![]() |
Ynt: ÇOCUKLARIN YANLIŞ DAVRANIŞLARINI İYİYE NASIL DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ??????? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sevgili arkadaşlar görüşlerinize katılmaktayım ebebeyin olarak bazı konularda zorlandımız ve birçok çareler aradıgımız hallde çocuklarımıza yardım edemedigimiz durumlarda olmuyor degil biz bile kendi gelişimlerimizin en iyi olması çabasıyla telkinleri dinleme yönelimindeyiz zaman su gibi akıp geçmekte ebebeynlerin kendilerine sundukları hayatlarından memnunsuzlukları bir çok yönden çocuklarada aşılaması özellikle istemeyerek oldugunu düşünmekte ve telkinlerin biz yararı oldugu gibi çocuklarımızada yararlı olacagını düşündügümden çocuklarımla beraber dinlemekteyim atakan beyin önerdigi şekilde dinlemekteyiz atakan beye birdaha teşekkürlerimi bir borç bilir emeginim karşılıgını her yaşamda fazlasıyla almasını diler saygılarımı sunarım sapkal89 sevgili arkadaşlar çocuklarla dinledigimiz telkinlerde çocuklar hiç bir tepkili davranışlar sergilemeden telkinlerin getilerini elde etmiş ve hayatlarında çok daha başarılı huzurlu ve daha bir çok iyi ve güzellikleri kazanacaklarına inanmaktayım evet bende çocuklarla telkinleri dinlemede tedirgin oldum ve bilenleri önerileri sonucunda 1 hafta denedim ve gözlemledim kendimden çok aile fertlerimin gelişimine baktım bir zararlı yan veya davranış olurmu düşüncesini şu anda kafamdan sildim neden derseniz gelişmeler iyi yönde oldu ailem ve benim en iyiyi elde etme çabamızın sonuçsuz kalmadıgını farkettim ve devam edecegi sonuna kadar ya hep ya hiç sevgiyle kalın sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 PM. |