Redflowers Sigarayı Bıraktı Kutlama Partisi Burada

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bu gece itibari ile yani 15 inde Redflowers sigarayı bırakalı tam 21 gün olmuş olacak.
Sigara içmeyenlerin arasına yani aramıza hoş geldin diyorum.

Sigara denildiğinde o da artık gururla "Hayır kullanmıyorum" diyebilecek.

Partimizi müzik klipleri ile animasyonlarla hep beraber şenlendirelim...

Daha çok kişi sigaradan kurtulsun.

Sigara bırakan üyelerimize ayrıca bundan sonra özel sigara bırakma madalayası yapılacaktır.Profillerinde isimlerinin üzerinde gözükecek.Geçmişe dönük olarak da bırakan üyelerimiz için geçerlidir.
Ben lafı fazla uzatmadan partimizi açıyorum...Kutlamamız 2 gece sürecektir.

partysmiley

Havai_Fisek_5.jpg

havai_fisek_04.jpg

kutluyoruuum ben de.art56art56wavealk78alk78alk78

canımmmmm...redflowers....seni tebrik ediyorum, günde iki paket sigara içerken.. ve en stresli zamanlarından birinde bunu başarmış olman harika bişey...ben de buraya patlayan havai fişek resmi koymak isterdim ama resim eklemeyi bilmiyorum:( helal olsun sana... alk78alk78alk78

Ne güzel açılmış kutlama partim y789 Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet bende göğsümü gere gere kullanmıyorum diyorum artık, hatta şu an yanımda arkadaşım içmesine rağmen yan yan bakıp laf söyleyebiliyorum 956k

Söz verilen klibi de görmek nasip olur umarım Atakan' cım sevincli

Sevgiler ve dumansız hava sahalı
sağlıklı günler efenim kiss3

Tebrik ediyorum.

Ve 2 paket içerken bıraktıysan helal olsun diyorum.hpm2

a100.gif
Uzun zamandır girmemiştim (30 gün geçmiş ayıp bana utananadam )bir bakim neler var neler yok dedim birde ne göreyim Redflowers'ın partisi...Allahın sevdiği kuluymuşum kaçırmadım y789 yoksa Belgin beni nasıl affederdi bilmiyorum.
i256ey.gif

k8908
94ee5.gif
Canım zaten bıraktım dediğin an ben sana inanmıştım.İnancımı boşa çıkarmadın ve aramıza hoşgeldin.TEBRİK EDİYORUM.956k 956k . Darısı bırakamayanlara (onlar kendilerini biliyor 44a )
1demethuzuntebrikler1yi8.gif
a055.gif

redflowers tebrikler. Her ne kadar içen biri olsamda.
Doğru kararların karşısında her zaman alk78alk78alk78

y789 Ah canım benim hoşgeldin kuzum. Bende nerde kaldı diyordum, parti benim olunca sen ilk başlarda yer alırsın hep sevincli

Canım çok şükür atlattım artık, 21 günümün tamamlanmasına 4.5 saat gibi bir şey kaldı gece 2:30 da bırakmıştım. Ne fark var diye soranlara söyleyebildiğim tek şey kahvenin tadı bildiğim gibi değilmiş dedim. Çok şaşırmıştım ilk kahvemde nasıl tat bu diye :) Senin bana olan inancının güzel enerjisi her daim yanıbaşımda tatlım, konu her ne olursa olsun. Seni çok seviyorum kiss3

Burcu44' cüm son içtiğim gün 3. pakette kalmıştım. Akşam 8 gibi az kaldığını gördüm ve bakkala gitmek lazım dedim, yağmur yağıyordu. Bende çok severim yağmuru, camları açar nasiplenirim kokusundan. Sonra aman bırakıcam zaten bu gece dedim ve öylesine inanarak dedim ki anlatamam. Kalan son yani 5. sigaramı içerken vedalaştım, kendimi ondan özgürleştirdim ve yoğun krizlerde bol bol nefes alıp verdim, çok su içtim, arkadaşlarım çok destek oldular sağolsunlar. Hepsine tek tek teşekkür ederim tekrar, özellikle Sinan' a.

Çok daha rahat nefes alabiliyorum, evim mis gibi kokuyor ve ben artık ÖZGÜRÜM sevincli

Aferim be Belgin.

Helal sana alk78

Darısı bizim de başımıza inşallah...super

Ben de bırakıyorum arasıra ama gene uzanıp alıyorum malesef.y789

Seninki de öyle olmasın.

Şaka bir tarafa, hayırlı uğurlu olsun. Yeşilaycı kimliğin de. Çok sevindim.

symbolnosmoke2lgxa2.jpg

Bundan sonra iletişemeyiz artık. Ne de olsa ben puslu havalardayım...sevincli

kocaman kocaman tebrikler sevgili redflowers...k8908
ozgurlugun hayirli ugurlu olsun ...
daim olsun..;)
super

Sigara bırakan üyelerimize ayrıca bundan sonra özel sigara bırakma madalayası yapılacaktır.Profillerinde isimlerinin üzerinde gözükecek.Geçmişe dönük olarak da bırakan üyelerimiz için geçerlidir.
Ben lafı fazla uzatmadan partimizi açıyorum...Kutlamamız 2 gece sürecektir.
ayrica bu madalya konusu cok hosuma gitti :)
iyi bir detay...tesekkurler simdiden... sevgiler efenim..actionsmile

uy897 uy897 uy897 uy897

böyle güzel bir partide oynarım ben beee

canişim bravoooooooo sana

bebişlerine cok güzel örnek olucaksıny789 bebiş mi dedin ben y789

sevinçten şaşırdım vallay789

darısı başımıza aminy789

Mehmet gel hele 12389 Sen bir aşık ol bak, sevgilin de sigara içmesin, laf çarptırmasın ama her yaktığında mahsun mahsun baksın sana bak nasıl puslu havalardan çıkıyorsun. smil56

Daha gelecek olanlar var yamacımıza, Duru nun bahsettiği bir ismi lazım değil var misal ki hepimiz yakınen tanırız y789 3. ayımı doldurunca söz verdi o da bırakıyor.

Geriye bir sen bir de Mümin kaldı bizim dönemden sevincli

Sen bir sevdalan da, gerisi kolay :)

Sağolasın.

Sigarayı sevdalanmaya tercih ederim.44a

Hem benim bildiğim, sevdadan içilir bu yahu. Sende tam aksi tesir yapmış galiba.sevincli

congrats_ballon.gif
ben de bymehmet gibi arasıra uzanıp alanlardanım itiraf ediyorumutananadamutananadam ama çalışıyorum birgün elimi dahi sürmicem bu merete bisiklety789

dumansız hava sahası her geçen gün büyüyor. :)

çok güzel haberler bunlar, dumansız sağlıklı günler dilerim arkadaşım :)
cigara-03.jpg
18506.jpg
untitled716455e3a9b45520854by.jpg
tebrikler...

darısı bizlerin başına :)

Redflowers tebrik ederim..Senin adına çok sevindim. ben de geçen gün bırakma kararı aldım .telkını de dınlemeye baslamıstım ama 22 saat sonra dayanamadımağla2

Neyse bir daha ki denemem de basarılı olucam ve hatta kımseye soylemıycem ta ki 21. gun gelene kadar ve ben de parti yapıp göbek atıcamuy897uy897uy897

Bravo Arkadaşım kendinle gurur duy!!!25889 Çok tebrik ediyorum senisung66

Tebrik ediyorum Belgin.. Gerçekten çok güzel bir iş çıkardın.. Şimdi en büyük tuzaktan uzak durma zamanı.. Tek bir sigara tuzağı.. İnsanların %90 'ının tekrar tiryakiliğe dönmelerine sebep olan hain tuzak..Nargile Puro sigara yasak.. Bırak anılarındaki halleriyle kalsınlar.. Şunu iyi bil ki asla eski zevki almayacaksın.. Başın dönecek miden bulanacak kulakların çınlayacak tansionun bozulacak içtiğin ilk sigara sonrası.. Bunu kendine yapma hakkın yok.. Özellikle bu saatten sonra... Tekrardan tebrik ederim.. Aramıza hoşgeldin..

canım benim seni ne kadar tebrik etsek az biliyorum...

çünkü daha fazlasını hak ediyorsun....hepimize güzel bir örnekle

halledilemiyecek başarılamıyacak hiç bir şeyin olmadığını bir kez daha göstermiş oldun....

ben seninle gurur duydum...tek kelimeyle bravo...seni kocaman öpüyorum...actionsmile

IMG_1074_b.jpg

bu da hediyen canım...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri