Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Genel Sağlık

Uyarılar

Soğuk Algınlığımı ? Gripmi?

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Soğuk Algınlığımı ? Gripmi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar Malum Kış yüzünü gösterdi ve malesef soğuk algınlığı ve Grip salgınları başladı.Hastaneye gittiğimizde hastaneye gelen Çocukların neredeyse hepsinin gözlerinin altı kızarmış burunları akıyordu. Bende bir nebze sizede faydalı olmak amacıyla Grip ve soğuk algınlığı ile ilgili araştıma yaptım. İlginç ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi

Soğuk Algınlığımı ? Gripmi?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-11-2007, 03:44 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Soğuk Algınlığımı ? Gripmi?

Arkadaşlar Malum Kış yüzünü gösterdi ve malesef soğuk algınlığı ve Grip salgınları başladı.Hastaneye gittiğimizde hastaneye gelen Çocukların neredeyse hepsinin gözlerinin altı kızarmış burunları akıyordu. Bende bir nebze sizede faydalı olmak amacıyla Grip ve soğuk algınlığı ile ilgili araştıma yaptım. İlginç olan Grip ve Soğuk algınlığı aynı hastalık değil .Oysa hep grip olmuşum deriz. Hiç soğuk algınlığı demeyiz. Hiçmi Soğuk algınlığımız olmaz?

Grip, insandan insana öksürük veya hapşırma ile yayılan virüs yüklü su damlacıkları ile taşınan, çok bulaşıcı bir hastalıktır. Nefesle içeri alındıklarında, virüs partikülleri alt ve üst solunum yoluna yerleşirler ve orada hızla çoğalırlar. Kuluçka devresi 1 ile 3 gün arasındadır. Bu devrede enfekte olmuş insanlar bilmeden başkalarına virüsü bulaştırabilirler. Enfeksiyondan bir veya iki gün sonra, viral çoğalmanın en hızlı olduğu zamanla ilişkilendirilen ateş/ürperme, baş ağrısı, kas ağrısı, kırıklık veya öksürüğü içeren bulgular ani olarak ortaya çıkar. Enfekte kişi bulguların baş göstermesinden sonra 4 ile 6 gün daha virüsü yaymaya devam edebilir.

Virüs, tüm solunum yolunda çoğalır, fakat enfeksiyon bu bölge ile sınırlı kalmaz. İnfluenza virüsü bütün vücudu etkileyebilir ve orta kulakta, iskelet kasında, kalpte, karaciğerde, kan ve santral sinir sisteminde tespit edilmiştir.

İnfluenza: Hareket Eden Hedef
Grip virüsünün yüzeyinde yer alan protein yapılar vücudun bağışıklık sisteminin harekete geçtiği konak-antikor yanıtı için hedef oluşturur. Grip aşıları da bu bölgelerle etkileşmektedir. Virüs yüzeyindeki bu proteinler virüsün çoğalması sırasında sürekli küçük yapısal değişimler geçirmektedirler. Sürekli olan bu değişimlerden dolayı, konak bağışıklık tepkisi influenza virüsüne karşı uzun süreli bir bağışıklık geliştirememektedir.

Bu değişimler yıllık grip salgınlarının nedenidir. Buna ek olarak, her 10-40 yılda bir, viral yüzey proteinlerindeki ana bir değişiklik, yeni bir virüs türünün oluşmasına neden olmaktadır. Antijenik sapma olarak adlandırılan bu değişim, yıllık "olağan" değişimlerden çok daha dramatik ve daha az öngörülebilirdir.

İnsan nüfusunun antijenik sapma sonucu meydana gelen bu yeni türlere karşı bağışıklığı ya çok azdır veya hiç bulunmamaktadır. Bunun sonucu olarak, dünya çapındaki salgınlar olan pandemiler çok yüksek hastalık ve ölüm oranlarına yol açarlar. Buna rağmen, yıllık grip salgınlarının toplum ve kişi üzerindeki kümülatif etkisi, pandeminin etkisinden daha fazla olmaktadır.


Grip Salgınları
Grip salgınının patlak vermesi her sene görülür ve genellikle 6-8 hafta sürer. Bu salgınlar yetişkin nüfusun ortalama %10'unun virüs ile enfekte olmasına yol açarak yalnızca ABD'de her yıl 10 ile 40.000 kişinin ölümüne neden olmaktadır. Gribin patlama tarzında yayılması influenza virüsünün birkaç özelliği ile açıklanabilir:

Hava yolu ile bulaşması ve kısa süreli kuluçka devri
Enfekte olmuş hastaların salgılarında bulunan yüksek düzeyde virüs
Hastanın bulaştırıcı kaldığı sürenin görece uzun olması
Az miktarda virüsün enfeksiyona açık kişileri etkileyebiliyor olması
Soğuk Algınlığı

Burunda akıntı, bazen tıkanma ve solunum güçlüğü
Boğazda dolgunluk ve göğüste tıkanma hissi (konjesyon)
Boğazda yanma ve ağrı
Yalnızca geceleri de olabilen kuru öksürük · Gözlerde sulanma ve yanma hissi
Genel vücut ağrıları
Başağrısı
Sürekli halsizlik
Roche

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2007, 05:02 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart ip uçları

kendimize çook dikkat etmemiz gereken mevsimler geldii

aslında herzaman bedenimizi dinlemeliyiz... böylelikle kendimize daha çok yardımcı oluruz...

dinlediklerimizi anlamak için bazı ipuçları...

sağlığınıza dair 16 ipucu!
tırnağınızdan gözlerinize, avuç içlerinizden ayak bileklerinize kadar vücudunuzdaki herşey sağlığınızın birer göstergesi...
vücudunuzu iyi tanıyarak, belirli aralıklarla da kontrol ederek sağlık durumunuz hakkında ipuçları elde edebilirsiniz.
işte sağlığınıza dair, belki de hayatınızı kurtaracak 16 ipucu...

tırnaklar: tırnaklarınıza dikkatle bakın. eğer hafif mavilik ya da morluk görürseniz,
bu bir kalp hastalığıyla karşı karşıya olduğunuz anlamına gelebilir.
tırnaklarınızın aşırı kalın olması ya da üstlerinde tümsekler olması da
nefes alma hatta akciğer sorunlarıyla karşı karşıya olduğunuzu gösterebilir.

nefeslerinizi sayın: eğer dakikada 15 kez ve daha altında nefes alıp veriyorsanız,
sağlıklı ciğerlere sahipsiniz demektir. eğer 25 kez nefes alıp veriyorsanız, o zaman sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

gözler: aynada gözlerinizden birine bakın. irisin etrafında beyaz bir daire varsa kolesterol seviyeniz yüksek anlamına geliyor.
bu aynı şekilde yaklaşan kalp sorunlarının da en büyük habercisi.

avuç içinize bakın: avuç içlerinize dikkatle bakın. eğer kırmızı ve lekelilerse, karaciğerinizde sorun var demektir.

hafıza kontrolü: bir tepsinin üstüne rast gele 10 eşya koyun. tepsiye sadece 10 saniye bakın.
kaç tanesini hatırlayabildiniz? iyi bir hafızanızın olması alzheimer ile karşılaşma riskinizin daha az olacağı anlamına geliyor.

kas kontrolü: sırt üstü yatın. bacaklarınız dümdüz olsun. bir bacağınızı havaya kaldırın.
bir kişinin ayağınıza bastırmasını isteyin. eğer bacağınız yere düşüyorsa, kaslarınızda bir zayıflık olduğu anlamına geliyor.

görüş: gözünüzün hemen altında elmacık kemiğiniz üzerine bir cetvel yerleştirin.
sonra cetvelin üstüne bir kredi kartı yerleştirin. kartı en rahat okuduğunuz uzaklığı ölçün.

ne kadar yakına gelirse gelsin kartı rahat okuyabiliyorsanız göz sağlığınızın iyi olduğu anlamına geliyor.
tiroit kontrolü: kollarınızı yere paralel olarak tam karşınızda bir şeye uzanıyormuş gibi uzatın.
ellerinize dikkat edin. eğer elleriniz bu pozisyonda titriyorsa, o zaman tiroit olma riskiniz çok yüksek.

düz yürümek: yere bir metre uzunluğunda bir çizgi çizin. üzerinde rahat yürüyebiliyorsanız,
vücudunuzun koordinasyonu iyi işliyor demektir.

doğum kilonuz: annenize kaç kilo doğduğunuzu sorun.
3 kilonun altında doğmuşsanız kalp sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

beliniz kalınlığı: vücut şekliniz elmaya benziyorsa, yani yağlarınız belinizin çevresinde toplanıyorsa, kalp sorunu yaşama riskiniz daha fazla.

tuvalet sıklığı: her 3 saatte bir tuvalete birden çok gitme ihtiyacı mı hissediyorsunuz? diyabetin en erken alarmlarından biri sık sık tuvalete gitmektir.

nabız kontrolü: nabzınız ne kadar yavaş atıyorsa o kadar uzun yaşayacaksınız demektir. yani nabzınız 70’in altındaysa sağlıklısınız anlamına geliyor.

dişlerinizi fırçalayın: eğer dişleriniz kanıyorsa, kalbiniz tehlikede demektir.

parmak uzunluğu: işaret ve yüzük parmakları aynı uzunlukta olan kişilerin kalp krizi geçirme riski daha fazla olduğu iddia ediliyor.

ayak bilekleri: baş parmağınızla ayak bileğinizin arka kısmına bastırın. eğer bastırdığınız noktada çok fazla çukurluk oluşuyorsa,
o zaman kalp, akciğer, böbrek sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2007, 04:41 PM   #3 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Soğuk Algınlığımı ? Gripmi? / bitkisel tedavi..

zencefil ve bal, soğuk algınlığının doğal ilacı

sadece soğuk algınlığının da değil bir nevi iksir diyebiliriz... bakalım neler gizliymiş zencefil ve bal bileşininde : wave

kışın soğuk günlerinde sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı, nezle,grip gibi rahatsızlıkları en iyi tedavi eden doğal ürünlerden biri zencefildir.

binlerce yıldır çin, hindistan ve diğer asya ülkelerinde, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu baharat, aynı zamanda soframızda
güzel bir lezzet kaynağıdır.

zencefili hangi hastalıklarda, nasıl kullanabiliriz?
soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda bir tatlı kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp
macun yapılarak yenildiği zaman insanın içini ısıtarak bronşlarını açar ve
temizler. balgamı söktürür, öksürüğü keser.

zencefil aynı zamanda doğal aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler.
iyi bir zihin açıcıdır, hafızayı güçlendirir.
zencefil yeni projeler üretmek isteyen insanların ilacıdır, beyni canlandırır.
ilaçların mide ve bağırsaklara yaptığı yan etkiyi yok eder.
iyi bir bulantı ilacıdır. ameliyatlardan sonraki anesteziden kaynaklanan bulantılar, deniz ve
araba tutmasındaki bulantılarda etkilidir.

zencefilin doğum sonrasında annenin emzirme döneminde,
anne sütünü artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi vardır.

sindirim sistemini düzenler, hızlandırır, enerji verir.
zencefil, ingiltere'de besin takviyesi olarak kabul edilmiştir.

kışın salepin üzerine tarçın yerine zencefil serperek içilmesi yorgunluğu alır,
sinir sistemini düzeltir.

taze zencefil kökünden yapılan turşu sofralara güzel bir çeşni olmanın yanında sindirime faydalı bir takviye olur.

zencefil, asırlar boyu iyi bir besin ve ilaç olarak güvenle kullanılmıştır.
insanlar üzerinde yapılan deneylerde zencefilin hiçbir yan etkisine rastlanmamıştır.
zencefil aynı zamanda çok güçlü doğal bir romatizma ilacıdır.

bal ve toz zencefil karışımından hazırlanan macun, günde üç tatlı kaşığı yenildiğinde bel ve bacak ağrılarına,
romatizmaya bire birdir.

çinliler yüz yıllardır romatizmayı zencefil ile tedavi etmektedir. faydalarını saymakla bitiremeyeceğ imiz
zencefil hakkında alman bir uzman şöyle der:
"bir kızım olsaydı adını : mutlaka zencefil koyardım."


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Soğuk Algınlığımı ? Gripmi?

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Soğuk Algınlığımı ? Gripmi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar Malum Kış yüzünü gösterdi ve malesef soğuk algınlığı ve Grip salgınları başladı.Hastaneye gittiğimizde hastaneye gelen Çocukların neredeyse hepsinin gözlerinin altı kızarmış burunları akıyordu. Bende bir nebze sizede faydalı olmak amacıyla Grip ve soğuk algınlığı ile ilgili araştıma yaptım. İlginç ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.