"Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30)

Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (12.04.2014,Cumartesi, 22:00)

sevgili sweeet, yeni bir şifa çemberi çalışması yok mu?
 
Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (12.04.2014,Cumartesi, 22:00)

Ben doğum yaptım bebeğim ile ilgileniyorum o yüzden saatli çalışmalara katılmak benim için bir süre zor. Sevgiler.

allah analı babalı büyütsün sweeetcim.bebişin biraz büyümesini bekleriz o zaman.sevgiyle kal...
 
Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (12.04.2014,Cumartesi, 22:00)

Ben doğum yaptım bebeğim ile ilgileniyorum o yüzden saatli çalışmalara katılmak benim için bir süre zor. Sevgiler.

hayırlı olsun bebeğin biraz geç oldu ama uzun süredir çok incelemiyordum siteyi
 
Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (12.04.2014,Cumartesi, 22:00)

Swetin bebegi buyudu artik calismalara bekliyoruz:)
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

Bu akşam saat 22:00 da yeniden bir çalışma yapalım. Bilgiler ve olumlamalar konunun ilk sayfasında. Liste yapalım. Ben varım.

bende varım yaşasın
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

Merhaba 111 olumlama cümlemesi mi yapılacak olan olumlamalar?
 
Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME)

TİTREŞİMİ YÜKSELTME

medicine+wheel+2.jpg

5 DAKİKALIK NEFES MEDİTASYONUNU YAPTIKTAN SONRA GÖZLERİMİZ AÇIK YÜKSEK SESLE AŞAĞIDAKİ OLUMLAMALARI HER BÖLÜMÜ 3 KEZ TEKRARLIYORUZ. YİNE İSTEĞİNİZE BAĞLI BİR MEDİTASYON MÜZİĞİ KULLANABİLİRİZ.​

• Zihnimin sessizleşmesine ve huzurlu hale gelmesine izin veriyorum. Şimdi huzur içindeyim. Nefes alırken, ışığı içeri soluyorum. Nefes verdikçe içimdeki ışık olmayan her şeyi salıyorum.

• Duygularım sessizleşiyor ve sakinleşiyor. Bedenim gevşemiş durumda. Bedenimi taramak, duruşumu ayarlamak ve bedenim rahat bir pozisyona getirmek için bir dakika ayırıyorum.

• Başkalarına verdiğim ve başkalarından aldığım tüm sevgiyi onaylıyorum.

• İçimde hala tekamül etmekte olan şüphelerim, korkularım, hatalarım, tavırlarım ve davranışlarım için kendimi affediyorum.

• Kendimi ve başkalarını nasıl seveceğim konusunda bildiğimin en iyisini yapan, sevgi dolu bir varlığım.

• Duygularımı seviyorum ve kabul ediyorum. İstediğim kadar gelişmemiş duygulara sahip olduğum için kendimi affediyorum. Onları kucakladıkça ve deneyimledikçe, değişmek için özgür oluyorlar.

• Düşüncelerimi seviyorum ve kabul ediyorum. Negatif bir düşünce deneyimlediğimde, onu, henüz daha iyisini bilmeyen bir çocuk gibi seviyorum. Bir pozitif düşüncenin binlerce negatifi erteleyebileceğini bilerek, ona bir pozitif düşünce ekliyorum.

• Kalbimi ışıktan bir yıldız olarak hayal ediyorum. Bedenimdeki her hücreye sevgi yayıyor.

• Bugün yapabileceğim, kendim için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum.

• Bugün yapabileceğim, bir başkası için sevgi dolu ve yetiştirici bir şeyi düşünüyorum ve onu yapıyorum.

• Bugün nezaket içinde davranıyorum. İnsanlara gülümsüyorum ve iyi niyet yayıyorum.

• Kalbimi parıldayan bir yıldız gibi resmediyorum, sevginin benden yayılmasına ve nezaketimle beraber başkalarını yükseltmesine ve yetiştirmesine izin veriyorum.

• Şimdi zihnime gelen birkaç kişiye sevgi göndermek için bir dakika ayırarak bitiriyorum.

• Başkalarını sevdikçe titreşimim yükseliyor.




-alıntı-
Hasan Yalkın
İçsel Aydınlanma


Biz'den gelenler;

* Zihnim bedenim ve ruhumla içsel dünyamla uyumlu olmayı seçiyorum..


* Bugünün ve her yeni günün özgürleşmek adına istekli olacağım taze esneklikler getirdiğini kabul ediyorum. (Cansuyu)



Bunları yapabilirsiniz.
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

Bugün

Sweeet
Baturalp
Ava

Üç kişi yakında yeni bir çalışma yaparız. Olumlamaların ardından kendi dileğinizi imgeleyip, odaklanın. Şifa olsun tam 22:00 de hazır olacağız.
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

Güzellik ve sevgi enwrjisi paylaştıkça cogalir her zaman. Bunca zaman sonra merhaba derken cogalirken cogaltmayi seçiyorum. Tesekkurler Sweet
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

şifa olsun herkese
 
Cevap: Yeni Şifa Çemberi V. Çalışma (03.03.2017, Cuma, 22:00)

2.şifa çalışmasında katılım çok olur inşaAllah rada bir konuyu güncelleyelim herkes görsün
 
Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VI. Çalışma (15.03.2017, Çarşamba, 23:30)

ben varımm
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst