Yaşam Stratejileri Kartları

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
"Gençler İçin Yaşam Stratejileri" Kartları

Yaşamınızı dahada güzelleştirmek için hergün yeni bir sebebiniz olacak.

Gençler için yaşam Stratejileri kitabının yazarı Jay McGraw, sizlere günlük yaşamınızda karşılaşabileceğiniz zorluklar, düş kırıklıkları ve engellerle başa çıkabilmeniz için 50 dostça öneriyi sunmaktadır. Her kart size hedeflerinizi koymakta, pratik tavsiyeleri akılda bulundurmanızda ve her yeni gün yeni bir ilham kaynağına ulaşmanızda size yol gösterecektir.

Dünyaca ünlü "Düşünce Gücüyle Tedavi" kitabının yazarı Louise L. Hay tarafından hazırlanan ve tüm dünyada oldukça rağbet gören bu kartlar Türkiye’de FA Coach Academy yayınlarından marketlere sunuluyor. Rengarenk özel tasarımla hazırlanmış bu kartlar yaşamı her gün daha da güzelleştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Kart destelerinden her gün çekeceğiniz bir kart içinde bulunduğunuz durumunuz için size uygun şaşırtıcı bir mesaj veriyor. Her kartın hitap ettiği alanlar ve kullanımı aşağıdaki gibidir.

Bu kartları, ister evinizde ister işinizde ya da arabanızda; kendiniz, sevdikleriniz, misafirleriniz ya da arkadaşlarınız için kullanabilirsiniz.

166458_10150107164210719_283801940718_7505659_6982224_n.jpg

Hergün kendimiz ya da sevdiklerimize niyet ederek bir kart seçelim arkadaşlar.

Sevgiler.

Cevap: "Gençler İçin Yaşam Stratejileri" Kartları

Ben arkadaşımın baskıcı tavrına dayanamasam da onu olduğu haliyle kabul ediyorum.Bazen sıkıcı oluyor ama ne yapalım :D Bazen başa çıkmam zorlaşıyor :( Ama riski almak gerekiyor.Beni sıkan sorunları kabul etmezsem kurtulamam ama ben kabul ettim hatta kurtuldum diyebilirm.Kesinlikle başarıyı kaçırmam :D

Artık huzur içindesin demektir. girlhaha

bunlar öğüt gibi şeyler dimi ?

ben şöyle sanmıştım :
şansına göre bir kart seç .. ordakiler senin için söylenmiş olsun :D .. yani tarot gibi ..

ama sanırım öyle bir şey yok ? ..

bunlar öğüt gibi şeyler dimi ?

ben şöyle sanmıştım :
şansına göre bir kart seç .. ordakiler senin için söylenmiş olsun :D .. yani tarot gibi ..

ama sanırım öyle bir şey yok ? ..

Ben hep dediğin gibi niyet ederek seçiyorum. Bana o anıma uygun olan kartın gelmesini seçiyorum. Bu tarz kartlarda yaptığım şey hep budur. Yani öyle bir şey var. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri