Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/)
-   -   Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/40-sizce-sigarayi-birakmak-istiyor-muyum.html)

murat 17-02-2007 09:18 PM

attack of nerves smoking!!! warning

Acil krizdeyim arkadaşlar.Bi tane yakkk diyo içimden bi ses çok kötü inşallah bunuda atlatırım 26.İlk ciddi krizim.Bilemiyorum yanii şimdi içmezsem ki içmem hiç içmem. sigrt56 sigrt56 sigrt56
Konu başlığı biraz uyduruk oldu sözlükten buldum blissy idare edin yanlış bir şey yazmadıysam s45apk hismiley

hayatimdegisti 17-02-2007 09:56 PM

Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum?

Dayan dayan Murat'cim gelir geçer son ataklar bunlar 26 Hadi bakalim..
Dur biraz video ekleyeyim izle... blissy
[youtube=425,350]VzBoEKgReSw[/youtube]

murat 17-02-2007 10:02 PM

Tuğçecim gerçekten güzel yazmış yukarıdaki yazıyı.Bir tane daha güzel bir yazı buldum ama eklemeye korktum yakamozla lerzan hanım çok fena kızıyo korkutuyorlar beni. terli345 Daha önce belki rastlamışsınızdır.Yinede bir tiyo/tüyo vermeden rahat edemeyeceğim ama okuyup okumamak sizin elinizde biraz şevk kırıcı ama çok çok komik googledan terli345 ''sigarayı bırakmaya çalışan bir tiryakinin günlüğü'' diye aratırsanız en başta çıkıyor. kahvesmiley actionsmile
Şimdi okudum yapılan yorumlar daha da komik khkh56

murat 17-02-2007 11:12 PM

Helal bee bu kadar yazıyı yazmak her babayiğidin harcı değil en azından benim harcım değil. alk78 Kriz mriz kalmadı bende.Kriz geldiğinde bulmuştum bu yazıyı.Demekki kriz geldiğinde düşünceyi başka bir yere yönlendirmekte çok önemli. krz67 hismiley

murat 17-02-2007 11:45 PM

Bozmadım ama birde bana sorun o anı hatta yaşamak lazım.Acil sigara krizi mesajımı yazarken babamın sigara paketi tam karşımda duruyordu manyetolu çakmakta paketin yanında.Gözlerim bu ikisindeyken yazdım o mesajı bir daha yaşamak istemiyorum bu durumu.yemin ediyorum hatta wallahi billahi hayatimdeğişti.com ve sizler olmasaydınız Lerzan hanım, Atakan abi desteğinden ve acil yardımından mahrum olsaydım sigara bırak telkininin verdiği güç olmasaydı ve tek başıma bırakıyor olsaydım tek ihtimalle ve kesinlikle o anda bu oruca son vermiştim ve şu anda 4. sigaramı içiyor olacaktım.(çekim yasasının etkisi var sanırım bu bölümde)
Birde şunu düşündüm çevremdeki tanıdıklara söyledim sigarayı bırakacağımı.İlk başta sanki dalga geçiyorlardı ama özellikle bu gün sigarasız 4.günümüz hala hiç sigara içmediğimi duyunca bana gülen adamların renkleri değişti resmen gulensmiley .Acayip oldu adamlar ellerindeki sigarayla.Bir çeşit ego tatmini oldu bu benim için. krzm67
Lerzan hanım o amcaya/teyzeye bende maşallah dedim gitti Allah uzun ömürler nasip etsin onada bizlerede en önemlisi Atakan beyede... k8908 fbsmile fbsmile gssmile fbsmile fbsmile gssmile actionsmile

hayatimdegisti 17-02-2007 11:52 PM

Harikasin Murat sapkal89 Bu krizide atlattin 26 thumbsani

Hepimiz Murat'iz hepimiz Lerzan'iz hepimiz Yakamoz'uz arkadaşlar.Bizde sizinle birlikte bu heyeacani yaşiyoruz.Bakin bli.ssy de cok sevindi
blissy

yakamoz 18-02-2007 08:27 AM

Günaydın yeni doğan güne, Atakan Bey'e, sigarayı alt etme yol arkaşlarım sevgili Lerzan ve sevgili Murat'a, sitedeki herbiri birinden değerli üye arkadaşlara k8908
veee...
bana da günaydın 98569

* * * * * * * * * * * * * *

Murat sigara krizini atlattığını okudum, burada olup krizi atlatmana ben de destek olmak isterdim, malesef olamadım sad456 Atakan Bey ve Lerzan tam techizat destek olmuşlar sağolsunlar. İnan okurken böyle bir yardımlaşmanın ne kadar müthiş bir şey olduğunu bir kez daha anladım, duygu seli yaşadım.
Geçmiş olsun diyelim ve geri gelmesin diye ardından bir varil su dökelim super

lalezar 18-02-2007 10:01 AM

Ben de sizi biraz geriden izleyen biri olarak şööle diycem:önceden sabahları hep bogazımda gıcık bi acıyla kalkardım geç saatte sigara içtiysem hele.berbat bişey şimdi tertemiz pırıl pırıl kalkıyorum...Sevgili Lerzancım belki biliyosun bir dönemin şöhretlerinden Belgin Doruk'un da bir bacagı sigara yüzünden kesildi ölmeden önce...Yakamoz ve Murat inanıyorum kendinizi çok sevdiğinize yoksa bu güzel siteyi bulamazdınız bence,ve içmeyeceginize..ve kendiniz için daha çok şey yapacagınıza....ve bu dünya için... gulensmiley..biraz daha dayanın kendinize yardımcı olun ..bi kaç gün önce bi boş anımda benim de aklıma geldi,biraz boşluk hissedilmesi normal başlarda..gittim kendime civcivli bi çay fincanı aldım,bööle kenarından civciv tırmanmaya calısıyo resim degil..güzel bi çay yaptım kendimi oyaladım böyle kandırdım..kandırdııım naaazlı yaaari .. utananadam u859 super

yakamoz 06-03-2007 08:02 PM

alk78 alk78 alk78 alk78 alk78
derty uy897 derty uy897 derty uy897 derty uy897

smil56 smil56 smil56 smil56 smil56

hayatimdegisti 06-03-2007 08:04 PM

Neyi kutluyoruz yoksa 21 Gün Doldu mu 12389 super f678h

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM.