Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Göz Temasında Daha mı Rahatsınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/goz-temasinda-daha-mi-rahatsiniz/)
-   -   Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket (http://www.hayatimdegisti.com/forum/goz-temasinda-daha-mi-rahatsiniz/63-goz-temasi-konusunda-fark-var-mi-anket.html)

visha 09-04-2008 12:08 AM

Ynt: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket

teşekkürler suzzy

creeat 09-04-2008 09:06 PM

arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. ego güçlendirici olan mp3'leri dinledikten yaklaşık 1 hafta sonra etkileri görmeye başladım. Önceden bakabilsemde acaba yanlış şeyler düşünürler mi diye fazla bakmaktan kaçınırdım. Şimdi konuşurken insanların gözlerinin içine daha rahat bakmaya başladım. Artık gözünü kaçıran taraf karşı taraf oluyor. Bu da benm içimde anlık bi zafer duygusu oluşturuyor. smil56

seramoni 20-04-2008 06:28 PM

Sevindim senin adına vista,peki ne kadar süredir nasıl bir listeyi dinledin...

kürşad 21-04-2008 12:40 AM

merhaba arkadaşlar
ben önceden insanların gözüne bakarken kendim rahatsız olurdum ama şimdi şunu fark ettim insanlarla konuşurken kesinlikle ben gözlerimi karşımdakinin gözlerinden ayırmıyorum bi süre sonra onlar çekiyorlar gözlerini bu çok güzel bi duygu sevgiyle kalın..........

creeat 22-04-2008 11:44 AM

Alıntı:

kürşad Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar
ben önceden insanların gözüne bakarken kendim rahatsız olurdum ama şimdi şunu fark ettim insanlarla konuşurken kesinlikle ben gözlerimi karşımdakinin gözlerinden ayırmıyorum bi süre sonra onlar çekiyorlar gözlerini bu çok güzel bi duygu sevgiyle kalın..........

hahaha.. karşıdaki insanlar artık utanıyo mu ne gogogo gogogo

ceren18 05-05-2008 03:02 PM

bende önceden karsımdaki insana bakardım ama bos bos hiç bakmasam daha iyi yani drive45 skan67 skan67 khkh56 şimdi fark ettimki gözler en önemli yermiş bugün arkadasım bana sen çok anlamlı ve güzel bakıyosun dedi bir ilginç oldum önceki halim geldi aklıma öküzün trene baktıgı gibi baktıgım zamanlar bakmakla bakmak arasında fark varmısssss y789

ECEM18 05-05-2008 05:02 PM

bende önceden insanlarla göz teması kurmaktan korkardım sad456 sad456 sad456 annemle bile konuşurken kaçırırdım gözlerimi fakat birsüredir farkettimkki daha çok göz teması kuruyorum blissy blissy blissy

ZzerenN 15-05-2008 09:37 PM

Göz teması kurmak elbette ki çok önemli bir durumdur. Bazen insanlara sadece gözlerimizle birşeyler anlatabiliriz. Önemli olan anlatmak istediğimiz şeyle eşdeğer bakışlara sahip olmamızdır. Eğer mantıklı cümleler, bakışlar ve beden dili ortak noktada buluşursa karşınızdaki herkesi ikna edebilirsiniz. Olgun bakışlar kendine güvenin aynasıdır. super

felistigris 24-06-2008 11:57 PM

göz temasında önemlı mesafeler katettım ..dınlemeye baslayalı 5 gun oldu..bende tesır edıyor gıb ıgelıyor telkınler...eog- sucluluk bu ıkı telkını dınlıyorum

quarissma 05-09-2008 04:58 PM

merhabalar ben bu konuda yazılan yorumların çoğunda telkini dinleyenlerin 4-5 günde etkilerini gördüklerini dikkat ettim . Ben dinleyeli yaklaşık 1,5 ay oluyor başlarda biraz düşüncelerimde olumlu yönde kıpırtılar oldu ama sonra yine eski halime döndüm . Bi an olumlu hissetsem hemen ardından negatif düşünceler sarıyor zihnimi .. Ve inat ettim gece gündüz dinliyorum hatta işlerindeki arkadaşlar benden bezmiş durumda " yeter ya ne anlıyon ayını şeyleri aralıksız dinlemekten " gibilerinden tepkilerle karşılaşıyorum. Acaba sorun bende mi , neden diğer üye arkadaşlarımız gibi sevinçle güzel haberler veremiyorum... 88a Lütfen yardım edin ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 PM.