Osho Kitaplığı 1.2 (20 Kitap) Süper Kaynak

teşekkürler =)) şimdi vaktim yok ama en kısa zamanda döneceğim :) çok güzel paylaşım

indirdim, baktım ve korktum =) arada facebookta yazıları denk gelince okuyup beğeniyordum ama bu sabah açıp bakınca korktum açıkçası. hakkında bölümündeki amcanın resmi beni korkuttu ( ben böyle şeylerden çabuk etkileniyorum)

okumadan yorum yapmak olmaz ama kendi inanç süzgecinizden geçirerek okuyun ( ben öyle yapacağım)

eminim içinde güzel bilgiler vardır ama herşeyi de olduğu gbi almayalım =)

indirdim, baktım ve korktum =) arada facebookta yazıları denk gelince okuyup beğeniyordum ama bu sabah açıp bakınca korktum açıkçası. hakkında bölümündeki amcanın resmi beni korkuttu ( ben böyle şeylerden çabuk etkileniyorum)

okumadan yorum yapmak olmaz ama kendi inanç süzgecinizden geçirerek okuyun ( ben öyle yapacağım)

eminim içinde güzel bilgiler vardır ama herşeyi de olduğu gbi almayalım =)
Osho'yu hiç okumadıysanız ilk okumanızda yadırgayacaksınız. İnançlarınıza ters düştüğü için yargılayacaksınız, tepki vereceksiniz. Bir süre sonra okumaktan vazgeçeceksiniz.

Tüm düşüncelerinizden bağımsız bambaşka şeyler anlatıyor. İkinci ve sonraki okumalarınızda alışacaksınız Osho'nun tarzına. Eğer sevdiğiniz kitapları bir çırpıda okuyanlardansanız, bu kitapları okurken kitap hiç bitmesin diyeceksiniz. Yavaş yavaş, acele etmeden sindire sindire, yaşayarak okuyacaksınız.

Osho'nun yeri ayrıdır bende. O yüzden bu dediklerimi dikkate alarak ve kitapları hakkında internette dolaşan, ulaşabildiğiniz tüm olumlu/olumsuz yorumları okuyarak kitaba başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgiyle kalın.actionsmile

içlerinden sadece birini indirme şansımız varmı?

Arkadaşlar bu seti indirmenizi tekrar tekrar tavsiye ediyorum.Konu kayboluyor.Ondan yazıyorum..

Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Şİmdi indirmeye çalışıyorum.

Harika bir paylaşım bravo. Kim hazırladı bunu acaba?
RenaC çok teşekkürler..

setup yaparken sürekli hata veriyor çalıştıramadım.sigrt56

setup yaparken sürekli hata veriyor çalıştıramadım.sigrt56

Ben tam olarak anlayabilseydim sana yardımcı olurdum. :D Program kurulmuyor mu? :D
Programı kurduktan sonra tarayıcıda açılıyor ya, eğer ki açılmıyorsa C'den program Fles'e ordan da osho mu ne adlı klasöre git. Ordan kitapları tek tek açıp okuyabilirsin. :D Anlatamadım ama... Anla işte. :D

ben bu programdan neden bişey indremiyorum yardım edin lütfen bana...

ben indirdim ama çalışmadı yardım eder misiniz??

Hem rapid hem de II. linki uploaded da olanı kontrol ettim gayet de indirme başlatılıyor. Rar dosyasını indridikten sonra Pc ye kurmak gerekiyor.

Bu kitap seti bende de var iki tanesini okuyabildim henüz: "Altın gelecek" ve "Beden ve Zihin" kitaplarını.

Fark yaratan özellikle farkındalıklar konusunda fark yaratan etkileyici iki kitaptı.

ben indirip programı kurdum fakat çalışmıyor anlamadım..

biri indirip banada gönderse:)valla ne güzel olur..

gülücan ben istersen sana yollayabilrim özelden mail adresini at =) ama nasıl çalıştırıldığını anlamadım :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri