evet böyle olmaması lazımdı, bence arayıp bi durumunuzu konuşun muhakkak yanlış olan bişey varsa düzeltecektir.
güzel haberlerini duymak dileğiyle actionsmile
güzel haberlerini duymak dileğiyle actionsmile
içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)
içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)
merhaba sevgili mehtap actionsmile gelişmelerini günlüğe aktarma tarzını çok beğendiğimi söylemek istedimkısa ve öz yani anlaşılır şekilde anlatıyor olman ve hangi değişimin hangi telkinden kaynaklandığını ayırtetme bilincine sahip olman çok hoş bir özellik. gelişmelerini heyecanla takip etmeye devam edeceğim..sevgiyle kal
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.