mehtap'ın değişim günlüğü

HAYIRLI RAMAZANLAR....PAPATYA ARKADAŞIM DOĞUM YAPMIŞ OLMALI, UMARIM İYİDİR. IŞIK ARKADAŞIM DA YENİ EVİNE TAŞINDI İNTERNETİ YOK HABERLERİNİ ALAMIYORUZ İYİ VE MUTLU OLMASINI DİLİYORUM.

hayırlı ramazanlar. Allah papatyanın yardımcısı olsun. inş en kısa zamanda ışıklı yol2u da papatya'yı da aramızda görürüz.

Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.

hayırlı,sağlıklı bir evlat olur inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. s456

Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.

Bitanem biliyorsun hamileler dinleyemiyor telkini. Dinleme zaten bırakmalısın telkin dinlemeyi. Ayrıca çok ama çok sevindim :zpzp:956k
Tebrik ederim sağlıkla kavuşursun inşallah evladınacilgin897

teşekkür ederim arkadaşlar. Işıkcım Atakan beye sormuştum dinleyebilirsin demişti çekirdeklerini.. fakat benim bünye kabul etmiyo işte

hmmm ben alfa dinlediğini düşünmüştüm. Çekirdek inanç hakkında bir malumatım yok tabi ki :)

yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum

bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha

Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;

şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.

bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

Cnm benim gebeliginin tum guzelliklerini yasaman dilegiyle.. O ilk atisi duymak bambaska bi duygu.. Simdi daha cok dikkat etmelisin kendine.. İlk uc ay cok onemli.. Rabbim bebeginin huzurunu hissederek gecirmeyi nasip etsin.. Kizimizla opuyoruz mehtap teyzesini:))

neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?

Sabırsızlık yapıyorum işte huyum kurusun :p iç sesimi susturmak ve negatif düşüncelerin üstesinden gelebilmek için dinleyeyim istiyorum negatif mutsuz umutsuz annenin bebeğe bi faydası olmaz tabi bi de şuan benim düşünceletimle kodlanıyo yardımcı olur diye düşünüyorum telkin dinlemek..Zorlamam ondan sadanim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri