| ||||||||||
|
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Ismail/Bülbül Nickli Üyeden Alıntı Bu yorumu, "Reiki evi" baslikli yazima yapilan yorumlara cevap vermek icin yazmistim. Fakat her ne hikmetse o konuyu kilitlemisler:( Hatta bazi okuyamadigim yorumlari da silmisler. Cok üzüldüm.:( Yazdigim yorumu buraya aktariyorum. Iyi ki de gönder ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
ben ozetle reikiden bekledigim daha ziyade boyle bir tutum demistim ama birine saldiriyormusum gibi algilandi.daha sonra mesele uzayinca konu kilitlendi.size tesekkur etmistim,gercekten aydinlandim cunku ben de her onume gelenin ben reiki yapiyorum gel sana sifa vereyim deyip arkasindan mahalle kavgasi yapmasini celiskili buluyordum(kendi ozel cevremden bahsediyorum kimse alinmasin),bu yuzden benim mantigima daha cok uydu anlaminda birseyler demek istedim ama sitedeki bazi kisiler onlara kinaye yaptigimdan emin oldular ve beni kinadilar.ben onlari tanimam ve yontemlerini de bilmem bzen ayakkabi alirken bile tatli dil sizi ikna eder,bkin kimseye tatli dilli degilsiniz demiyorum,sadece bu beni celbetti diyorum.bizim ogretmenimiz var cumlesinin ardindan el sallayan smileyi herkes yanlis anlayabilir ama sonra cok zarif bir sekilde ozur dilemeyi bilmissiniz,bence her tur ruhsal gelisimde onemli olan hicbir seyi yanlis anlamamak,yanlis yapmamak insanustu olmak,tanri olmak degil,insanligiyla barismak,eksik oldugunu kabul etmek ve buna ragmen olgunlasmaya calismakdir(gene kimseye birsey demedim nacizane fikrimi ortaya atmaktir amacim).bu anlamda reiki hakkinda anlattiklariniz bana ikna edici geldi.simdi baskasi gene saldirdim diye anlayip bana bir seyler soyleyecek sonra mesajim silinecek diye korkuyorum ve icimde bu korku hissinin bulunmasini sevmiyorum ![]() sevgli redflowers,hayal hanim ve diger arkadaslar, sitedeki reiki hakkinda yazanlarida okudum.ismail beyin dilinden daha iyi anladim,belki uslubu bana uydu.aslinda tartisma anindaki tutumu buna delil oldu benim demek istedigim sadece bu ve bunu bile diyemiyorum:( ben hep azarlayan ogretmenleri degil,sevgiyle anlatan ogretmenleri tercih ederim,bununla kimseye kinaye yapmiyorum lutfen ustume gelmeyin,yumusakligi tercih ederim diyorum sadece,her lafim saldiri gibi geliyor simdi bana da,demek boyle bakinca boyle gozukuyor,ne desem diyeyim kurtaramiyorum...belki baskasina ait reklamlara izin vermiyorsunuzdur sorun buysa hocama kendi sitesinden de ulasirim buradan yazicam diye bir sey yok ve oyle bir sorun yok gibi gordum ama bilmedigim seyler varsa soyleyinde bileyim ve daha fazla uzulmeyeyim bos yere,burasi paylasim,fikir alisverisi yeri diye yaziyorum,ama mesajlar amacini asiyorsa amac nedir onu da anlayamiyorum:(hicbir seyi anlamiyorum gercekten gereksiz yere cok fazla uzuldum... bu sizin icin farketmiyor olabilir ama yeniden yanlis anlasililip ve tepki gorup susturuldugumda istemiyerekde olsa gitmek zorunda kalcagim ve ben buraya uzulmek icin gelmiyorum.yanlis anlasildigim bir yerde kalmak ve rahatsizlik vermek istemem kalanlarada saygili sevgilerimi sunarim hayal hanimin dedigi gibi.kimseye kesinlikle darilmam cunku darilmak negatiftir guzellikle gitmesinide bilirim. | |
![]() |
Bookmarks |
| |
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Sirf kazanc saglamak icin yapilan inisiasyonlar... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Ismail/Bülbül Nickli Üyeden Alıntı Bu yorumu, "Reiki evi" baslikli yazima yapilan yorumlara cevap vermek icin yazmistim. Fakat her ne hikmetse o konuyu kilitlemisler:( Hatta bazi okuyamadigim yorumlari da silmisler. Cok üzüldüm.:( Yazdigim yorumu buraya aktariyorum. Iyi ki de gönder ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi