Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Göz Hastalıkları

Uyarılar

Göz Hastalıkları göz hastalıkları tedavisi, göz hastalıkları tedavi, bebek göz hastalıkları, goz hastalıkları, göz hastalığı, göz ve hastalıkları, göz hastalıkları nedir, göz hastalıkları belirtileri, göz hastalıkları nedenleri, çocuklarda göz hastalıkları, göz hastalıkları miyop, göz hastalıkları astigmat, göz kapağı hastalıkları, göz hastalıkları merkezi, göz hastalıkları hastanesi, hayvanlarda göz hastalıkları, veteriner göz hastalıkları, kedi göz hastalıkları, köpek göz hastalıkları, göz hastalıkları, göz hastalıkları hakkında bilgi, göz hastalık, bulaşıcı göz hastalıkları, göz hastalıkları nelerdir, hamster göz hastalıkları, yeni hayat göz hastalıkları, ilgi göz hastalıkları

Gözaltı Torbaları :(

Sağlık ve Göz Hastalıkları Gözaltı Torbaları :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu gözaltı torbalarından nasıl kurtulacağız... Tek çözüm estetik mi acaba?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Hastalıkları telkin cd indir izle İstanbul Göz Hastalıkları nerededir kimdir Göz Hastalıkları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Hastalıkları hipnoz Göz Hastalıkları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Hastalıkları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Hastalıkları kuantum düşünce kitap haberi

Gözaltı Torbaları :(

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-08-2010, 10:22 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 7
Tesekkür: 4
7 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sabzu is an unknown quantity at this point
Standart Gözaltı Torbaları :(

Arkadaşlar bu gözaltı torbalarından nasıl kurtulacağız... Tek çözüm estetik mi acaba?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sabzu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2010, 10:51 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Gözaltı Torbaları :(

Göz çevresindeki yaşlanma izlerinden neştersiz de kurtulabilirsiniz! Yeni ve etkili bir kimyasal peeling yöntemi olan ‘gluco eye’ uygulaması sayesinde, gözaltındaki torbalara, morluklara ve ince kırışıklıklara veda ediliyor.

Çok ince ve sebase bezlerden (yağ bezlerinden) fakir bir deriden oluşan göz çevresinde çok sayıda kas bulunuyor. Bu kas yoğunluğu nedeniyle 'dinamik kırışıklık' denilen mimik kırışıklıkları erken yaşta oluşmaya başlıyor. Göz çevresinde kırışıklık dışında görülen diğer sorun göz etrafında morluklar ve ödem yani torbalanma.
GÖZ HALKALARI
Hem erkeklerde hem de kadınlarda sık görülen göz halkalarının nedeni kesin olarak bilinemese de, buna neden olabilecek birçok faktörden bahsediliyor. Bu faktörler arasında genetik nedenler, güneş ışınları, düzensiz uyku, düzensiz beslenme, sigara ve alkol tüketimi, alerjiler ve bazı sistemik hastalıklar bulunuyor.
MORLUKLAR
Gözaltındaki morluklar birçok nedene bağlı olabiyor. Yaygın olarak genetik nedenlere bağlanıyor. Uzmanlar, kişinin altta yatan eşlik eden bir sağlık problemi yoksa ve tetikleyici bir faktör bulunamıyorsa, genetik nedenlerden olduğu konusunda hemfikir. Gözlerin, aynı zamanda yüzümüzde yılların izlerini ilk ele veren bölge olduğunu söyleyen Medical Park Bahçelievler Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Kumbasar, göz bakımında en önemli noktanın hijyene dikkat etmek olduğunu söylüyor.
NEŞTERSİZ GENÇLEŞME YÖNTEMİ
şimdilerde kozmetik alanındaki gelişmeler, gözaltındaki torbalanmalar, morluklar ve ince kırışıklıkları tedavi etmek için 'Gluco eye' dedikleri yeni bir uygulamadan bahsediyor. Cerrahi olmayan bu uygulama, son derece güvenli ve etkili bir uygulama. Hastanın işlem için ayırması gereken süre yaklaşık 15 dakika ve işlem sayısı 2-5 seans. Uygulama üç haftalık seans aralarıyla yapılıyor.
AHA'LI TROPİKAL JEL
Hastanın göz etrafına ve her iki göz kapağına alfahidroksiasit (AHA) formülasyonu içeren topikal jel sürülür. Glikolik asitin, latik asit ile beraber kullanımı ürünün etkisini arttırır. Göz etrafı hassas bir alan olmasına rağmen bu uygulamada herhangi bir iritasyon yani tahriş olmaz. Bu jel uygulandıktan sonra nötralizanı yani asidi dengeleleyici madde ile işlem sonlandırılır. İşlem sonrası bakım kremleri sürülür ve işlemden sonra kullanması gereken tek ürün güneş koruyucudur.
Bu işlemin ideal olarak yapıldığı dönem sonbahar ve kış ayları. Bu uygulamada hiperpigmantasyon yani lekeler, güneş ve yaşlanma lekeleri, skarlar yani izler ve ince kırışıklıklar azalıyor. Bu uygulamanın önemli avantajı ise tüm deri tiplerinde kullanılabiliyor. Yani açık tenli veya koyu tenli kişilerde herhangi bir problem olmadan güvenle kullanılabiliyor.
GÜNEŞ IŞINLARINA DİKKAT
Gözleri kırışıklıklardan korumada diğer önemli konu da çevresel faktörler. Özellikle güneş ışınları bunun başında gelir. Uzun yıllar UV’ye maruz kalan kişilerden güneş ışınlarının yaptığı birikim hasarına bağlı olarak gözaltında renkte koyulaşma pigmentasyon görülebilir. Çok basit ama, en önemli yaşlanma karşıtı kremlerden biri olan güneş koruyucular yine burada da devreye girmektedir. Güneş koruyucu kullanımı, göz çevresi kırışıklığını engellemede en önemli yöntemdir. Güneş koruyucuları bu yüzden mutlaka göz çevresi dahil tüm göz etrafına uygulanmalı.
DÜZENSİZ UYKU
Düzensiz uyku saatleri de gözlerin en önemli düşmanlarından Günde en ez 8 saat uyku ve aynı saat aralıklarında uyku düzeni gerekiyor. Uyku düzeni olmayan kişilerde göz etrafında torbalanma ve morluklar en sık karşılaşılan problemlerden oluyor.
ALERJİ
Alerjik kişilerde yine gözaltında mor halkalar sıkça görülür. Bu yüzden alerji tanısı olan kişiler ilgili hekime başvurup altta yatan hastalıklarıyla ilgili tedavi olmalı. Hastaların alerjileri bazen sadece göz etrafındaki bazı belirtilerden ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden göz etrafında ödem, şişlik ve renk değişikliği olduğunda mutlaka bir cilt uzmanına başvurmak gerekiyor.
MORLUĞA KARŞI YÜKSEK YASTIK
Göz çevresindeki deri çok ince olduğu için damarlar cilt altında oldukça belirgindir ve bu gözaltında morumsu-kahvemsi bir renge neden olabilir. Kan basıncındaki herhangi bir artış bu rengin daha da koyulaşmasında neden olabilir. Bu sebeple göz altında morluk şikayeti olan kişilere yüksek bir yastıkla uyumaları öneliriliyor. Böylece gece boyunca oluşabilecek göz etrafındaki kan basıncı minimuma düşüyor ve morluklar gün boyunca çok daha az oluyor. Belli ilaçlar göz etrafında bulunan morlukları arttırabilir. Özellikle damar duvarını genişleten ilaçlar göz etrafındaki morlukları fazlalaştırabilir.
ANTİOKSİDAN VE ÇİNKO AĞIRLIKLI BESLENME
Tüm bunların yanı sıra unutulmaması gereken bir diğer faktör ise düzensiz beslenmenin göz etrafındaki morlukları arttırabildiğidir. Antioksidan vitaminlerden fakir bir diyet, çinkonun yetersiz alınımı, sebze ve meyvenin yeterli tüketilmemesi göz etrafındaki problemlere neden olabilir.
DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Dengeli beslenin
Düzenli uyuyun
Alkol ve sigara kullanımından kaçının
Yüksek yastıkla uyuyun
Altta yatan alerjik hastalıkları araştırın
Güneş koruyucu kullanın (kış ayları dahil)
Vitamin K içeren göz çevresi krem kullanın
Retinoid içeren göz kremleri kullanın
AHA uygulamalarından (göz etrafına yapılan kimyasal peelingler) yararlanın


Sizin için bir bakındım böle bişeye rastladım umarım işinize yarar
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2010, 10:52 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Gözaltı Torbaları :(

Gözaltı torbalarına kesin çözüm Gözümüzün altındaki siyah halkalar ve gözaltı torbalarından herhangi bir tıbbi destek almadan kurtulmak mümkün
Gözümüzün altındaki siyah halkalar ve gözaltı torbaları insanların hem yorgun hem de daha yaşlı görünmesinde etkili oluyor.Tibbi müdahaleye gerek olmadan bu hoş olmayan görüntüden bazı pratik uygulamalarla kurtulmak mümkün.
İşte size gözaltı torbalarından kurtaracak öneriler:
Bol su için:
Siyah halka ve torbalardan kurtulmanın ilk ve en önemli adımı günde 8 bardak su içmektir. Su yalnızca gözaltı bölgeniz için değil, bütün cildiniz için oldukça önemli faydalara sahiptir.
Salatalık dilimleri:
İşte en eski ancak bir o kadar da işe yarayan yöntemlerden birisi olarak kabul edilen soğuk salatalık dilimleri ile uygulanan yöntem. Haftada 2 – 3 kez gözlerinizde 15 dakika salatalık dilimlerini beklerin. Boşuna eski ve en fazla bilinen yöntem olarak uygulanmadığını göreceksiniz.
Patates:
Salatalık gibi patates de gözaltındaki karanlığı alır götürür. Soğuk patates dilimlerini 15 dakika kadar gözünüzde bekletin.
Gülsuyu:
Gülsuyunu kozmetik olarak kullanmayı denediniz mi acaba. Buzdolabında bir müddet beklettiğiniz gülsuyundan bir miktar pamuğa dökerek gözaltlarınıza hafifçe kompres yapın.
Çay poşetleri:
Çayınızı içtikten sonra poşetlerini atmayınız. Çünkü bunlar sizi göz halkalarından kurtaracak olan küçük ama güçlü savaşçılardır. Soğuduktan sonra poşetleri göz kapaklarınıza yerleştirerek 15 dakika süreyle bekletin.
Uyku:
En az 7 saat olmak üzere uyumaya özen gösterin. Taze meyve ve sebzeler tüketin. Kısa sürede etkilerini göreceksiniz.




Bunuda buldum
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2010, 10:53 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: Gözaltı Torbaları :(

Bu konu hakkında pek bir bilgiye sahip değilim ama genelde bu tür çözümler olduğunu farkettim ve paylaşmak istedim.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2020, 10:24 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2020
Bulunduğu yer: İSTANBUL
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
keremcemdurmaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Gözaltı Torbaları :(

Uzun Yıllar Kardeşim Bu sorunla Uğraştı . Geçensene mart ayında Hakan Bey’ e tedavi olduk sonucundan çok memnunum. Kendi sitesinde yer alan yazıyı incelemenizi tavsiye ederim.
https://hakanyuzer.com/goz-alti-torbalari/
keremcemdurmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Goz | - »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Gözaltı Torbaları :(

Sağlık ve Göz Hastalıkları Gözaltı Torbaları :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu gözaltı torbalarından nasıl kurtulacağız... Tek çözüm estetik mi acaba?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Hastalıkları telkin cd indir izle İstanbul Göz Hastalıkları nerededir kimdir Göz Hastalıkları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Hastalıkları hipnoz Göz Hastalıkları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Hastalıkları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Hastalıkları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.