Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > İş Görüşmeleri

Uyarılar

İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI?

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve İş Görüşmeleri İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş arama sürecinde birçok şey değişmiş olsa da değişmeyen şeyler de var. Bunlardan biri iş görüşmesinde kendinizi nasıl sunduğunuz. Beden dilinizi nasıl kullandığınızdan kurduğunuz cümlelere, görüşme öncesi yapacağınız hazırlıktan giyinişinize kadar birçok faktör sunumunuzu etkiliyor. İş arama sürecinde birçok şey ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Görüşmeleri telkin cd indir izle İstanbul İş Görüşmeleri nerededir kimdir İş Görüşmeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Görüşmeleri hipnoz İş Görüşmeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Görüşmeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Görüşmeleri kuantum düşünce kitap haberi

İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 10:31 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 233 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakan_oz will become famous soon enoughhakan_oz will become famous soon enough
Standart İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI?

İş arama sürecinde birçok şey değişmiş olsa da değişmeyen şeyler de var. Bunlardan biri iş görüşmesinde kendinizi nasıl sunduğunuz. Beden dilinizi nasıl kullandığınızdan kurduğunuz cümlelere, görüşme öncesi yapacağınız hazırlıktan giyinişinize kadar birçok faktör sunumunuzu etkiliyor.

İş arama sürecinde birçok şey değişmiş olsa da değişmeyen şeyler de var.


Görüşmeden önce ve sonra muattap olduğunuz herkese iyi bir yaklaşım sergileyin. Robert Half International tarafından yaptırılan bir araştırmanın sonuçlarına göre yöneticilerin yüzde 91’i asistanlarının iş görüşmesi için bekleyen adaylar hakkındaki fikirlerine önem veriyor ve bunu seçme sürecinin bir parçası olarak görüyor. Eğer resepsiyonist ya da şirketteki herhangi birine karşı saygısızca davranış göstermek, işi alma şansınızı negatif yönde etkileyecektir.

Bunlardan biri iş görüşmesinde kendinizi nasıl sunduğunuz. İş arama sürecinde her şey ümit verici gözükse de şirket, sizinle yüz yüze bir konuşma yapmadan işe almayacak ve o iş için doğru insan olduğunuza karar vermeyecektir. İş görüşmesi, özellikle bir başka adayla geçmişinizde çok benzer deneyimlere ve benzer niteliklere sahip olduğunuzda kritik bir rol oynar. Yine başvurduğunuz iş, teknik niteliklerden çok kişisel nitelikler ve iyi iletişim becerileri gerektiriyorsa iş görüşmesi daha da önem kazanır. İşte size Robert Half International şirketinin CEO’su Max Messmer’ den işvereninizle karşı karşıya geldiğinizde kendinizi en iyi şekilde sunabileceğiniz stratejiler.

İş Görüşmesine Hazırlanma
İyi bir hazırlık yapmadan, sunumunuzu en iyi şekilde yapamazsınız. Buna benzer olarak ilk araştırmayı yapmadan iş görüşmesine gitmek istemezsiniz. Görüşmeye gitmeden önce yapacağınız araştırmada başvurduğunuz pozisyonun gerektirdiklerinden, şirketin geçmişinden ve sektöründen iyice haberdar olmalısınız. Eğer hazırlığınızı iyi yaparsanız görüşme boyunca çok daha iyi bir izlenim bırakırsınız.
Kendi kariyer hedeflerinizden ve ilgi duyduğunuz alanlardan emin olun. O işi neden istediğinizi o iş için neden uygun olduğunuzu açıklamaya hazırlanın. Hedefiniz iş görüşmesi yapan kişiyi ikna edebilmeli.
İş görüşmesinde kendi soracağınız sorularda da aktif bir katılımcı olun. Soru sormak sadece elemenin bir bölümüdür, aynı zamanda dinlemeyi de iyi bilmek gerekir. Bu iş görüşmesinde genelde hafife alınan bişeydir. İşe alımı yapan kişileri dikkatli bir şekilde dinlerseniz, onlar da size nasıl bir kişi aradıklarını detaylı bir şekilde anlatacaktır.
İş görüşmesine hazırlanmak aynı zamanda duruşunuz, göz kontağınız, konuşma hızınız, tavırlarınız gibi beden dilinizi de iyi kullanabilmeyi içerir. Bunlar küçük gözükse de karşınızdaki kişinin ne yaptığınıza değil ne söylediğinize odaklanmasını sağlar.

İş Görüşmesi Sırasında
İş görüşmesi yapacak kişiyle ilk görüşmeniz canlı olarak ilk izlenimi bırakacağınız andır. İş görüşmesinde yapmamanız gereken birçok şey var, burada birkaç başlık halinde bulardan bahsedebiliriz.
Giyinişiniz iş görüşmesinde ilk bakışta dikkati çeken şeylerden biridir. Profesyonel gözükmenin gücünü küçümsemeyin. Bu, görüşmecinin sizi göreceği ilk an ve bu görüşme bir sonraki görüşme için ilk adım. İster bankaya ister bir mağazaya başvuruyor olun, başvurduğunuz işe uygun giyinmelisiniz.
İş görüşmesi aslında siz şirkette içeri girdiğiniz anda başlar. Çoğu yerde iş görüşmesi yapacağınız kişiyle görüşmeyi beklediğiniz bir yer olur ve burası hem sizin gözlendiğiniz hem de gözlem yapabilmenize olanak sağlayan bir yerdir. Bu bekleme anında da diğer adaylar arasından sıyrılabileceğinizi ya da elenebileceğinizi unutmayın.
Özgeçmişinizdeki spesifik noktalara önem verin. İş deneyimlerinizdeki herhangi zayıf bir kısım için hazırlanarak iş görüşmesine gidin. Size sorulan sorulara açık ve direkt bir şekilde yanıt verin. Aynı araştırmada yöneticilere onları iş görüşmesinde en çok etkileyen şeyler sorulduğunda, yüzde 32’si dürüstlük ve güvenilirliğin en önemli şey olduğunu söylemiş. Sözel yetenekler ve çoşku ise listede ikinci sırada yer alıyor.
İş görüşmesinde görüşmeci sizin iş için doğru kişi olduğunuzu bilmek ister. Aynı şekilde siz de pozisyonun sizin için doğru olup olmadığını bilmek istersiniz. İş görüşmesi aslında iş, şirket kültürü ve daha birçok konuda bilgi sahibi olabileceğiniz bir fırsattır.

İş Görüşmesini Bitirirken
Eğer bu zaman kadar iyi bir etki yaratabilmişseniz, iyi bir notla oradan ayrılabileceğinizden emin olun. Teşekkür edin, tanıştığınıza memnun olduğunuzu söyleyin. Başvurduğunuz pozisyonla ilgili kararın ne zaman belli olacağını da sorabilirsiniz.


İş görüşmesi hataları
İş görüşmesi iş arama sürecinin kritik bir adımıdır. Robert Half International şirketi şirkette çalışan müdürlere son zamanlarda iş görüşmesinde meydana gelen en alışılmadık olayları sormuş. Sonuçlar iş arayanlar için ilk izlenimin ne kadar önemli olduğunu açığa çıkarıyor. Müdürlere “Şimdiye kadar iş görüşmesinde olduğunu duyduğunuz en sıra dışı şey neydi?” diye sorulmuş. İşte bazı cevaplar: Görüşmede adaylara önceki işinde müşterilerle ilişkisini sorulduğunda, bir aday “Zorluk çıkaran müşterileri sevmem” yanıtını vermiş. Yine başka bir adaya eğitim hayatıyla ilgili bilgiler sorulduğunda, “Benim ihtiyacım yok, ben hayat okulundan mezunum” yanıtını vermiş.

Bazen de adayların yaptıkları hareketler, kelimelerden daha fazla şey ifade ediyor. Örneğin, resepsiyonda bekleyen bir aday cebinden bir cips çıkarıp yemeye başladığı iş görüşmesi yapacak olan kişi onu selamlayınca da, aday cipse bulaşmış olan elini karşısındaki kişiye tokalaşmak için uzattığı anlatılanlar arasında yer alıyor

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hakan_oz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI?

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve İş Görüşmeleri İŞ GÖRÜŞMESİNDE KENDİNİ NASIL SUNMALI? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş arama sürecinde birçok şey değişmiş olsa da değişmeyen şeyler de var. Bunlardan biri iş görüşmesinde kendinizi nasıl sunduğunuz. Beden dilinizi nasıl kullandığınızdan kurduğunuz cümlelere, görüşme öncesi yapacağınız hazırlıktan giyinişinize kadar birçok faktör sunumunuzu etkiliyor. İş arama sürecinde birçok şey ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Görüşmeleri telkin cd indir izle İstanbul İş Görüşmeleri nerededir kimdir İş Görüşmeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Görüşmeleri hipnoz İş Görüşmeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Görüşmeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Görüşmeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.