| ||||||||||
|
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlük seni bayadır ihmal ettim bu gün zindeligimin hat safhasındayım mutluyum huzurluyum herşey yolunda olmasada olumu yönler bulma çabasındayım nefes teknikleri ve telkinlere devam ediyorum telkinler sonucu bendeki degişimleri bir bir yazayım yazdıgımda artışı daha fazla oluyor zindelik gelgit halinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() günlük seni bayadır ihmal ettim bu gün zindeligimin hat safhasındayım mutluyum huzurluyum herşey yolunda olmasada olumu yönler bulma çabasındayım nefes teknikleri ve telkinlere devam ediyorum telkinler sonucu bendeki degişimleri bir bir yazayım yazdıgımda artışı daha fazla oluyor zindelik ![]() uyku gece kaçta yatarsam yatim 6 da ayaktayım ![]() sorunlara olumlu bakma ![]() merak ettigim veya düşündügümün cevabını karşımda bulma ![]() daha öncede aklıma takılanların cevabını bir şekilde bulmaktaydım ama telkinlerde zaman kısaldı hemen diye bilecegim şekilde istedigimi bulmaktayım hiç beklemeden çabalamadan başardıgım hayatım boyunca hiç birşeye sahip olmadım hep mücadeleyle geçti hayat sınavı soruları zordu diyim telkinlerle az enerji ve hazır bulmam arttı zaten hep ya ben birşey yapmasam ne var sanki hazır bulsam diye kullandıgım söze gerek kalmıyor sıkıntılı anlarımın kendi yöntemlerim ve telkinlerle çok çabuk atlata bilme genelde zor anlarımda beni sorundan uzaklaştıracak şeylerle ilgilenir veya sorunu olayı yok sayarım sorun bölgesi şalterini indiririm siyahla silerim vs yöntemlerden o anda hangisi daha uygunsa uygularım neşelenme şarkı söyleme dogayı dinleme seyretme sevdiklerimin iyi yanlarını görme ön plana çıkarma hayatın iyi yönlerinden bakma ve tadına varma huzur ruhumun derinliklerinde dolaşabilme düşmanımı bile sevebilme vay bu harika bişey ben çok kinci biriydim şimdi eşim bile ne ya şimdi ne diyorsun sen alahalla sen falancayı sevgiyle kucakladım diyosun iyimisin diyor bense gülüyorum tabi bazen kızdıgım oluyor ama kendimi hemen düzeltiyorum olumsuzluklarda farkındalıgım arttıgı için düşüncelerimi olumluya çevirme artı sinirlilik hali azaldı ama hala var napıcamı bilmiyorum birden parlıyorum buna bir çare bulmalıyım dusun maddi sorunları fazla takmama olayı var herşey olacagına varır diyebiliyorum tabiki bazen fazla takıntı yaptıgım oluyor işin içinden nasıl çıkacagımı bilmedigim anlarda daral geliyor o zaman düşünmeme ve oluruna bırakmayı seçiyorum neden derseniz yapabileceg im herşeyi yaptıktan sonra yapamadıkların için şöyle olsun böyle olsun deme fazlaca sıkbogaz ediyo beni net duygularımı kontol edebilmekteyim bazen dalgalanma oluyor 6 hissim kuvvetliydi dahada arttı diyebilirim içsel konuşmalarım süper rüyalara fırsat kalmıyor aynada kendinle konuşma denedim iyi hissetirdi devamını düşünüyorum herşey çok düzenli gibi geliyor hayat bir çıkmaz yol degil artık telkinler sayesinde şiir yazmama kararımdan vazgeçtim artık şiir yazıyorum 9 yıl şiirsiz nasıl durmuşum bilmem şiirlerim beni ben yapan bir parçamdır derdim duygularımı siirlerle daha iyi anlattıgımı ve geniş anlamlarla baglamladıgıma inanmışımdır şiirlerimde önceden hep olumsuzluk acı kedt dert tasa haykırış vs konularını ele alan ben gitti yeni ben olumlu huzur rahatlık sevgi mutluluk duyguların pozitifliginde durmaksızın yol alan benle şiir yazmaktayım dogaya insanlara ve evrendeki herşeye bir bütünlük üçerisinde benlik kavamını aramakla geçiren ben birçok yeni bilgiler içsellikler yazılar ve sitem diye yazdıgım hayatım degişti.com sayesinde benin kendileşme yolunda büyük çok büyük mesafeler katetigini ve bu yolun devamının sürdügünü bilmek heycanı daha büyük mutluluk ve huzur deryasında kendimle birligimi tam kavrama ve uygulamada hızlandıgımı farkettim birden çoga çoktan bire varma çabama olumluluklar yagmakta rabbim afiyettelikler ile sunar bana sevdiklerime herkeze arayışımın hat saafhasında dolaşmakta ve varlık saydıgımız hayatın içerisinde gerçeklik olmamasına ragmen bilincimin yönlendirme ruhumun güçlendirme içseliklerimde dolaşma katmanların bir bir yol vermesi hazırdan gelen güzelliklere kucak açma ve kabullenişlerin verdigi mutluluk huzur sukunet tat işte varılan dem sözlerimin birleşmesinde aradıgımın ben ve bu mekandaki ve her mekanda yaşama hızı durulugu üslübü ve gücünün rabbimden isteme çabamdaki başarımın arttıgına inanmakta ve sitede emegi geçen bütün yeni eski gelmiş geçmiş bütün arkadaşlara sevginin sonsuzlugunda bütünlügümüzü bize bir imkan olarak sunan sitedeki herkeze teşekkürler SİTEM HAYATIM DEGİŞTİ.COM mutluluk ararken yanımda buldum huzur ararken deminde durdum sevgi varken tamamını buldum DOSTLAR SİZİNLE ben aradıgımı SİZDE buldum tutun elimden kalktım yeniden derde son kedere elvede derken el salladım gülümserken siteden DOSTLAR SİZİNLE aradıgımı SİTEDE buldum insan insanlıktan çıkmış derken gerçek dost nerede kalmamış boşverirken hep söylenip dururken DOSTLAR SİZİNLE sevginin bende yol buldugunu anladım gece gündüz savrulurken hesap sormayı düşünürken hayatı sevmezken DOSTLAR SİZİNLE hayatın benimle varlıgını kavradım beni ben yapan parçalarla bütünlük divanında davacı ben davalı ben DOSTLAR SİZİNLE gerçekleri kavramayı anladım çabaların getirisini içtenligin derecesini vermenin bereketini DOSTLAR SİZİNLE saglamayı başardım susmamak gerektini duyguların süzgecini iki kelime sevgiyi söylmenin gerkliligini DOSTLAR SİZİNLE anladım varlık tepesine varmayı birlik deryasında kalmayı sevginin sultanlıgını DOSTLAR SİZİNLE kavradım beni ben bilirdim kendime diyemezdim suçlu sensin demeyi DOSTLAR SİZİNLE sagladım suçlarımı kabullenmeyi yolumda sabitlenmemi irademi güçlendirmeyi DOSTLAR SİZİNLE sagladım kendi düşüncelerimle kurdugum yıkılası dünya çarkını degiştirme gücünü DOSTLAR SİZLERDEN aldım beni bana sorsaydım hiç cevap almasaydım bu sitede kalmasaydım DOSTLAR SİZLERİ anlamazdım sevinç oldunuz yuregime huzur buldurdunuz bedene beni anlamamı sagladınız ya DOSTLAR SİZİNLE varım her yaşamda hayatım degisti kabulumdur sevgi benden size sunumumdur kabul buyurun ey dostlar bu şiirim size sevgimin duygusudur hayatım degişti.com site üyelerine ve emegi geçen herkeze teşekkürler kelimesinin yeterli olmayacagını düşünerek yazdıgım bir kaç kelimeden oluşan sözlerimin size ne kadar minnettar oldugumun bir ifadesi olarak sunmaktayım elimden başka birşey gelmediginden sadece şiir yazdım umarım sitemizdeki dostlarımız kabul buyururlar şiire bir başka başlık bulsaydım DOSTLAR derdim tanımadıgım insanlar arasında bu kadar yogun destek ilgi sevgi ve bilgilerin karşılıksız sunulmasına yaşadıgım bu dünyada ilk defa bu kadar net şahit olmuş olan ben size gerçekten ne yazacagımı bilemez durumda sadece teşekkür ediyorum tekrardan sevgiyle kalın DOSTLAR ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Ynt: centin degişim aşamaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlük seni bayadır ihmal ettim bu gün zindeligimin hat safhasındayım mutluyum huzurluyum herşey yolunda olmasada olumu yönler bulma çabasındayım nefes teknikleri ve telkinlere devam ediyorum telkinler sonucu bendeki degişimleri bir bir yazayım yazdıgımda artışı daha fazla oluyor zindelik gelgit halinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi