Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Giyim

Uyarılar

VİNTAGE

Güzellik Bakım ve Giyim VİNTAGE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Katı trendlerin rağbet bulmadığı, herkesin gönlünce değişik markalardan satın aldığı ürünleri kendi zevkine göre vücudunda birleştirdiği bu akımla birlikte 'vintage' olgusu da moda dünyasına girmiş oldu. 'Yeniden gözden geçirilmiş eski giysi' anlamında kullanılan vintage modası aslında bitpazarlarında satılan eski giysilere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi

VİNTAGE

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-09-2008, 03:54 PM   #1 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart VİNTAGE

"Katı trendlerin rağbet bulmadığı, herkesin gönlünce değişik markalardan satın aldığı ürünleri kendi zevkine göre vücudunda birleştirdiği bu akımla birlikte 'vintage' olgusu da moda dünyasına girmiş oldu. 'Yeniden gözden geçirilmiş eski giysi' anlamında kullanılan vintage modası aslında bitpazarlarında satılan eski giysilere koleksiyonculardan ayrı olarak tüketici kitlelerinin ilgi duymasıyla başladı. İngilizceden gelen ve belirli bir döneme ait şarap için kullanılan bu kelime 1980'li yıllarda moda dünyasınca benimsendi.
Filozof ve sosyolog Gilles Lipovetsky', 'Les Temps Hypermodernes' (Hipermodern Zamanlar) adlı kitabında vintage kavramına ilginç bir yorum getiriyor. 'Vintage' olgusunun, günümüz insanının geleceğe olan tereddütlerini eskiye dönüşle ifade ettiğini belirten Lipovetsky, nostaljiyi güncelleştirmenin bir satış malzemesi haline getirildiğini ve önemli bir pazarlama silahına dönüştürüldüğünü belirtiyor. Birçok ürünün tanıtımında kullanılan bu nostalji eğilimi, reklam dünyasına da yansıyor.
Son yıllarda 'vintage' akımından etkilenen tasarımcı sayısı da küçümsenecek gibi değil. Eski kumaşlardan yeni giysiler tasarlayarak bu akıma öncülük eden Fransız tasarımcı Martin Margiela ve E2 markası altında ürünler sunan Michele ve Olivier Chatenet çifti çok rağbet görüyor şu günlerde.
Dünyanın çeşitli şehirlerindeki bitpazarlarından ve açık artırmalardan topladıkları giysileri yenileyip güncelleştirerek satışa sunan bu tasarımcı çiftin numaralayarak sattıkları giysiler basın tarafından da ilgiyle izleniyor.
Paris'in daha çok, genç kitleye hitap eden Diesel, Energie, PauliJoe, Miss Sixties gibi butik ve spor mağazalarının bulunduğu Etienne Marcel caddesindeki Killiwatch ise otantik vintage giysiler satıyor. 50, 60, 70 ve 80'li yıllara ait giysiler şık bir bitpazarı haline getirilen 'concept butik'te genç moda meraklılarınca kapışılıyor. İstanbul'da da bu tip butiklerin açıldığını görüyorum.
Modada eski yıllarda çıkış yapmış trendlerden esinlenmek sıkça başvurulan bir yöntem. Prada yıllar önce, 1950'leri tekrar gündeme getirerek büyük çıkışını yapmıştı. Ünlü Amerikalı tasarımcı Marc Jacobs ise gerek Louis Vuitton için gerek kendi koleksiyonları için 60'lı yıllardan esinlenmesiyle tanınıyor.
Moda dünyasında esen 'vintage' akımı, "Eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı" atasözümüzü de rafa kaldırıyor!"
ALEX AKİMOĞLU
Alıntı
URL=http://imageshack.us][/URL]



Evet Vintage kültürü uzun zamandır dünyada vuku bulan bir olay...Bizdede Tuğba Ünsal bu akımın öne çıkan isimlerindendir...
Ece Sükan'da bir Vintage butik açarak ve yaptığı moda programlarıyla dikkati çekmiştir...
Türkiyede maalesef bu tarz butikler çok azınlıkta...Yurt dışında baya bir kültrü oluşmuş ve kolleksiyonerleri çok olan,kendi tarzını yaratmayı başaran insanlar tarafından bir benimsenmiş kültür neredeyse...
Anneannelerinizin elbiseleri,gözlükleri,çantalarına bi kere daha bakmanızı sağlar:)
Ben en çok Türk filmlerini izlemeyi bu yüzden severim,elbiselere kıyafetlere fln bayılırım...
Vintage-Retro akımları sadece modada değil ev dekorasyonunda,arabalardada kendini gösterir...
Vintage kıyafetleri kendi tarzınızla birleştirebilirsiniz...Bunun için kendinize bir dönem seçmek yararlı olur...
Mesela 60'ların çiçekli elbiseleri kowboy botlarla kombin etmek...
Yanlız Bir kıyafetin Vintage sayılabilmesi için 25 yıldan az zamanı olmaması gerekir...Peki her 25 yıllık kıyafet Vintage'midir?
Tabiki hayır!Ait olduğu dönemin izlerini taşımalı ve kumaşı ve detaylarıyla kimliği olmalı...

En popüler vintage giysi ve aksesuarları
70’lerin büyük güneş gözlükleri: Ted Lapidus, Nina Ricci, Louis Vuitton gibi markaların pastel renklarde ve bambu desenli olanlarına bakın.

70’lerin Gucci çantaları: Kırmızı ve yeşil çizgilileri unutun. Büyük G logolu deri ya da süet olanlarına yönelin.

80’lerin disko çantaları: Yılan, kertenkele ve timsah derili, uzun saplı olanları hala unutmamışsınızdır.

80’lerin Chanel küpeleri: Bu dev sarı renkli altın ya da metal küpelerden veya taklitlerinden herkeste vardı herhalde.

70’lerin çiçek baskılı elbiseleri: Lüks marka versiyonlarını bulduğunuz zaman kaçırmayın.

60’ların örgü şapkaları: Renk renk, hepsi el örgüsü bu şapkalar sizi farklılaştıracaktır.

60’ların dev boyuttaki incileri ve boncukları: Audrey Hepburn’ü hatırlayın. Ya da o dönemin filmlerini...

70’lerin etnik desenli atkı, şal ve saç bantları

50’li yılların baskılı ve uçuşan etekleri: Önümüzdeki sezon 40’lar ve 50’ler akımlarının güçleneceğini hatırlatalım ki o döneme ait bir şey görürseniz kaçırmayın.

70’ler ve öncesinin tüm şapkaları: Bir davete ya da nikaha katıldığınızda farklılık yaratmanın anahtarı.

HANGİ DÖNEMİ GİYDİĞİNİZİ BİLİN
Kıyafetler, onlara baktığınızda size hikayesini anlatır. Kumaşından düğmesine, yakasından modeline kadar dikildiği dönemin özelliklerini yansıtır. Bir bakışta onları anlamak için işte birkaç ipucu:

1910-1919 Pamuklu ve danteller en çok kullanılan kumaşlardı. Yüksek boğazlı, uzun kollu ve omuzları fırfırlı elbiseler giyilirdi.

1920-1929 Çarliston diye tabir ettiğimiz elbiselerin modaya giriş yıllarıydı. Jarse kumaşlar, bej ve koyu lacivertler çok yaygındı.

1930-1939 Kıyafetler feminen ve giyilmesi pratikti. İyi giyimli kadınlar, şapka, eldiven, çanta ve yüksek topuklu ayakkabı gibi aksesuarları ihmal etmezdi.

1940-1949 Savaş yılları... Hükümetler giysilerde kullanılacak kumaşları karneye bağladığı için sadelik ön plana çıktı. Kısa düz etekler, kalın topuklu, ayakkabılar modaydı.

1950-1959 Savaş sonrası moda endüstrisinde patlama oldu. Seri üretimler sayesinde, kadınlar dönemin Hollywood yıldızlarının kıyafetlerini giyebilmeye başladı. Tüvid ceketler, etek-ceket takımlar çok modaydı.

1960-1969 Polyesterin altın yılları. Boho ve hippi dönemi diye de adlandırılan 60’larda, mini etek modanın odak noktasıydı. Kolsuz, yüksek yakalı ve kısa elbiseler dolgu topuklarla tamamlanıyordu.

1970-1979 Deri ve süet taklidi kumaşlardan pantolonlar, büyük desenli şifon elbiseler, abartılı İspanyol paçalar, gömleklerde geniş manşet ve uzun yakalar öne çıkıyordu.

Eski pikaplar,plak kolleksiyonu yapanlar(ben mesela:),eski görünümlü buzdolapları(ki bunlar çok şirin ve güzel oluyor),eski radyolar,telefonlar fln çok değişik aksesuarlar oluyor...Zaten bir süre sonra moda eski tarzlardan etkilendiği için rahatlıkla kullanılır hale geliyor bu eşyalar...




Türkiyede nerden edinirim derseniz bit pazarları:),az sayıda olan güzel vintage butikler işinizi görür...Ama yok bulamadığım parçalar var diyorsanız e-bay'ın yolları taştan deyip,ebay' başvurabilirsiniz...










 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 04:08 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
Lier22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,076
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lier22 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: VİNTAGE


Ne diyeyim temiz ve kullanılır halde olduktan ve bana yakıştıktan sonra ben vintange kullanırım...

Paylaşım için teşekkürler... super
__________________
http://site.mynet.com/dexlier
Lier22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2010, 02:21 AM   #3 (permalink)
 
kucukperi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 17
Tesekkür: 23
15 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kucukperi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: VİNTAGE

cok cok guzel bir paylasım olmus, vintage i cok seven biri olarak birsuru sey ogrendim:)
70’lerin çiçek baskılı elbiseleri bu sıralar ozellikle favorim çok şirinler!
kucukperi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


VİNTAGE

Güzellik Bakım ve Giyim VİNTAGE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Katı trendlerin rağbet bulmadığı, herkesin gönlünce değişik markalardan satın aldığı ürünleri kendi zevkine göre vücudunda birleştirdiği bu akımla birlikte 'vintage' olgusu da moda dünyasına girmiş oldu. 'Yeniden gözden geçirilmiş eski giysi' anlamında kullanılan vintage modası aslında bitpazarlarında satılan eski giysilere ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.