Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular

Uyarılar

Gizemli Konular Mistik Cd'ler

bilgi kitabından

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular bilgi kitabından Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşağıdaki cümleler Bilgi Kitabı 4. Cilt ( 55. Fasikül ve Özel Ek 1-7 ) den aynen alınmıştır. *Evrensel Bütünlüğün değişmez bir temeli olan 18 Sistem Yasaları, tüm Bütünlüklerde tatbik edilen bir Sistemdir. Bu Sistem, Altın Medeniyet Sakinlerinin Yansıma Sistemleri ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi

bilgi kitabından

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2008, 07:54 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart bilgi kitabından

Aşağıdaki cümleler Bilgi Kitabı 4. Cilt ( 55. Fasikül ve Özel Ek 1-7 ) den aynen alınmıştır.

*Evrensel Bütünlüğün değişmez bir temeli olan 18 Sistem Yasaları, tüm Bütünlüklerde tatbik edilen bir Sistemdir. Bu Sistem, Altın Medeniyet Sakinlerinin Yansıma Sistemleri ile müşterek devreye oturttuğu, Evrensel bir Çalışma Düzenidir. Bugüne kadar yaşanmış tüm Zamanlarda, her şeyde ve her çalışma Düzeninde tatbik sahası bulan 18 Yansıma Şebekeleri, hee Yeni Düzen Misyonluklarının vazgeçilmez bir
Kuralıdır. (Fas.55-Sh.795)

*Yarınların mükemmel Dünya Devleti, aynı Bilinç Bütünlüğünü paylaşacak, Federatif Bütünlüklerden oluşacaktır. Bu Bütünlükler de, Kantonlarla idare edilecek Demokratik bir Düzeni devreye alarak, Mutlu İnsanların yaşayacağı, Mutlu bir Dünya Devletini kuracaktır. (Fas.55-Sh.796)

*Bilgi Kitabının Fasiküllerinin dağıtımında herhangi normal bir günde verilen Fasikül, Fasikülü alan Dostun Aurasını direkt Realiteye bağlar. Ve oradaki Arşivi açılarak, Hızlı Evrim Programına alınır ( Yaşanacak Müspet ve Menfi olaylar, o Şahsın Karması ve Evrimi ile alâkalı bir Olgudur ).18 Bütünlük içinde Bilinçli Görev Gününde verilen Fasiküller ise, Fasikülü alanın Aurasını Sizin Auranıza bağlar. Ve o Dost, Sizin Düşünce Yansıma Sisteminize fişlenir. Bu yol ile Sizin Müspet veya Menfi Düşünceleriniz de o Dosta Yansımış olur. (Fas.55-Sh.796)

*1 - Şu an 18 Bütünlüklerden istenilen, BİLGİ KİTABI Misyonluğudur. Ve bu Bütünlük, Bilgi Kitabı Manyetik Aurasını oluşturmak ile yükümlüdür. (Fas.55-Sh.797)

*Evrensel Bütünlükte kurulmuş olan tüm Sistemler, bir Anayasaya tâbidir ve bu Yasalar hiçbir şekilde, Görüşler ve İstekler doğrultusunda değiştirilemez. Bu 18 Sistemler Yasalarının Temel Kurallarından biridir. (Fas.55-Sh.800)

*Bu İlk 18 tane 18 Bütünlük, BETA NOVA'da kurulacak çalışma Nizamında, Mevlânamıza bağlı olarak, Kozmos Federal Bütünlüğünde bir Yansıma Merkezi oluşturacaklardır. Ancak şu an Dünya Planetinde Tek Görevleri, BİLGİ KİTABI MİSYONLUĞU'dur. (Fas.55-Sh.801)

*1989 Dünya Yılından sonra, 1000 Yıllık Evrimi 1 Ay gibi kısa bir Zamanda devreye alan İnsanlığın bu Programı, 1997 Dünya Yılına kadar devam edecektir.Bu Tarihten 2005 Dünya Yılına kadar geçen Zamanda, 1000 Yıllık Evrim 1 Gün gibi çok daha kısa bir Zamanda elde edilecektir.
2005 - 2013 arası İnsanlık artık Her Saatte Evrime tâbidir. Bu Tarihten sonra ise, Her Nefeste, Her An ve Her Saniye atılacak Her Adım, bir Evrim Planını devreye alacaktır. (Fas.55-Sh.803)

*Ancak Kurtuluş Planının Son İmtihanı tamamen BİLGİ KİTABI'na bağlıdır. Çünkü bu Kitap, RABBİN İnsanlığa direkt olarak sunduğu İlk ve Son ÇAĞRISI'dır. Ancak bu Dönemde, bu Yolda Hizmet verenler O'nun Boyutuna girmeye Hak Kazanacaklardır. Bilgi Kitabı Birleşik Alanına Hizmet veren tüm Bilinçler arasında yapılacak Seçimler ile, ALLAH'ın İnsan Gürzünün Çekirdeğini oluşturacak Dünyaya girebilme Müsaadeleri
verilecektir. (Fas.55-Sh.804)

*5 - Aynı Gaye uğrunda 18 kişinin bir araya gelmesi, Evrensel bir İbadettir. (Fas.55-Sh.812)

*17 - Bu İnsani Bütünlük, Sevecen - Sabırlı - Hoşgörülü - Affedici - Düşmanı bile Baş Tacı yapabilecek, kendisi dahil hiç kimse hakkında ters bir Düşünce taşımayacak bir Bütünlük olacaktır. (Fas.55-Sh.813)

*23 - Bu Çalışma Nizamı, Bireysel değil, Evrensel bir Yansıyıştır. 24 - Bireysel Yansıyışlar, Kurtuluş Boyutuna kadardır. Evrensel Yansıyışlar ise Kurtuluştan öteye olan ulaşımları ve Auraları oluşturmaktadır. (Fas.55-Sh.814)

*Sizlere verilen 18 Çalışma Nizamları, Evrensel Bütünlüğün çok İleri Planlarını kapsayan bir çalışma Düzenidir. Bu yolda yapılan bütün Çabalar, İleri Planların Bonservisidir. Planetinizde Bilgi Kitabı doğrultusunda yapılan tüm çalışmalar ile, İnsanlığa BETA Gürzünün İlk Çekirdeğini oluşturacak Dünyaya girebilme Müsaadeleri verilecektir. (Fas.55-Sh.815)

*Bilgi Kitabı Manyetik Aurası, İnsanı ve İnsanlığı Seven, birbirini İtmeyen, Yardımlaşmayı ve Paylaşmayı Özden bilen İnsani Bilinçlerin, Bilgi Kitabı doğrultusunda yapacakları çalışmalar ile oluşacaktır. Oluşturulmasına çalışılan bu Auralar ile, Kâinatlar Nizamlarına Yansımalar yapılarak, istenilen Evrensel Bütünlüğe bu yol ile ulaşılacaktır. (Fas.55-Sh.815)

*12 - ( 18 ) Bütünlüğe talip olmak, İnsani bir Sorumuluktur. Burada ALLAH'ın Huzuruna Kabul İmtihanlarına rıza gösterip, Özden Akit verilir. (Fas.55-Sh.816)

*20 - Bu Çalışma Nizamında hiçbir zorlama, mecburiyet, empoze yoktur. Sistemin arzu ettiği çalışma doğrultusunda hareket etmeyi kabullenen herkes ( 18 ) Bütünlükte çalışabilir. (Fas.55-Sh.817)

*33 - Bu Bilgi Kitabı Birleşik Alanı, Üç Kozmik Çağ boyu oluşacak, ancak ondan sonra Kâinatlar Nizamına Yansıma Programı ele alınacaktır. (Fas.55-Sh.818)

*Şu an Kitabın Yazım işine daha önce başlayıp, halen Kitabını tamamlamayanlara 2000 Yılının Şubat Ayının sonuna kadar Hak tanınmaktadır. (Ek.1-Sh.821)

*Şu an Defterini yazan her Birey, KARMA'dan Muaftır. Bu yol ile Birey, Direkt Kurtuluş Planına alınarak, Ailesi ona hediye edilmektedir. Fasikülü okuyup yazamayanlar, KARMA'larını tamamlamak ile yükümlüdürler. (Ek.1-Sh.822)

*Bu arada hiçbir Grup ile Bağlantısı olmayan veya başka Gruplarda olup da bir başına Bilgi Kitabını Defterine yazan Dostlar, sadece Kurtuluş Planında Aile Programlarını devreye almaktadırlar. Onlar direkt Bilgi Kitabı Misyonluklarında çalışmadıkları için, Evrimlerine göre girebilecekleri Boyutlara, Aileleri ile beraber kabul göreceklerdir ( 18 Çalışma Bütünlükleri
Bilgi Kitabı Misyonluğudur. Ancak verilen Öneriler doğrultusunda hareket edildiği taktirde ) (Ek.1-Sh.823)

*Her şeyin bir başlangıcı vardır. Ancak bu başlangıç, hiçbir zaman Tek olarak devreye girmemiştir. Varoluş Programlarına göre her şey, ( ÜÇÜN BİRE - BİRİN ÜÇE ) Yansıması ile devreye girmektedir. (Ek.1-Sh.824)

*Sizlere bugüne kadar ALLAH Simgesi ile tanıttığımız ( O ) ise, ALLAH Boyutuna Evrim sonucu ulaşmış ve o Boyutu Denetimi altına alarak Sistemini kurmuş ve Yasalarını oluşturmuş olan İlk Çekirdekten Var olan İlk Yaradan'dır. (Ek.1-Sh.825)

*Doğal Gürzün oluşumundan sonra, 3 Milyon Yapay Gürz Bütünlüğü ile, Ulu Gücün Düşünce Okyanusunda oluşan Potansiyel sonucu, Size daha önceki Mesajda bahsedilen 3 YARADAN, Hakiki Görev Boyutlarının Hâkimleri olmuşlardır. (Ek.1-Sh.825)

*Ancak bundan sonra, ALLAH Sistemini kurmuş, KÂDİR - İ MUTLAK Yasalarını kurarak, Ulu Gücün Düşünce Okyanusunu Denetimi altına almış ve YARADAN da daha birçok Gürzleri devreye alarak, Milyonlarca Gürz ile Düşünce Okyanusunun Potansiyelini genişletmiştir. HAK ise, KÜRZ Sisteminin tüm denetiminde direkt ATLANTA Yasalarını devreye alarak, Mükemmel bir Bütünlüğün Oluşumuna yardımcı olmuştur.
Kâdir - i Mutlak Yasaları, bu Yasalardan kaynaklanarak Özel bir şekilde her Boyutun Bilincine paralel olarak hazırlanmıştır. (Ek.1-Sh.825)

*Kitap Planetinizde değişik Dillere tercüme edildiği zaman dahi, İlk Orijinalinin Frekansı aynen bu Teknik ile yansıtılacaktır. Kitabın Yazım Tekniği ayrı, Frekans Tekniği ayrıdır. (Ek.2-Sh.829)

*Meleklerin Diyarı, Ilâhi Planın Direkt Önerilerinin verildiği bir Odaktır. Kutsal Işık ise, Kutsal Boyutların Önerilerinin verildiği Tek Yansıtıcı Merkezdir. Bu Merkezden Direkt Dini Bilinçler Denetimdedir.Bu Mekanizma bir Geçiş Barajını ayarlayan Özel bir Odaktır. Kutsal Işık, İlâhi Planın Denetimci bir Mekanizmasıdır. Ve bu Denetimden geçenler, Ilâhi Plana kabul edilerek, daha Ileri Boyutların Dinler ötesi Bilgilerini almaya Hak kazanırlar. Bütün Sistem bu Mekanizmanın Denetiminde, büyük bir Seçim Görevindedir. (Ek.2-Sh.831)

*Şu an Dünya Planetinde kullanmış olduğunuz tüm hesaplar, hiçbir zaman Boyut ötesi hesaplar ile kıyaslanamaz ve hesaplanamaz. (Ek.2-Sh.832)

*Her Boyutan Frekans Katmanlarına göre değer Birimleri, rakamlara göre değişmektedir. Meselâ Sizin Boyutunuzda 2 x 2 = 4 olan hesap, değişik bir Boyutta 4'ün karesi olarak alınır. Ve buradaki değer Birimi 16'dır. Diğer bir Boyutta bu 16 rakamının üstüne 2 eklenir, buradaki 2 x 2 değeri 18 olarak bilinir. Bir diğer Boyutta 2 tane 7 bir Bütünü teşkil ederek, buradaki 2 rakamı 14 değer taşır. Bilgi Kitabında Dünyevi Görüşlerinize göre değerlendirdiğiniz hesap hataları Bilginin verildiği Frekans Katmanlarına göre diğer kazandığından Size hata gibi gelmektedir. (Ek.2-Sh.832)

*Şu an İnsanlığın yaşadığı bütün Olaylar, Planetinizin Doğal yoldan girmiş olduğu Boyutların tesir sahalarının Etki ve Tepkilerinden doğan Reaksiyonlardır. Ve bu Reaksiyonlar herkesin Disket Kaydından kayda alınarak Özel Arşivlerine fişlenmektedir. (Ek.2-Sh.833)

*Her Açılan Şuur, hem Kendi Boyutundan, hem de Realiteden rahatlıkla Bilgi alabilir. Ancak yine tekrarlayalım, Gaye Bilgi almak değil, istenilen Ortama Bilinçli bir şekilde Fiili Hizmettir. Bu Dönemde her Bilinç Kendinden sorumludur. Herkes Evrimine göre Olgun bir Başaktır. Ancak Yüce Mekanizma bu yolda Olgunluklarını gizleyenler ile Müşterek hizmettedir. (Ek.2-Sh.834)

*Evrensel Bütünlükten Planetinize tatbik edilen tüm çalışma Nizamlarından bir Randıman alınamadığı taktirde,Sistem derhal Önerileri değiştirerek daha Olumlu yolda çalışm Bütünlüklerinin oluşturacağı Düzenleri devreye almak ile yükümlüdür. (Ek.2-Sh.837)

*Bir Auranın oluşumunda İlk Faktör Sevgi Bütünlüğü, İkinci Faktör Bireylerin Bireylere Saygısı, Üçüncü Faktör ise, Görev Bilincidir. Bu Bilinçlerden yoksun olan Bütünlükler, kendilerine Merkez Sizsiniz denilmiş olsa dahi,
Onlar Evrensel Bütünlükten Kendilerine daha önce tanınmış olan bu haktan yoksun bırakılırlar. (Ek.2-Sh.838)

*Vulom, Elektrrmanyetik Çekim Güç Alanıdır. Vulom Alanı birçok Merkezi Bütünlüklerin Birleştiği bir Çekim Güç Alanıdır. Buradaki Enerji Değişim sahalarından daha İleri Sistemlere rahatlıkla gidilmektedir. (Ek.2-Sh.838)

*Arş, bir İnsan Bilincinin ulaştığı o anki Son Boyuttur. Her İnsan Dünya ile kendi Bilinç Katmanı arasında oluşturduğu tesir sahasına girdiği zaman, onun Bilinç Bütünlüğünün ulaştığı Son Sınıra ARŞ denir. (Ek.2-Sh.838)

*Mekanik Sistem, Rabsal Plana bağlı olarak çalışan Galaksiler ötesi bir Denetim Mekanizmasıdır. Kaba Madde Formunda Bütünleşmiş olan tüm Bütünlükler, Mekanik Sisteme bağlıdır. (Ek.2-Sh.839)

*Yüce Manâ Âlemlerinde bulunan bütün Özler Evrim yapmış Bütünlüklerdir. İlk Varoluşta Özler aynı Güçten bir Bütündür. Yani hepsi eşdeğer bir Güçtür. (Ek.3-Sh.841)

*Ancak Çalışma fonksiyonları aynen Doğal Gürzün Hiyerarşik Bütünlüğüne bağlı olarak hareket etmek ile yükümlüdür. Bu neden ile Doğal Gürze, Evrensel Bütünlükte " Tanrılar Gürzü " de denilmektedir. (Ek.3-Sh.843)

*Yüce Âlem hiçbir zaman Hakikâti Kullarına Direkt olarak bildirmez. Bu bir Sistemdir. Bu yol ile herkes söylenen Sözlerin içinden Kendi Bilinç Ölçülerine göre değerlendirmeye gidecektir. İşte bu yüzden BİLGİ KİTABI, İnsanlığın Yoluna bir Işık tutmak için Planetinize Rehber Kitap olarak hediye edilmiştir. (Ek.3-Sh.845)

*Sorunlar, Sorunların içindedir. Hiçbir şeyde zorlama yoktur. Semaların Gücünüi ötesindeki Yüce Boyutlara geçmek için, önce Dini Sakız etmek gerektir. Ancak o Sakız ağızda fazla çiğnenir ise, Acır ve Ağzın Tadı bozulur. (Ek.3-Sh.846)

*BİLGİ KİTABI'nın İlk Fasikülünün Okunması ile Direkt Sisteme fişlenen Birey, Sistemin Aurasına alınarak, Sistemden yardım görür. Ve Bilinç Düzeyine göre Kozmik Tesirleri alarak, Bilinç Aşamalarını sarsılmadan yapar. Sistem ile İrtibata girmeyen Bireyler, Kendi Düşünce Güçleri ile Gökleri delme zorundadırlar. 21. Yüzyılda bu Program devreye alınacaktır. Ancak 22. Yüzyılda bu Program da devreden kaldırılacak, Direkt Yaşama Programları devreye alınarak İbretler yaşanacaktır. (Ek.3-Sh.847)

*Kitabın her kelimesi Bilinç Yorumlarına göre değişik manâlar taşır. Bu yol ile Evrensel Dinamonuz olan Beyin Jeneratörünüz çalıştırılır. Bu Jeneratörün Yakıtı kelimelerdir ve o kelimelerin taşıdığı Frekanslardır.
Hangi Boyutun Frekansından Bilinçlenirseniz, ancak o Boyutun Şifrelerini çözebilirsiniz. Nizamın Şuuruna Ulaşıldığı taktirde, Bütünün içindeki Evrensel Replikleri kolaylık ile çözebilirsiniz. (Ek.4-Sh.851)

*Bilgi Kitabının her Harfi, her Satırı ve her Kelimesi bir Bütünsel Frekanstır. Ve bu Frekans, Koruyucu bir Auradır. Bu neden ile bu Kitap, Bölünmez bir Bütündür. (Ek.4-Sh.852)

*Sistem bir Bilinci Denetime alıp, Otomatizmaya bağladığı andan itibaren Normal bir Bilinç, Bir Dünya Yılı içinde Evrim yapabilecek Kapasitededir. (Ek.4-Sh.852)

*Sanat dahil her Boyutun 9 Katmanından İlk 7 Katmanı Tesirlere tâbidir. Diğer 2 Katmanı Özün Yansımasıdır. Bu şekilde her Boyutun 9 Katmanı her zaman ve her Dönemde İnsanlığa hizmettedir. Bu Boyutların 7 Katmanı Yetiştirici Katmanlardır. 8 ve 9. Katmanlar ise Ulaştırıcı Boyutlardır. OMEGA içi 7 Katman, İnsanlığı Nizamın Şuuruna hazırlar. 8 ve 9. Katmanları ise, Bilince Ulaştırır. (Ek.4-Sh.856)

*Teknolojik Boyut ALLAH'ın Sistemini bugüne kadar tüm Kâinatlar Nizamına Yansıtan bir Hiyerarşik Düzendir. Bu Boyut, Toplum Bilincine paralel olarak Bilgileri aktardığı için, kendi Bütünlüğünü zamanı gelmeden İnsanlığa açmamıştır. (Ek.4-Sh.857)

*Bir İnsan Hakiki Boyutunu bulamadığı taktirde, herhangi bir Boyut onu Hükmü altına alarak bir Maşa gibi kullanır. Bu kullanışlar, daha ziyade Dini Auraların Manyetik Alanından çıkamamışlarda görülür. (Ek.4-Sh.859)

*Kendine Hâkimiyet, başkalarına kafa tutmak veya Bildiği yolda gitmek demek değildir. Yüklendiği Mesuliyetin İdrakine vararak, ne yapma Bilincini Kendi Öz Benliği ile Bütünleştirebilmektir. (Ek.4-Sh.859)

*Ceninin Özü Embriyondur. Bu Embriyon, Sizi Var eden bir Özgüç Kompitur Programıdır. Planetinize transfer edilen Embriyon Enerjisi, daima Evrimini yaptığı en Son Boyutta Programlanır.Embriyon Enerjisi, Anne tarlasına ekilince Programını açar. Ve Öz Gen devreye girer.Bu Öz Gen, Anne + Baba Genleri ile Birleşerek Cenini meydana getirir ( Kutsal Kitapta, Ben Sizi bir Kan pıhtısından yarattım, denilmesi budur ). (Ek.4-Sh.860)

*Bıngıldak, Bebeğin Kozmikleri çekebilmesi için muayyen bir süre kapanmaz. ( Beynin Kozmik Çekim Güç Alanı ) devreye girdikten sonra kapanmaya başlar. (Ek.4-Sh.861)

*Bilgi Kitabında verilen Bilgilerin detaysız oluşu, henüz Umumi Toplum Bilincinin bu muazzam Bilgi Kaynağının Bilgilerine hazır olmayışından kaynaklanmaktadır. (Ek.4-Sh.864)

*Şu an Altın Çağın Kalemi olarak kaleme alınan Bilgi Kitabının içinde Mevlânamızın Şahsi Düşünceleri doğrultusunda hiçbir Öneri söz konusu değildir. Çünkü Kitap, Bütünün tüm Sistemlerinin Müşterek Önerilerini taşımaktadır. (Ek.5-Sh.865)

*Dünya Planında Evrim geçiren her Bedenlinin Doğumu ile beraber kendi Öz Bilincine bağlanan Özel bir Evrensel Disketi vardır. Ve bu Disket her Nefesinizde, yani her anınızda oluşan Düşüncelerinizi kayda alan bir Düşünce Bankanızdır.
Bu yol ile kotlanmaktasınız. Ve bu neden ile Kutsal Kitaplarınızda Tanrı Size Şah Damarınızdan daha yakındır, denilmiştir. (Ek.5-Sh.866)

*Evrensel Bütünlükte herkesin İlk Varoluşundan o an bulunduğu Boyuta kadar, her Döneme ait Bilgileri Mikroçipler hâlinde Özel Dosyalarında saklanmakradır. Bu Evrensel Arşivlerin kilitlerini sadece Bilgi Kitabının Frekansı açmaktadır. Arşivi açılan Bireyin tüm Yaşam Tabloları incelenir, bu yollar ile İnsanlar Evrimlerine - Bilgilerine ve Ruhsal Kültürlerine paralel olarak Görevlere atanırlar. (Ek.5-Sh.867)

*Bir İnsanın Mükemmelliği, Sorumluluğu ile eşdeğerdir. Sorumsuz bir Varlığın ne kendine, ne İnsanlığa, ne de Evrenlere Saygısı ve Hayrı vardır. Bireyde İlk Sorumluluk ve Saygı, Aile Ocağında ve Yuvada başlamaktadır. Bu neden ile Kutsal Kitaplarda, Cennet Anaların ayağının altındadır, denilmiştir. Bugüne kadar Tanrı Yolunda yapılan tüm İbadetler, Size bu Güzel Hasletleri kazandırabilmek için devreye alınmış çalışma Programlarıdır. Sorumluluğunu kazanmış bir kişide önce Tanrı, sonra da İnsana Saygı ön plandadır. (Ek.5-Sh.868)

*Sevmek ve Affetmek Düşüncesi Dil ve Akıl ile değil de ÖZ ile devreye girdiği zaman Yaşanan İmtihanlar da kolaylaşır. Dünyanızın Yaşam Şartları gün geçtikçe Kaba Bilinçlerin törpülenmesi için ağırlaşacaktır. Bu Kaosun içinden kendilerini kurtaranlar Bizlere geleceklerdir. Bu Zorlu yolda yürürken işte Sizin en büyük yardımcınız Bilgi Kitabı olacaktır. (Ek.5-Sh.871)

*Ve yine Zaman süreçlerinde, bu Alfa Çekirdeği etrafında 6 tane Beta Nova Gürzü oluşturduktan sonra, bugüne kadar Var olmuş her şey silinecek ve yeni baştan yeni bir Oluşum devreye alınacaktır. Bu yol ile yepyeni Kâinatların Temelleri atılacak ve ALTIN BOYUT Medeniyeti yeni baştan kurulacaktır. (Ek.5-Sh.872)

*Bir Varlık hangi Boyuta fişli ise, Evrimini o Boyutta yapmak ile mükelleftir. Sizin Samanyolu Galaksiniz Birinci Güneş Bütünlüğüdür. Bu Bütünlük içinde bulunan Güneş Sisteminizdeki her Varlık, Satürn Evrimini devreye alan bir Programı tamamlamak ile yükümlüdür. (Ek.5-Sh.873)

*Kitabı Yazma yolu ile Biata bağlananlar, Realite Bütünlüğünün Esas Elemanlarıdır. Bilgi Kitabı yolunda, Birleşik İnsanlık Bütünlüğüne Bilinçli olarak hizmet verenler, direkt Akit veren Kadro Elemanlarıdır. (Ek.5-Sh.874)

*Bu Programda, verilen Bilgiler ile Bilinçlerin devamlı uyanık ve hareket hâlinde bulunması için bazı Boyut isimlerinde ve Bilgilerinde bir alttaki Bilgiyi üste, bir üstteki Bilgiyi de alta getirme gibi yer değiştirme Metodları da devreye alınmıştır.
Bu yol ile Bilinçlerin Bilgileri ne derece kavradıkları kontrol edilmektedir. Çünkü Kitap, Bilinçleri ve Evrimleri seçen bir Programa fişlidir. Bu neden ile bu Bilgi Kitabına, Kıyametin Seçici Kitabı da, denilmektedir. (Ek.5-Sh.875)

*Evrim, İnsanoğluna Hakiki bir Kişilik ve Kimlik kazandırmak için zorunlu olan bir Yetiştirme Programıdır. (Ek.5-Sh.876)

*Gürzün içindeki Mini Atomik Bütünlerde yapılan Evrimlerde Tanrısal Evrim yoktur. Burada değişik Teknolojik Aşamalar devrededir.Ancak bu Geçiş Döneminde bu Boyutlardan gelenler, Kim olurlarsa olsunlar, isterler ise kendi Boyutlarının en Üst Düzey Yöneticileri olsunlar, muhakkak Sizin Planetinize gelip Tanrısal Yolda Bilinç kazanmaları ve Tanrısal Enerjiler ile yakın plandan Aşılanmaları, Geçiş İzni almaları için zorunludur. (Ek.5-Sh.877)

*Tanrısal Mini Atomik Bütünlükte Mikro Organizmadan başlayarak Evrimlerini direkt kendi Bütünlüklerinin içinde, İlâhi Bütünlüğün istediği bir şekilde tamamlayanlar, Planetinizdeki değişik Yansıma Boyutlarında Evrime alınırlar. Onlara Bilinmeyenler Öğretilir ve Hakikatler anlatılır. İşte tüm Veliler, Azizler bu yollar ile devreye alınmıştır. Bizlerin Tanrısal Mini Atomik Bütün dediğimiz, şu an içinde bulunduğunuz Bütünlüğünüzde İlâhi Bütünlüğün istediği Evrimi yapamayanlar, Bilinç Düzeylerine göre diğer Mini Atomik Bütünlüklere sevk edilirler. (Ek.5-Sh.878)

*Buraya kadar bahsettiğimiz Ortamlar, Sizin Doğal Gürzünüzün Rahim Boyutunun Evrim Tablosudur. Bir de İkinci Evrenden Var olan demoğullarının Evrimleri vardır ki, onlar da Gürz dışı bir Programa tâbidirler.Ve Yapay Gürzlerde Evrim Programlarını tamamlayarak, Yataydan Dikey bir Tekâmüle geçerler. İşte ALLAH'ın Hakiki Kadrolarını kuranlar bu Dostlardır. (Ek.5-Sh.878)

*Ve Doğal Gürzün Ayıklama Programı 3 Kozmik Çağ boyu içinde tamamlanmış olacaktır. 23. Yüzyılda BETA NOVA Programına alınanlar, Açık Şuur ile Dünya'ya tekrar gelerek, Tanrının 4. Düzeninin Temelini Realite ile birlikte bizzat atacaklardır. (Ek.5-Sh.878)

*Bugüne kadar Eşdeğer Enerji Gücüne sahip, YARADAN olarak adlandırdığımız Noktadan çıkan 3 Damlanın Fonksiyonu, 18 Sistemler Nizamına paralel tüm Çalışmaların Işığında her şeyleri Var etmek ve kendi Sistemlerini bu Var ettikleri Boyutlarda kurmaktır. (Ek.6-Sh.880)

*Doğal Gürzün oluşumu, 18 Sistemler Yasalarının Mutasyon Projesine göre hazırlanmış bir Programıdır. Varoluş Projesinin Yansıma ve Çalışma Nizamında daima Birin Üçe Üçün Bire Yansıma Programı devrededir. (Ek.6-Sh.881)

*Mutasyon Projesinin Tatbikat Programı, her şeyi istenilen Oluşumun Doyumuna ulaşıldıktan sonra Değişime çevirmektir. Bu da 18 Sistemler Yasalarının değişik bir kolundan devreye alınmaktadır. (Ek.6-Sh.881)

*Mutasyon Projesine göre Anti - Maddenin sıkıştırılarak değişimi sonucu, Düşünce Oluşturulmuş ve bu Düşünce Kozmik Beyin ile Bütünleştirilerek bir Bütünsel Beyin Gücü devreye girmiştir. Bu Beyin Gücüne yani Kozmik Beyine ( İLK GÜÇ ) denilmektedir. İlk Güç ( OI dedi Oldu ) Formülüne göre Enerjinin sıkıştırılması neticesi, İlk Kaba Madde olan İKİNCİ EVREN Çekirdeğini Var etmiştir. (Ek.6-Sh.882)

*İkinci Evrende Var edilen İlk Canlılar, ATLANTA Boyutunun Genlerinden Aşı almışlardır. Atlanta Boyutunda Prototip bir Form vardır. Bu Form, bugünkü görünümde olan İnsan Bedeninin Şeklidir. (Ek.6-Sh.883)

*İkinci Evrene en yakın olan ve soğuyarak kışırlaşan İlk Enerji Topu, şu an üstünde yaşadığınız DÜNYA'nızdır. Bunun için Dünyanız bir Laboratuvar Planet olarak kullanılmıştır. (Ek.6-Sh.884)

*İnsanoğulları Doğal Gürzde Var olmuşlardır. Âdemoğulları ise, İkinci Evrende Var olmuşlardır. İnsanoğullarının Ataları Âdemoğullarıdır. İnsanoğlulları Evrimlerini Doğal Gürzün içinde yaparlar. Âdemoğulları ise Evrimlerini Yapay Gürzlerin Çekirdeklerinde yaparlar. (Ek.6-Sh.884)

*Evrensel Programa göre BETA NOVA Boyutuna alınacak olan Doğal Gürzünüzün içinden, çok İleri Teknolojilerin bulundukları Bütünlüklerin içindeki Evrimlerini tamamlayanlar, Tanrısal Bilinç kazanmak zorunluluğunda olduklarından, bu Son Çıkış Boyutunda Planetinize Üç Kozmik Çağ boyu transfer edileceklerdir. Bu Geçiş Boyutunda, normal Yaşam sınırlarını Aşacak Programlar tatbik sahasına alınacak, çok Hızlı Enkarne ve Değişim Programları devreye girecektir. (Ek.6-Sh.885)

*ATLANTA Boyutu çok İleri Sistemlerin ve daha hiçbir şeylerin olmadığı Bilinmeyenlerin ötesinden devreye alınmış bir Bütünlüktür. Bu Bütünlük, Kaba Madde Formunun İlk Varoluş Boyutunun ANA ÇEKİRDEĞİ'dir.
Bu Çekirdeğin nüvesi bugüne kadar hiçbir şekilde bilinmemiş, hiçbir Boyuta açılmamış ve daima kapalı kalmıştır. Bu Kapı bir Enerji Girdabıdır. Ve bu Siyah Nokta bu Boyutun Giriş Kapısıdır. (Ek.6-Sh.886)

*Şimdi de Sizlere Bilinç Bütünlüğünden bahsetmek isteriz. Size bugüne kadar Düşüncelere sığmayacak ve ulaşılamayacak ALLAH olarak Tanıttığımız ve Bildirdiğimiz bu ( GÜÇ,) Bilinç Bütünlüğüdür. (Ek.6-Sh.886)

*Bu yol ile yakın plandan İnsan ile temas kuran Hayvanlar, Evrimlerine göre zaman süreçlerinde İnsan olabilme Müsaadesi alırlar. (Ek.6-Sh.888)

*Ve bir Varlık İlk Evrim Boyutundan Son Evrim Boyutuna gelinceye kadar, 7 Bilinç Evresi yapmak için Dünyaya gelmek ile mükelleftir ( Mağara Devri Formundan bu Son Çağ Bilinç Formuna gelinceye kadar ). İlk Mikro Evrim Planetinizde başlatılır. Bu neden ile Dünyanız, bir Giriş ve Çıkış Kapısıdır. (Ek.6-Sh.889)

*Bütünlüğe hizmet veren Kadrolar Bizim Kadromuzdur. Bu Kadrolara Lâyık Birinçleri, her kesimden teker teker toplamaktayız. Bugünkü Sizler Dünün değil, Yarınların Sizlerisiniz. Her zaman yanınızda ve yardımınızdayız. (Ek.7-Sh.894)

*18 Kadro çalışmalarında Bilgi Kitabının tüm Frekansı, Grupta devamlı okunan Fasiküle yüklenmiştir. (Ek.7-Sh.896)

*Planetiniz bir İmtihanlar Boyutudur. İnsanın İlk vereceği İmtihan önce :
1 - Kendisi ile Barış olmak ( Sosyal yardımlaşma )
2 - Kendisi ile Bütünleşmek ( Sanat Boyutu, Yaratıcılık)
3 - Kendisini Aşmak ( Dini Doktrinlerin tatbikatı )
4 - Evrenlerle kuçaklaşmak ( Göklerin sesini duymak )
5 - Bilmediğini bilmek ( Yüceler Planından Yetiştirilme Müsaadesi almak )
6 - Bildiğini Bilmeyene aktarmak ( Evrensel Programları bizzat devir almak )
Bu 6 Basamağı Aşanlar, artık Dünya Planının İnsanı değildir. (Ek.7-Sh.897)

*Realite Bütünlüğünün Müşterek Kitabı olan BİLGİ KİTABI, Evrenler Nizamının bir Anayasası olarak 1.11.1981 Dünya Yılında Planetinize hediye edilmiştir. (Ek.7-Sh.899)

*Ve İleri Yıllarda, Kıtalararası Müşterek bir Komisyonun alacağı Müşterek bir Karar ile, BİLGİ KİTABI Planetinizin TEK KİTABI olarak İnsani Bilinçlere Resmen Bildirilecek ve Resmiyet kazanacaktır. (Ek.7-Sh.899)

*Bilgi Kitabında Realite Bütünlüğünün Çalışma Nizamına paralel olarak devreye alınan Çelişkiler, hem Bilinç Kotlarının Bilinç Kapasitelerini ölçmek, hem de Mevlânamızın Mesajları kendi Düşünceleri doğrultusunda almadığının bir İspatı olarak devreye alınmıştır. (Ek.7-Sh.900)

*2 - Yarınların Zaferleri, bu Kaba Madde Kalıplarını Bilinmeyen Boyutlara Atomik
Dokularına zarar vermeden nakletmektir. (Ek.7-Sh.902)

*40 - Bilgi Kitabının Evrensel Koruyucu Aurası, bu Tarihten sonra Kitaba Özel olarak Yüklenecek ve Kitap, Bütünlüğün Malı olarak Dünya Planına teslim edilecektir. (Ek.7-Sh.904)
Kaynak: www.bilgikitabi.net/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bilgi kitabından

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular bilgi kitabından Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aşağıdaki cümleler Bilgi Kitabı 4. Cilt ( 55. Fasikül ve Özel Ek 1-7 ) den aynen alınmıştır. *Evrensel Bütünlüğün değişmez bir temeli olan 18 Sistem Yasaları, tüm Bütünlüklerde tatbik edilen bir Sistemdir. Bu Sistem, Altın Medeniyet Sakinlerinin Yansıma Sistemleri ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.