- Reaksiyon puanı
- 4
Işıklıyolum nerdesin, taşınma işleri yoğunlaştı galibart67
aynen 5 gün kaldı actionsmile
Işıklıyolum nerdesin, taşınma işleri yoğunlaştı galibart67
aynen 5 gün kaldı actionsmile
kolay gelsin, sonrasında bizimle olmaya devam edecek misn? internet problemi var mı yeni evinde?
Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.
yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum
Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.
canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha
bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.
neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?
Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;
şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.