TELKİNLER - DÜZENLİ - GÜNCEL

delidervis

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Telkinleri indirmek için forumu gezerken, benim gibi birçok kullanıcının kırık linkler yüzünden zorlandığını gördüm. Bu yüzden güvenilir kaynaklardan bulabildiğim telkinleri bir yerde topladım. Umarım faydalı olur.

Tüm Telkinler (Dropbox)

Eğer elinizde burada bulunmayan telkin varsa lütfen paylaşın ve bende bu klasöre ekleyim.

Eklenmesini istediğiniz telkin varsa lütfen bildirin.

Kaynaklar:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/624746-tum-telkinler.html @Janer e teşekkürler.
Index of /wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3 hayatimdegisti anasayfadaki mp3 player içeriği.
ve forumda verilen telkinmp3.com sitesi linkleri.

Son düzenleme:
Cevap: Tüm Telkinler - Düzenli - Güncel

iyi güzel düşünmüşsünde keşke forumu araştırsaydın https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burada tüm telkinler zaten mevcut.

Kaynaklar kısmına bakarsanız, forumu araştırdığımı ve Janer'in konusunu gördüğümü anlarsınız. Verdiğiniz linkteki telkinler hem düzensiz, hem bir kaç tanesi 2 kere yüklenmiş ve 25 adet kadar.

Eklenen telkinler:
Kod:
depresyon_dünde_kaldı_doğa
depresyon_dünde_kaldı_klasik
depresyon_dünde_kaldı_newage
depresyon_dünde_kaldı_ney
depresyon_dünde_kaldı_sanat
sigarayı_bırak_ney

güncellemenden dolayı çok teşekkür ederim.Kilo verme klasik telkini GÜVEN mi ADA mı ?

güncellemenden dolayı çok teşekkür ederim.Kilo verme klasik telkini GÜVEN mi ADA mı ?
Ancak bunları bulabildim. Lütfen linki tekrar kontrol edin.

Eklenen telkinler:
Kod:
kilo_verme_ada_klasik
kilo_verme_ada_newage
kilo_verme_ada_ney
kilo_verme_güven_doğa
kilo_verme_güven_klasik
koruma_kalkanı_newage

emeğine sağlık ney versiyonlarını bulduğum iyi oldu sen bakma onlara :)

Paylaşmışken Brain-Sync nin beyin frekansları,türkçe kuraldışı yayınlarının bilinçaltı telkinleri motivasyon cd,hipnomeditasyon cdleri,diğer paralı beyin frekansları,sonra işe yarar kitaplar, sonra bilgisayar hack şeyleri,sonra eğitim seti,sonra .....,sonra daha çok şey paylaşacağım.1 ay burada takılayım bakalım......

Paylaşmışken Brain-Sync nin beyin frekansları,türkçe kuraldışı yayınlarının bilinçaltı telkinleri motivasyon cd,hipnomeditasyon cdleri,diğer paralı beyin frekansları,sonra işe yarar kitaplar, sonra bilgisayar hack şeyleri,sonra eğitim seti,sonra .....,sonra daha çok şey paylaşacağım.1 ay burada takılayım bakalım......

Bu başlık altında sadece hayatimdegisti telkin mp3lerini paylaşıyorum. Forumun amacıda bu zaten!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri