Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > İş Görüşmeleri

Uyarılar

İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve İş Görüşmeleri İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş teklifi almanızı sağlayacak tek şey işveren ile yapacağınız görüşme. Bir işi almanın bir anahtarı varsa, o da görüşmedir. En önemli olan, sizi işe alacak kişiyi etkilemek. Görüşmede, işverenin sizi detaylı tanıyabilmesi; mesleki ve kişisel özelliklerinizi anlayabilmesi; iş tanımı, çalışılacak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Görüşmeleri telkin cd indir izle İstanbul İş Görüşmeleri nerededir kimdir İş Görüşmeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Görüşmeleri hipnoz İş Görüşmeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Görüşmeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Görüşmeleri kuantum düşünce kitap haberi

İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2007, 06:53 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz

İş teklifi almanızı sağlayacak tek şey işveren ile yapacağınız görüşme. Bir işi almanın bir anahtarı varsa, o da görüşmedir. En önemli olan, sizi işe alacak kişiyi etkilemek. Görüşmede, işverenin sizi detaylı tanıyabilmesi; mesleki ve kişisel özelliklerinizi anlayabilmesi; iş tanımı, çalışılacak yer, firmanın potansiyeli, faaliyetleri ve geleceği hakkında daha fazla bilgi edinebilmeniz için bilgi alışverişinde bulunursunuz. İyi bir bilgi alışverişinin gerçekleşmemesi halinde aday ve işveren ileride büyük sorunlarla karşılaşabiliyor. Her görüşme, işi isteyen kişi kadar görüşmeyi yapan kişi için de stresli bir tecrübedir. Uzmanlar görüşmede başarılı olmanın ilk şartının heyecanın önlenmesi olduğu görüşünü ileri sürüyorlar.

Görüşme öncesinde, sırasında ve sonrasında yapmanız ve yapmamanız gerekenler hakkında bir sürü ipuçları ve teknikler var. Ancak, bunların hepsini uygulamaya, daha doğrusu hepsini aklınızda tutmaya kalkarsanız, bu kadar bilginin altında ezilirsiniz. O yüzden, burada anlatılanları kesinlikle bilmeniz ve uygulamanız gereken bilgiler olarak değil, sadece tavsiye olarak alın ve kendinize uyarlayın.

Görüşmede karşılaşabileceğiniz sorular

Mülakatta yöneltilen soru ile aslında sizden istenen şeyin ne olduğunu biliyor musunuz? Soruları doğru anlamak çok önemli. Tabi ki her görüşme kendine özel, o nedenle işverenin hoşuna gidecek cevapları bir yerlerde okuyup ezberlemenin pek anlamı yok. En doğrusu, önerileri de göz önüne alarak, kendi gerçeklerinize uygun bir hazırlık yapmak. İşte kendi cevaplarınızı hazırlamada yol gösterebilecek sorular…

Soru: Beş yıl sonra iş hayatında kendinizi nerede görüyorsunuz?
Niyet: Kariyerinizin henüz başındaysanız, işveren neyi amaçladığınızı ve nereye yönelmek istediğinizi anlamaya çalışır. Birkaç yıllık deneyiminiz varsa, şirketin ihtiyaçlarına ne kadar cevap verebildiğinizi görmek ister.
Ne yapmalı: Planlarınızın ne kadarını onlarla paylaşacağınıza karar verin. “5 yıl sonra sizin yerinizde olmak istiyorum” gibi bir cevap size görüşmenin olumsuz sonucunu garantileyebilir! Günümüzde tam olarak bu cevabı veren çok sayıda kişi var. En iyisi, kendi alanınızda deneyim kazanıp yükselmekle ilgili bir hedeften bahsetmek olabilir.

Soru: İş hayatında alışılmışın dışında bir durumla karşılaştınız mı?
Niyet: İşte, yaratıcılığınızı ve inisiyatif kullanabilme yetinizi öğrenmenin yollarından biri… İşveren sadece yaratıcı bir fikrinizi değil, aynı zamanda o durumla nasıl başa çıktığınızı öğrenmek ister.
Ne yapmalı: Vereceğiniz cevabın başvurduğunuz işle ilgili olmasına dikkat edin. Yaratıcılığınızı ne ölçüde kullandığınızı belirtin.

Soru: En beğenmediğiniz yanınız hangisi?
Niyet: Zayıf yanlarınızı öğrenmek.
Ne yapmalı: Çok fazla çalıştığınızı ya da mükemmeliyetçi olduğunuzu söylemeyin, bu cevaplar artık klişe oldu. Güçlendirmeye gayret ettiğiniz bir özelliğinizden bahsedebilirsiniz.

Soru: Şimdiye kadarki en büyük başarınız nedir?
Niyet: İşte en kritik sorulardan biri. Görüşmeci önemli bir sorunu nasıl hallettiğinizi duymak ister.
Ne yapmalı: Net ve anlaşılır bir örnek vermek gerekiyor. Detay da vermeniz istenebilir; hazırlığınızı ona göre yapın. Karşı tarafa tüm aşamalardan, bu sırada önünüze çıkan engellerden ve bunları nasıl çözdüğünüzden bahsedin. Sizi heyecanlandıran, gururlandıran kısmın ne olduğunu da görüşmeciyle paylaşabilirsiniz. Olumlu duygunuzu da eklemek, karşı tarafın anlattıklarınızı gözünde canlandırmasına yardım edecektir.

Soru: Bizim için diğer adayların yapamayacağı ne yapabilirsiniz?
Niyet: Bazı sorular diğerlerinden daha önemlidir. Bu da onlardan biri. “Sizi niye işe alalım?” sorusunun bir başka şeklidir.
Ne yapmalı: Bu soruda iki nüans bulunuyor. İlki kendinizi diğer adaylarla karşılaştırmanızı istiyor – imkansız olmasa da zor bir iş. Daha önemlisi, görüşmeci sizden neden özel olduğunuzu göstermenizi istiyor. Cevabınız, özellikle iş ile ilgili olan tüm özelliklerinizi içermeli. Ne sunacağınızı dikkate alın: iş ile direkt ilgili tecrübeleriniz; uzmanlık bilgisi; ilgili durumsal uzmanlık ve deneyim (büyüme, değişim, dönüşüm, başlangıç); yetenekler; bağlantılar; mesleğe veya işinize karşı kanıtlanmış bağlılık ve heves; gelecek potansiyeli. Adaylığınızı en iyi destekleyen ve özetleyen sebepleri, her sebep için desteklenmiş kanıt ile birlikte kategorilere ayırarak listeleyin ve mantıksal sıraya koyun. Bir çok nokta, daha sonra, eklenecek bilgilerle desteklenmeli.

Soru: Şu anki işinizi niye bırakmak istiyorsunuz?
Niyet: 6 ay sonra işi bırakmayacağınızdan ve yeni işinizden tatmin olacağınızdan emin olmak isteniyor.
Ne yapmalı: Kendi şartlarınızda bir iş arıyor olmak pazardaki değerinizi artırır. Son derece emin olduğunuz bir cevap hazırlayın. Uyumdan, kişisel konulardan veya yeni hedeflerden bahsedin. Hedefleriniz ve yeni bir işe hazır olmanız genellikle güvenli sebeplerdir. Kişisel istekleriniz yerine işverene sağlayacağınız faydaları vurgulamaya özen gösterin. Dikkatli ilerleyin. Eski veya şimdiki patronunuzu kötülemek ve kendinizi zayıf bir duruma düşürmek istemezsiniz. “Aslında, yaptığım işten memnunum. Fakat şu sıralar yeni fırsatlar için gözümü açık tutuyorum. Bırakmak istemiyorum ama iyi bir fırsat elime geçerse bunu değerlendiririm. Bu fırsat da belirlediğim kriterlere uyuyor.” diyebilirsiniz.

Soru: Şu anda hangi kitabı okuyorsunuz?
Niyet: Görüşmeci, entellektüel birikiminiz, ilgi alanlarınız veya sektörle ne kadar ilgili olduğunuzu öğrenmeye çalışıyor.
Ne yapmalı: Ortama ve duruma uyan birşeyleri okuduğunuzdan bahsedin. Satış için satış, İK için kişisel gelişim kitaplarından bahsedin. Kitabın içeriğinden ve sizin düşüncelerinizden konuşmaya hazırlıklı olun.

Soru: Kendinizden bahseder misiniz?
Niyet: Kendinizi ne kadar tanıdığınız ve bundan bahsederken nasıl bir tutum sergilediğiniz görülmek isteniyor.
Ne yapmalı: İşte görüşmede karşılaşacağınız en zor soru. “Bana kendinizden bahseder misiniz?”, “Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz 3 özelliğiniz nedir?” gibi soruların cevabını önceden hazırlayın. Bunu size değil de çevrenizdeki insanlara sormaları gerektiğini düşünseniz de, cevap vermek zorundasınız. Doğru cevabı vermenin yanında, o cevabı nasıl vereceğiniz de önemli. “Çok çalışkan biriyim.” yerine “Verilen görevi bitirmek için ne gerekiyorsa yaparım. Günde 15 saat çalışmam gerekse bile.” demek daha açık ve etkileyici olacaktır.

Soru: Ücret konusunda beklentiniz nedir?
Niyet: Burada niyet oldukça açık. Sizin beklentiniz ile şirketin verebileceğinin uygunluğu görülmek isteniyor.

Ne yapmalı: Görüşmeye gitmeden önce, aday olduğunuz pozisyon için genel ücret düzeyini araştırın ki, sıra parayı konuşmaya geldiğinde bilginiz olsun. Araştırmadıysanız, varsa en az önceki işinizde aldığınız ücreti veya biraz üstünü söyleyebilirsiniz. Tabii önceki işinizdeki pozisyonunuz ile başvurduğunuz pozisyonu karşılaştırarak bir karar vermeniz gerekiyor. Hiçbir fikriniz yok ise, onların bu konuda ne aralıkta bir ücret düşündüğünü sorabilirsiniz. Cevap alamazsanız, o pozisyon için ücretin ne olabileceğini tahmin etmeye çalışın. Kenidinize bir değer biçmeniz gerektiğinden, ne olursa olsun bir rakam söyleyin ki, karşınızdakiler de sizin değerli olduğunuzu hissetsin. “Farketmez” ya da “Ne olursa” gibi ifadelerden kaçının.

Gitmenden ÖnceGörüşmeye gitmeden önce yapmanız gerekenler:

- Görüşme günü yorgun olmamalı, hatta zinde olmalısınız.
- Mutlaka şirket hakkında bilgi toplayın.
- Gideceğiniz yerin adresini kesinlikle alın ve oraya nasıl gideceğinizi bilin.
- Giyiminize özen gösterin. Saçınız düzgün, elleriniz ve yüzünüz temiz olmalı.
- Sorulması muhtemel soruların cevaplarını hazırlayın ve prova yapın.
- Görüşme yerine en az 10 dakika erken gidin.
- Gerekli belgeleri kontrol edin.
- Görüşmeye gitmeden önce, o pozisyon için genel ücret düzeyini araştırın.
- Sıra size geldiğinde soracaklarınızı önceden hazırlayın.

Ne Giymeli

Ne giymeli- Eğer sizi işe almayacaklarsa, buna ilk 10 saniyede karar verirler ve ne giydiğinizin hiç önemi olmaz. Ama sizi almaya karar vermeleri 10 saniyeden çok daha uzun sürer. Ne giydiğiniz o 10 saniyeden sonra önem taşır.
- Görüşmeye giderken bir profesyonel gibi giyinmelisiniz.
- Başvurduğunuz işin giyim kültürünü öğrenin. Her sektörde giyim tarzı farklıdır.
- Teknik bir pozisyon için başvuruyorsanız, takım elbise giymenize gerek yok. Bir gömlek ve kot haricinde bir pantolon giyebilirsiniz.
- Finans sektöründeki bir işe başvuruyorsanız, son derece özenli ve ciddi giyinmelisiniz.
- Devlete başvuruyorsanız koyu renkleri tercih etmelisiniz.
- Satış işine başvuruyorsanız, satacağınız ürüne göre giyinmelisiniz. Ancak ürün ne olursa olsun, temiz ve bakımlı olmayı unutmayın.
- Piercing veya - erkekler için - küpe taşıyorsanız, görüşmeye giderken çıkarmalısınız.

Görüşmede dikkat etmeniz gerekenler

DikkatGörüşmede tanışma, adayın özgeçmişini özetlemesi, özgeçmişte yeterince açık olmayan yerlerin açıklanması, iş için gereken özelliklerden bahsedilmesi, ücret, sosyal imkanlar, çalışma biçiminin detaylı görüşülmesi ve işe alma süreci hakkında bilgi verilmesi yer alır. Öncelikle, görüşmede rahat olun. Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen bu kadar çok bilgiye sıkı sıkıya bağlı kalmayın. Bunlar aklınızda olsun tabi ki, ama en önemlisi doğal olmak. Yoksa bu bilgileri ve teknikleri tamamiyle uyguladığınızda kesinlikle başarıya ulaşacağınızı düşünürken, kendiniz olmaktan uzaklaşıp işi kaçırabilirsiniz.

- Gereğinden fazla konuşmayın.
- Güçlü yönlerinize odaklanın ve onların üzerinde durun.
- Konuşmanıza dikkat edin! “Şey… ımm… ya… işte…” gibi ifadeler görüşmecinin en son duymak isteyeceği sözler.
- Hobilerinizden bahsetmek, hem stresten kurtulmak hem de görüşmecinizi etkilemek için iyi bir yol olabilir.
- Firmaya ve pozisyona yönelik özel sorular sorun.
- Gülmeyi asla unutmayın.
- Dik ve canlı durun.
- Göz teması kurmayı asla unutmayın.
- Kollarınızı birbirine dolamayın.
- Reddedilme korkusunu yenin.
- Söyleyeceklerinizi ve cevaplarınızı bir yere yazın.

Görüşmeden sonra

Görüşmeden Sonra- Başvuru takibinin en etkili ve istenen yolu e-postadır. Görüşmeciler her adayla telefonda konuşamayacakları için e-postayı tercih eder. Ancak e-posta ile ulaşamıyorsanız veya telefonla iletişim isteniyorsa telefonu kullanabilirsiniz. Telefonla da ulaşamıyorsanız, fazla zorlamanın gereği yok.
- Tek bir işe başvurduktan sonra oturup haber beklemek yerine diğer iş fırsatlarını kollayın. Reddedilme korkusunu yenin.

Kaynak : yenibiris

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve İş Görüşmeleri İş Görüşmesine Giderken Dikkat Edecekleriniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İş teklifi almanızı sağlayacak tek şey işveren ile yapacağınız görüşme. Bir işi almanın bir anahtarı varsa, o da görüşmedir. En önemli olan, sizi işe alacak kişiyi etkilemek. Görüşmede, işverenin sizi detaylı tanıyabilmesi; mesleki ve kişisel özelliklerinizi anlayabilmesi; iş tanımı, çalışılacak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Görüşmeleri telkin cd indir izle İstanbul İş Görüşmeleri nerededir kimdir İş Görüşmeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Görüşmeleri hipnoz İş Görüşmeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Görüşmeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Görüşmeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.