karşısında daha sakin ve mantıklı yaklaşımlar sergileniyor eskiden gece evde yalnız kalamaz korkardım ailem yazlıkta ve ben 20 gündür yalnızım pardon yalnız değilim rabbim yanımda evet bu korkmama duygusu süper

Elektra 01-10-2009 02:56 PM

ben de göz temasını severim. katşımdakinin gözlerine bakınca onunla daha rahat konuşurum. ama derin derin baktığım da ürkütücü baktığımı söyleyip gözlerini benden kaçıran çok insan var nedense! mavi gözlü olduğumdan korkunç bakıyorsun diyorlar. neden mavi göz bu kadar ürkütücü karşılanıyor?

ebru_li 02-10-2009 03:05 PM

bence siiz kıskanmışlar mavi göz neden ürkütücü olsun?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM.